İphone 3G Görüşleriniz ?
-
Sayın Müridler bu yeni phone Tr ne zaman geliyo ? ne kadar ? nası alcaz ??
yada almanyadan falan getirebilir miyiz aynı paraya ??
-
yaw ne gerenk var niye heyecan yapıonuz alt üstü bi makina işte
-
Foto gösterimi çok cezbetti :D
-
Bekleyin bikaç gün daha çinli hemşerilerimiz çakma iphone üretimindeler gönderirler yakında...
-
Ben satıyorum. iphone 16 gb... İlk sahibiyim. Herşeyi full. 1.1.14 programı ve unlock, turkçeleştirme herşeyi tamam. 1 ay oldu kullanmaya başlayalı herhangi bir sorun görmedim. Engüzel özelliğide wi-fi... Git bi wi-fi si olan cafeye, hatta varsa ttnet wi-fi.. olna heryerdende girebiliyorsun... En çok kullandığım özelliği diyebilirim traviandan dolayı. Ortamda da dış görünşüyle inanılmaz ağırlık yaratan bi alet... İstersen PM at bi görüşelim...
-
bende kullaniyorum iphone 16gb. herseyiyle on numara bir cihaz. gerek uygulamalari gerekse gorunumu ve kullanimi. wi-fi olan herhangi bi yerden agile messenger ile msn. safari ile web sayfalarinda rahat dolasim. gunduz net ve kaliteli resim cekebilme ozelligi. kulaklik ile super otesi ses kalitesi ve daha sayamayacagm bir cok ozellik. internette pek cok sitede satisi var. istersen yardimci olabilirim.
-
çüşş millete hava atcam die o kadar para verip iphone mu alcam
-
sizdeki iphone'lar 3g versiyonu olmayabilir.
ilk cikan versiyon buyuk ihtimalle.
iphone 3g'de gps'te bulunmakta, ayrica benim bildigim kadari ile iphone 3g alabilmek icin operator ile sozle$me yapman gerekiyor.aldiktan sonra sozle$meyi fes etsen bile, ekstra ucret odemen gerekiyor.
parasini verip alamiyorsun bile, anasini sattiminin cihazini ;) -
Almani tavsiye etmem cünkü 3-4 ay sonra pisman olabilirsin.
Neden dersen, herkesin elinde iPhone olacak.Adamlar siparislere yetisemiyor.
Multimedya yönünden alet iyi ama ufak tefek eksikleri cok,
Kamera 2MP
Video cekemiyorsun
MMS fonksiyonu yok örneginAma film izlemek, müzik dinlemek ve internetde dolasmak icin güzel bir cihaz.
-
batarya değiştirme olayı yok en kötüsü :/
1 yıl yada 2 yıl sonra max. çöpe atıyosun..
-
çakma iphone , hiphone var onu araştırın oda güzel hemde ucuz :D