İphone 5S Denize Düştü
-
kurutucuda yada soba kenarında kurumaya beklet teli. kurumadan açmaya çalışmayasın
-
Sıfırıyla değişim fiyatları :
-
İyi ki normal suya da tutmuşsun hocam.
Benim iphone klozete düşmüştü ve kafam o kadar güzeldi ki 10-15 saniye kadar orada kaldı minimum.
Aldım pirincin içine gömdüm. Tamamen umudu kestiğim için 3-4 gün pirincin içinde kaldı ve çıkardığımda çalıştı, hala sağlam :)
Ayrıca bu sıfırıyla ücret karşılığı değiştirmeyi yeni öğrendim, iyiymiş bu sistem..
-
tuzlu su çok sıkıntı. kurusa bile iletken sonuçta.. pirinç ile çözebileceğini sanmıyorum.
bence korozyon oluşmadan direk servise vermen daha mantıklı.
kimyasal kullanarak temizliyolar bildiğim kadarıyla.
-
Mustafa bunu yazdı
hocam bu anladığım kadarıyla aynısını verdiğinde olan fiyat. yani 5s verip 5s almak istediğinde 730tl ama 4s verip 5s aldığımızda fiyat ne olur ya da böyle bi şansımız var mı acaba
-
Seastar bunu yazdıMustafa bunu yazdı
hocam bu anladığım kadarıyla aynısını verdiğinde olan fiyat. yani 5s verip 5s almak istediğinde 730tl ama 4s verip 5s aldığımızda fiyat ne olur ya da böyle bi şansımız var mı acaba
Bunu ben de merak etmiştim. 4S'i, 4S ile değiştirmek pek işime gelmiyor. 5S ile değiştirme imkanı varsa güzel aslında arayıp sormak lazım..
-
o kadar para veriliyo amk bu telefona daha yüzme bilmiyo
-
hocam bir arkadaş demişti bir hafta telefonu hiç açma bir hafta sonunda telefonu şarza tak öyle çalıştır diye
-
baristbt bunu yazdı
o kadar para veriliyo amk bu telefona daha yüzme bilmiyo
:D
-
tr den alınma cihaz sa illa appstor a git bi görüş derim..
sunu yaptım bunu yaptım deme suya dusurdum de...
normal tamir e sakın verme ve sende acma git appstor a