İphone 5S Türkiye Fiyatı Belli Oldu
-
anasının amı :| fırsatçılıkta üstümüze yok amk bu nedir ya. bu vergi oranlarıyla bilmem neyle falan ohoo :D
-
550 Sterlin Ingiltere'de.1600 TL yani.
-
2-3 ay daha bekleyin bin lira kazık yemeyin diyenlere soruyorum 2200 lira çok mu ucuz?
bir telefona o kadar para verilir mi lan? hemde o kadar değeri olmayan bir telefona? telefonun piyasası 1700 lirayı geçmiyorken?
ulan ne hale geldik be. çok yazık çok.
-
obie bunu yazdı
Iphone 40 çıksa,yine de bunu kullanırım ;
İnternet ile işim yok.Ya da kamera ile.Mesaj yazmıyorum,dokunmatik ekrana gerek yok.Zaten symbian s60 ' dan sonra neler değişti haberim yok,takip etmedim.Gerekte yok,pek birşey değişmemiş yukarı yazdıklarımdan başka.
Bomb has been planted : )
-
her zaman ki darty yapıcak bişey yok.. 4s ilk geldiğinde de 3000-3100 den getirmişlerdi, avea-turkcell-vodafone getirene kadar kime itelersem kardır gözüyle bakıyolar.. tr fiyatı 3200 felan değil , darty vs fiyatı 3200 alsında :d
MaviGozluDev tarafından 26/Eyl/13 00:23 tarihinde düzenlenmiştir
edit : ayrıca yurtdışındaki apple store da 10 lira diye burda da 10 liraya sokmazlar o ürünü store açılsada.. TR ye ödemeleri gerken vergiyide bindiricekler adamlar üstüne :D -
lan üzerine biraz daha para koysan new imac alınıyor
-
bizim malaklar gider yine almak için geceden kapı önünde sıra olurlar
-
Cus!
$650 burada. %7 vergiyle $695 ~ 1400 TL
hatta delaware'de vergisiz. yani ~ 1300 TL
-
mizahi bunu yazdı
Cus!
$650 burada. %7 vergiyle $695 ~ 1400 TL
hatta delaware'de vergisiz. yani ~ 1300 TL
Aynen 2 sene önce delaware den almıştım 4s i, hayvan gibi mağazalar var hep millet alışveriş yapsın diye :D
-
yaa arkadaş bu ülkedeki vergi sisteminin de yapacakları fiyat sisteminin de a.q
nedir arakadaş bizim bu halkımızın bu yüksek fiyatlardan çekisi
gece gece isyan ettim 3 bin lira allah belanızı versin yaa sözüm sırf darty'e değil bir çok şirket bu fiyatlarda satacak 16 GB bir de yaa
bu ülkede yemin ederim yaşanmaz ama mecburen yaşama mücadelesi halindeyiz
şirket 3 bin liradan % kaç kar yapıyor çok merak ediyorum
keşke Türkiye de dünyaya gelmeseydim dediğim çok oluyor durumu sadece bu elektronik cihaz için düşünmeyin arkadaşlar bizim halkımız sikilmek için yaratılmış bu ve buna benzer şeyleri gördükçe yemin ederim morallerim sıfır oluyor.
Çoğu kişi bu duruma aldırış etmez ama benim için öyle değil ülkedeki her türlü yolsuzluğu gördükçe sinirden kafayı yiyorum.
ipnelere beddua etmekten bıktım abi bıktım birkerede şu halkın yüzü gülse ya be
kazananlar belli zenginden başkası kazanmıyor bu kodumunun ülkesinde