İphone 5S Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Önemli olan ihtiyaç meselesidir. Eğer ihtiyacını bu telefon görecekse verdiğin para da pişman olmazsın. Çoğu insan şu paraya alıyorum şuna satıyorum deyip zarar ettiğini söylüyor.  Telefonu al sat yapacaksan hiç alma zarar edersin.  Sıfır araba alıp ta aldığı paraya satabilen vat mı ki. Burda ios ya da android olmasını n çokta bi önemi yok aslında çünkü standart olarak hepsinde aynı şeyi yapacaksın. Çoğu insanın yanlış yaptığı yer ise telden çok şey beklemek sonuçta bir telefon çok aşırı birşey beklememek gerekli. Ben s4 e server kurdum php sitemi düzenlerim diye tamam çalışıyor ama bir bilgisayar gibi değil . Dedim ya sadece bir telefon. 

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı

Önemli olan ihtiyaç meselesidir. Eğer ihtiyacını bu telefon görecekse verdiğin para da pişman olmazsın. Çoğu insan şu paraya alıyorum şuna satıyorum deyip zarar ettiğini söylüyor.  Telefonu al sat yapacaksan hiç alma zarar edersin.  Sıfır araba alıp ta aldığı paraya satabilen vat mı ki. Burda ios ya da android olmasını n çokta bi önemi yok aslında çünkü standart olarak hepsinde aynı şeyi yapacaksın. Çoğu insanın yanlış yaptığı yer ise telden çok şey beklemek sonuçta bir telefon çok aşırı birşey beklememek gerekli. Ben s4 e server kurdum php sitemi düzenlerim diye tamam çalışıyor ama bir bilgisayar gibi değil . Dedim ya sadece bir telefon. 

hocam ben öyle kolay telefon alıp satan birisi değilimdir sadece yıl başında irak tan bi kaç defa s4 ve iphone 5 aldım ama onlarıda kullanmadan hemen sattım hem para ihtiyacı hemde güzel kar verdiler şu an samsungun kötü bi telefonunu kullanıyorum ihtiyaçlarımı o da karşılıyor fakat bende bir akıllı telefon sahibi olmak istiyorum onunda param varken en güzelini almak istiyorum durum bu ben s4 alsamda başka bişede alsam benim yapacaklarım özel zamanlarda iyi kötü 1-2 foto sonra face tbt birazda can sıkıntıında oyun dediğim gibi özel bir nedeni yok ama milletin elinde görünce istiyor insan :) en son akıllı telefonum ilk çıktıgında almıştım iphone 3gs ti ve resmen aşık olmuştum cihaza o  gittikten sonra bi daha almadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Onumuzdeki eylulu bekle ekrani buyutecekler  Iphone 6 bomba olacak!

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı

Onumuzdeki eylulu bekle ekrani buyutecekler  Iphone 6 bomba olacak!

ozamana kadar parayı yerim :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Iphone ve İos pişmanlıktır.

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek
    tahref156 bunu yazdı

Iphone ve İos pişmanlıktır.

hangi konuda? :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler Windows Phone dünyasına gelsenize burası çok güzel. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Beyler millet 6 yı bekle falan demiş ama sallamışlar bece. Her yerde kabul gören apple ın s takısını eklediği modellerin alınması yönünde. Hem köklü yenilikler s modelleri ile yapılıyor hem de bir önceki modelinin bug ve donanımsal sorunlardan arındırılmış hali olarak dönüyor.

Ben şahsen tavsiye ederim, stabilitesi ve kullanışlılığı gerçekten çok iyi. PArmak izi dalgası falan çok iyi çalışıyor ki istemezsen kapatıp kalsik şekilde kullanabiliyorsun.

Kamerası falan da denediğim kadarı ile gece çekimlerinde falan bir telefona göre gayet iyi.

Batarya olayı bütün telefonlarda klasik. Hangi smartphone aktif kullanımda 1-1.5 günü çıkartabiliyor ki?

Home tuşu tasarım haricinde önceki ile pek farkı yok. Arkadaşların dediği gibi eğer pimoirikli isen assistive touch u aç hiç kullanma o tuşu :D

Çizilme olayı alüminyum kasa olduğundan biraz daha belirgin oluyor ama gri gibi olan rengini alırsan belli olmaz. Bide zaten aldığın gibi ön ve arkaya ekran koruyucu yapıştır hemen çizik mizik olmaz.

Bunu hem ios hem android kullanmış ve ikisinin de suyunu çıkartmış biri olarak naçizane tespitlerim olarak söylüyorum.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Şuan iphone5 kullanıyorum. Dokunmatiğinden memnunum. ancak şunu demeliyimki bu elimdeki iphone5, dünyada ne kadar android varsa hepsinin yarraaaanı yesin :D sik gibi telefon

androidin amk! bazı özellikleri  zik gibi amk. hele bide o google ın hizmetlerini sildirmeme zorla telde tutmaya çalışma + güncelemelerde kendi kafasına göre servis yüklemeye çalışma heleki durduk yerde SERVİS leri kendisinin başlatması deli ediyor beni. 2 haftadır özellikle dikkat ettim buna twitterla dropbox a hiç girmememe rağmen piç kurusu keni kendine çalıştırıyor sinir oluyorum lan örnekti. 

hea İOS unda vardır illa olumsuz yönleri ama amk telefonu 4s bile hala dünyanın parasına satılıyor eski nokia gibi telefonlar elden ele feci derecede pahalıya gidiyor ve üstelik fiyat ve perf bakımından 5s kıyaslamada geride kalsa bile bu böyle. Fuck The System :|

olm sen şimdi androidin sıkıntılarını sayıyorsun ya, ben androidden sonra iosa geçtim... şurada yaşadığım eksiklikleri ve sıkıntıları sana saysam heralde metin editörünün karakteri yetmez amk.. sikeyim iosu. heppppsini de geçtim. amk telefonuna müzik atmak bile ölüm ya. lan 2 tane müzik ekliycem listeye siliyorda siliyor ekliyorda ekliyor. müzik atıcam amk birtane müzik ya 

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    ArmadA bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

Şuan iphone5 kullanıyorum. Dokunmatiğinden memnunum. ancak şunu demeliyimki bu elimdeki iphone5, dünyada ne kadar android varsa hepsinin yarraaaanı yesin :D sik gibi telefon

androidin amk! bazı özellikleri  zik gibi amk. hele bide o google ın hizmetlerini sildirmeme zorla telde tutmaya çalışma + güncelemelerde kendi kafasına göre servis yüklemeye çalışma heleki durduk yerde SERVİS leri kendisinin başlatması deli ediyor beni. 2 haftadır özellikle dikkat ettim buna twitterla dropbox a hiç girmememe rağmen piç kurusu keni kendine çalıştırıyor sinir oluyorum lan örnekti. 

hea İOS unda vardır illa olumsuz yönleri ama amk telefonu 4s bile hala dünyanın parasına satılıyor eski nokia gibi telefonlar elden ele feci derecede pahalıya gidiyor ve üstelik fiyat ve perf bakımından 5s kıyaslamada geride kalsa bile bu böyle. Fuck The System :|

olm sen şimdi androidin sıkıntılarını sayıyorsun ya, ben androidden sonra iosa geçtim... şurada yaşadığım eksiklikleri ve sıkıntıları sana saysam heralde metin editörünün karakteri yetmez amk.. sikeyim iosu. heppppsini de geçtim. amk telefonuna müzik atmak bile ölüm ya. lan 2 tane müzik ekliycem listeye siliyorda siliyor ekliyorda ekliyor. müzik atıcam amk birtane müzik ya 

Sen müzik atmasını bilmiyorsan telefon ne yapsın :D ben sürüklüyorum yükleniyor . Bahane bulucanız ya yok müzik atamıyorum , yok bülllügü tutu diger cihazları görmüyor , yok kişiselleştiremiyosun ıvır zıvır . Kedi uzanamadıgı ciğere mundar dermiş .Çamur at izi kalsın hesabı bütün adroidler kral telefon ios beş para etmez demi ? Herkezin ihtiyaçları farklı farklıdır. Dolayısıyla kimi iphone seçer kimi android bunun tartışması olmaz.

Toplam Hit: 2442 Toplam Mesaj: 22