Iphone 4S 32Gb
-
Siyah 32gb 4s çiziksiz sorunsuz.
18 ay vodafone garantili full kutulu faturalı ilk elden temiz 4s 32gb.Cihazda en küçük bir çizik sorun vs. herhangi bir şey yoktur.İade garantisi veriyorum.
1300 liraya satıyorum fakat tahribat için özel fiyat 1200 tl dir.Sanalpazar , gittigidiyor , sahibinden gibi sitelere ilan açabilirim.
HAVALE - EFT İLE 1200 TL
Get alımlarında komisyon eklenir.(Takas düşünmüyorum fazlalıktan satıyorum zaten)
-
O zaman kücük harflerle ;
bknz iyi fiyat ,
hayirli satislar hocam :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı
O zaman kücük harflerle ;
bknz iyi fiyat ,
hayirli satislar hocam :)
sağolasın:)
-
Takas düşünmediğini belrtmişsin ama aşağıdaki cihazla ilgilenirsen görüşebiliriz...
http://www.sanalpazar.com/Lenovo-Thinkpad-X220-Notebook-Tablet__isp6408813
-
Daha ucuz yollu birşeyler yokmu hocam 500 -600 tl arası ?
-
Hayırlı satışlar.Bence güzel fiyat vermissin.
-
Sigara gibi ayfonunda kaçağını ayarlayamaz mısın ?
-
Citizen bunu yazdı
Sigara gibi ayfonunda kaçağını ayarlayamaz mısın ?
Her türlü bulunur ama pasaport kısmı sıkıntılı hocam :) hatta bir arkadaş iPhone 5 satıyor 1400 demişti ama kayıtsız.. fiyatıda iyi hocam..
-
Hocam bekleyebilirim dersen ben talibim para biriktiriyorum :(
Ama takside bağlarız dersen 500 liradan fazla peşinat verip her ayın 7 sinde 200 lira taksit yatırabilirim ne dersin :| -
efsane_212 - takas düşünmüyorum hocam, teşekkürler
JuMaN - elimde yok hocam
youshes12 - teşekkür ederim
Citizen - yaz aylarında vurgun yapıcaz . bütün tahribat ayık olsun :W :D
OdiN - hocam acelem yok fakat taksit işine girme taraftarı değilim.Sen biriktirene kadar satılmazsa alırsın.Görüştüğüm birkaç arkadaş var -
tosun bunu yazdı
efsane_212 - takas düşünmüyorum hocam, teşekkürler
JuMaN - elimde yok hocam
youshes12 - teşekkür ederim
Citizen - yaz aylarında vurgun yapıcaz . bütün tahribat ayık olsun :W :D
OdiN - hocam acelem yok fakat taksit işine girme taraftarı değilim.Sen biriktirene kadar satılmazsa alırsın.Görüştüğüm birkaç arkadaş varsatılır o zamana kadar :| hazır güvenilir bulmuşken şansımı deniyeyim demiştim ne ise artık başka zaman :/