İphone 5 Görücüye Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

iphone 10 a kadar böyle giderler artık.  =)

@zumsuk bütün mesajlarını okudum. Şunu kabul et ki daha önceleri android iphone un birçok şeini taklit etmiştir. Ancak iphone 5 ile gördük ki şuanda apple android i taklit ediyor ve takip ediyor... Bunu görmemek için kör olmak lazım....

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madman9
    madman9's avatar
    Erkek

ben iphone kullanmıyorum ama iphone alacaksam 4s alırım bunu pek begenmedım cepe sıgacak bır sey ıstıyorum ben

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Apple tek el ile kullanımı önemsedigi için dikine bir büyütmeye gitti. Sadece 8,6mm uzatmışlar herkez telefonu yerden yere vurmuş. Elinize alınca fikriniz değişicek emin olun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

.iphone ve androidin hedef kitlesi farklı sen gidip cerene, berkecana ver bakalım s3ü  kullanabiliyolar mı? zira iphonu da sadece arama yapmak,instagram ve masanın üstüne kabarık cüzdan ve marlboro ile yanyana koymak için kullanıyorlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

yaptığım minik araştırmada s3'ün buna iki bastığını söyleyebilirm..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    JackDaniels bunu yazdı

Apple tek el ile kullanımı önemsedigi için dikine bir büyütmeye gitti. Sadece 8,6mm uzatmışlar herkez telefonu yerden yere vurmuş. Elinize alınca fikriniz değişicek emin olun.

hocam sorun zaten o.başka bi bok yok..deymez yani 4s is satıpta 5 almaya..milletin isyanıda o.ben apple yerinde olsaydım cok saglam bişi yapana kadar 5 i çıkarmazdım...bi olayı yok..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    valla yazmıyım diyorum da çok da merak ediyorum. inan kötü niyetle de değil. ben liseden beri girisimcilik pazarlama seminerlerine eğitimlerine giderim, kaç eğitime kompozyuma falan gittim hatırlamıyorum. kaç kitap okudum onu da hatırlamıyorum. işletme de okudum ünide. ama senin gördüğün pazarlama dehasını vesairs göremiyorum. ben mi malım neyim anlamadım ki. şu 5-6 kitabı bi yazsana ben de okuyayım. bir de şu feyzpuktan numara çekme olayının olmaması gerçekten oha dedirtti bana. şunu ilk bu yaptı falan diyecekseksek de ilk kameralı tel nokianındı ondan şaşmayalım niye hiç nokia almıyoruz? telden yazdığımdan özet geçiyorum, kullanıcı deneyimi muhabbeti lphoneda öyle eşsiz olsa herkss galaxy s almazdı. herkeste galaxy var. android sayısını saymaya gerek bile yok. kullanıcı deneyimi iyi olmasa bu kadar satılmazdı. yani tamam iphoneda karşı değilim alın iyidir sonuçta senin paran bana ne, de adam beyaz şahine binip subaru ile geziyo gibi anlatınca garip oluyom la. açıkçası kafamda akp ile iphone özdeşleşiyor.

Bosuna eğitime gitmissin ne diyim. Apple'ın seminerlerden önce kaç milyar dolarlik reklamlari sirf gizliligi sayesinde belese yaptirdigini, iPhone'un akilli telefonlarda nasil marka haline geldini ve bugun herhangi bir reklamda telefon yerine nasil iPhone'a benzer urunler cikarttiklarini falan gormuyorsan; bence reklamcilik, pazarlama ve markalasma alaninda is yapma.

---

Bak kardesim;

Apple bu seminerde panoroma ve facebook uyumlulugunu anlatti. Onceden panoroma yok muyu iOs'ta ? Vardi. Senkronizasyon yok muydu? Vardi. Ama 3. Part uygulamalarla. Simdi Apple bunu ele aldi. 

Artik uygulama eklediginde, anenle yemek yiyeceksen otomatik annenin iOs cihazinada event olarak ekleme yapiyor. Bu vr bunun gibi bir suru kolaylik geldi. Yakinda androidde gorusunuz. Yakinda dediysem 2-3 sene sonra yaparlar. 

--

Daha once de cok yazdim siz Apple olayini anlayamiyorsunuz, bende anlatamiyorum. Bosuna konusmanin anlami yok. Cocuklugundan beri Atatürk dusmani olan bir cocuga , ilkelerinin ne kadar mukemmel oldugunu anlatmak gibi. Kafaya girmeyecek, anlasma saglanamayacak ve gereksiz. 

hadi kafan basmıyo hitaplarını bari düzgün seç olayı çirkinleştirme. mesajım da aynen gecerlidir. seninle muhatap olanda hata.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

iphone 5'te su geçirmez özelliği beklentisi olmadı. Bu durumda fiyat performans bakımından Galaxy S3 Türkiye'de pazar lideri olacaktır.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

daha yeni görücüye çıktı millet satmaya başlamış hemde kapıda ödeme 149 TL Kahkaha

resim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

daha yeni görücüye çıktı millet satmaya başlamış hemde kapıda ödeme 149 TL Kahkaha

resim

bı guzel ınanıpta alıyor millet öyle kör cahillerde var yani

THE BeYaZ
Toplam Hit: 8336 Toplam Mesaj: 71