İphone 5S Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

merha arkadaşlar bu cihaz için 1-2 ay birikim yaptım ve şu an alabilecek durumdayım. öncelikle telefon hakkında 1-2 merak ettiğim konu var bunları forum sitelerinde pek bulamadım. telefonu alan kullanan bilen gören arkadaşlar ile azcık bilgi paylaşımı yapalım.

1- iphone 5 teki gibi çizilme yahut kasada boya atma sorunu bundada varmıdır(uzay grisi )

2- bazı haber sitelernde 5s lerin bataryalarında sorun olduğu yazılmış normalden çok uzun şarj süresi ve hemen bittiği yönünde

3- hangi rengi tercih etmeliym aslında bu zevk meselesi ama çizik kir ve parmak izi vs en az belli eden rengini almak istiyorum.

4- bazı yerlerde okuduğuma göre home tuşu çok hassaslaşmış çabuk bozulabiliyormuş.

5- genel olarak cihaz hakkındaki görüşleriniz nedir.

hocalar aslında bu cihazı tercih etmemin çok özel nedenleri yok ama iphonelar hep gözüme bir başka güzel görünmüştür. aslında almayı istediğim cihaz s4 idi fakat malum ısınma sorunu ve bazı cihazlarda çıkan montaj hataları yüzünden tercihlerim arasından çıkarmak zorunda kaldım. aslında bu kadar parayıda telefona vermek hiç içime sinmiyor ama yinede kullanmak istiyorum.

NOT: lütfen konu android ios tartışmasına dönmesin ne biliyorsak paylaşalım konu diğer alıcak arkadaşlara referans olsun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

arkadaş yurtdışından geldiğinde yanında getirmişti 5s i, beyaz renkli ama kenarı ve arkası altınımsı sarıydı.. açıkçası bir iki farklılık dışında şeklen 5 den farkı yok.. tabi parası olunca 5 ten 5s e çıkması normal ama bana gereksiz geldi.. hani 5s ile 5 arasında çok fark yok.. çok takıntın yoksa 5s almana gerek yok, en azından 6 yı bekle, büyük bir değişiklik yaparlar belki..

boya atma olayı yüzünden ben de beyaz aldırtmıştım arkadaşa, ama kap ile kullanınca sıkıntı olmuyor sanırım.. bataryası arkadaşın dediğine göre çabuk bitiyormuş, belki yeni kullandığı için böyle de geliyor olabilir bilmiyorum.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

3gnin düzgün çalışmadığı memlekette 4g cihaz alıyorsunuz. Telefonun zaten varsa bence sen iPad al, mükemmel birşey iPad.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

3gnin düzgün çalışmadığı memlekette 4g cihaz alıyorsunuz. Telefonun zaten varsa bence sen iPad al, mükemmel birşey iPad.

özellik olarak 3310 dan pek farkı olmayan bir telefon kullanıyorum hoca :d

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

1- Aynı kasa 5s dede mevcut 5 de nasılsa bundada aynıları oluyor. Boyası atıyor.

2- O sorunlu cihazlar ilk üretim esnasındaydı şu anda öyle bi durum yok.

3- Beyaz olan çizikleri en az belli eden.

4- Assistive touch kullanırsan orta tuşu kullanmassın olur biter. Açarken parmagını üstüne koyuyon zaten basmıyorsun.

5- genel olarak güzel :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

İşine Yarar mı bilmem ama oku istersen ...

iPhone 5S'ten nefret ettirecek 6 neden!

iPhone 5S şu anki cepler arasında en iyilerinden bir tanesi olabilir. Ancak bu, 5S'in en iyi, en kusursuz cep olduğu anlamına gelmiyor - iPhone 5S'i sevmeniz için birçok neden olsa da sizi ondan soğutacak şeyler de var. İşte sizi iPhone 5S'ten nefret ettirecek 6 neden.

1. Daha da pahalı: iPhone'un hiçbir zaman ucuz olmadığını biliyoruz, ancak iPhone 5S şimdiye kadarki en pahalı Apple cebi olacak.
    2. iPhone 5'inizin değiş tokuş değerini düşürecek: Apple, iPhone 5C'yi tanıtmasıyla beraber artık iPhone 5 satmayacağını açıkladı. Bu ise iPhone 5'in yakın zamanda fiyatının düşeceği, anlamına geliyor.
    3. Çizilmelere karşı dayanıklı değil: iPhone 5S'in alüminyum kasası çizilmeye son derece meyilli. Bununla birlikte beyaz sürüm, alüminyum rengine yakın olduğundan çizikler daha az görünüyor. Aynı şekilde altın renkli iPhone da çizikleri çok fazla göstermeyebilir.
    4. Daha büyük ve daha iyi iPhone seneye çıkacak:iPhone'ların S modelleri, küçük yenilikler sunmasıyla öne çıkıyor. Bu ise daha büyük yenilikler sunacak olan iPhone 6'nın seneye gelecek olması demek. iPhone 5S'i iki senelik kontratla satın almanız halinde seneye pişman olma ihtimaliniz var.
    5. Parmağınız taklit edilebilir mi: iPhone'unuzu açmak ve iTunes'tan içerik satın almak için artık parmak izinizi kullanabileceksiniz. Ancak parmak izinizin suçlular tarafından 3 boyutlu olarak basılabileceği iddiaları şimdiden internette konuşulmaya başlandı.
    6. Biraz beklemeniz gerekecek: iPhone 5S satın almaya karar verdiyseniz, bu kararınızı muhtemelen değiştirmeyeceksiniz. Ancak bu kararınız, ona şimdi sahip olabileceğiniz anlamına gelmiyor.

//

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Şuan iphone5 kullanıyorum. Dokunmatiğinden memnunum. ancak şunu demeliyimki bu elimdeki iphone5, dünyada ne kadar android varsa hepsinin yarraaaanı yesin :D sik gibi telefon

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonu alacaksın tamamda ne için kullanacaksın ? Mesala benim için kamera önemlidir telefonda.Fotoğrafçılık hastalığım var.Gözüm Lumia 1020'ye kayıyor arada. :) 

Ek olarak belirteyim iPhone serisinde genel olarak batarya sorunu var.Batarya yetmiyor telefona.Millet cebinde şarj aletiyle geziyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o üsttekiler ne kadar aptalca nedenler öyle ya

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

Şuan iphone5 kullanıyorum. Dokunmatiğinden memnunum. ancak şunu demeliyimki bu elimdeki iphone5, dünyada ne kadar android varsa hepsinin yarraaaanı yesin :D sik gibi telefon

androidin amk! bazı özellikleri  zik gibi amk. hele bide o google ın hizmetlerini sildirmeme zorla telde tutmaya çalışma + güncelemelerde kendi kafasına göre servis yüklemeye çalışma heleki durduk yerde SERVİS leri kendisinin başlatması deli ediyor beni. 2 haftadır özellikle dikkat ettim buna twitterla dropbox a hiç girmememe rağmen piç kurusu keni kendine çalıştırıyor sinir oluyorum lan örnekti. 

hea İOS unda vardır illa olumsuz yönleri ama amk telefonu 4s bile hala dünyanın parasına satılıyor eski nokia gibi telefonlar elden ele feci derecede pahalıya gidiyor ve üstelik fiyat ve perf bakımından 5s kıyaslamada geride kalsa bile bu böyle. Fuck The System :|

ArmadA tarafından 24/Kas/13 16:19 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

appledan şaşmayacaksın!

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 2605 Toplam Mesaj: 22