İphone 13 Pro Max
-
İstanbuldaysan Deji'nin kendi servisi var Ümraniye'de. YouTube'tan bakarak kendinde yaparsın. Deji sana bataryayla birlikte tornavida ve pena yolluyor.
Almışken yüksek amperli olanı almanı öneririm.
https://www.deji.com.tr/iphone-7-plus-batarya-mucize-batarya-deji-min-3516
-
Ben de 13 pro ve pro max arasında kararsızım. Ya çok ağır gelir, büyük gelirse diyorum. Çıkamadım içinden
-
iphone 12 bakınıyorum. Apple store haricinde online alışveriş sitelerinde ki 1,500 2000 lira ucuza satılan telefonlarda Yorumlarda ekranlarda çizikler falan olduğunu yazan insanlar var. Turkcel sitesinde de atıyorum Hakkari bayisinden gönderilir yazıyor.
Piyasada ne dümen dönüyor @mkyb buyur kardeşim söz senin.
siyahbereli tarafından 07/Ağu/22 00:04 tarihinde düzenlenmiştir -
siyahbereli bunu yazdı
iphone 12 bakınıyorum. Apple store haricinde online alışveriş sitelerinde ki 1,500 2000 lira ucuza satılan telefonlarda Yorumlarda ekranlarda çizikler falan olduğunu yazan insanlar var. Turkcel sitesinde de atıyorum Hakkari bayisinden gönderilir yazıyor.
Piyasada ne dümen dönüyor @mkyb buyur kardeşim söz senin.
Apple Store zaten hep pahalıydı. Ekranda çizik, darbe vs olabilir sıfır kutuda. Bazı tanıdıklardan duydum oluyor yani. Fabrikada paketlemeyi insan yapıyor makine değil o yüzden hata payı oluyor.
Diğer konulardada dedim. Elektronik ürün alacaksanız 5 kuruş pahalı olsun Amazon olsun. Adamlar sattıkları malın arkasında.
-
hocam 13 serisinin hepsinde aynı işlemci var, eğer büyük ekran ve ekstra telefoto kamera şart değilse düz 13 her türlü işini görür, kredi çekip de o kadar borca girme bence.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
hocam 13 serisinin hepsinde aynı işlemci var, eğer büyük ekran ve ekstra telefoto kamera şart değilse düz 13 her türlü işini görür, kredi çekip de o kadar borca girme bence.
İşlemci aynı olsa bile ram farkı var. Pro'larda ram 6 GB. Ekran daha parlak ve hz daha yüksek. Daha iyi kamera, çelik kasa, daha hızlı rom bellek vs vs.
11 ve 12 ailesinde Pro ile düz model arasında pek fark yoktu ama 13'te ara bayağı açıldı.Tofaş Şahin vs Tofaş Doğan gibi bakın derim hep. Dışarıdan bakınca ufak tefek farklar hariç aynı gibiler ama içine girince "haaa bu neden pahalı şimdi anladım" diyorsun.
-
Pro Max çok büyük ve gerçekten rahatsız edici boyutta. Mutlaka almadan önce Teknosa vs gibi bir yerde 13 ve max i deneyimlemeni tavsiye ederim.

GoQaN tarafından 07/Ağu/22 11:12 tarihinde düzenlenmiştir -
ip12 pro var bende kibar cihaz severek kullanıyorum
ip13 pro max bizi kokoramia ya alacaktık tuğla gibi cihaz cebime sığmıyordu ama büyük sevdiği için mecbur onu tercih etti
iphoneda en mantıklı seri pro serisi. hem hızlı hemde ele en uygun olan.
-
Atakan bunu yazdı
ip13 pro max bizi kokoramia ya alacaktık tuğla gibi cihaz cebime sığmıyordu ama büyük sevdiği için mecbur onu tercih etti
kokoramia'nı sikeyim
-
Atakan bunu yazdı
12 Pro'daki koyu mavi bence iphone'a en güzel yakışan renkti. Sonradan Sierra Mavisini çıkardılar ama o çok açık bir ton.