İphone 6 Deneyimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

gecen hafta teknosadan iphone 6 space gray modelini aldım. daha önce 5s gold kullanıyordum.

3 gündür 6 yı kullanmaktayım. tek elle kullanmak cok zor geliyor bana 5s ten geçtiğimden midir anlamadım. sağ ve sol üst tarafa tek elle ulasmak cok zor. kılıf kullanmak istemiyorum tek elle kayıyor sanki telefon.

14 günlük hukuki hakkımı kullanıp iade etmek istiyorum. ama hala iade edip etmemekte de kararsızım.

siz ne önerirsiniz?

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Azcık konu dışı da , 14 gün içinde kullanıpta iade oluyor mu? :S

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Teknosa, ürün değişim ve iadelerinde 6502 sayılı yasa ile Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda belirtilen esasları, müşteri memnuniyeti açısından alt sınır olarak kabul eder. İnternet ve telefon ile yapılan satışlarda, müşterilerimiz üründen vazgeçme nedeniyle, 6502 sayılı Tüketicinin Koruması hakkındaki kanunda belirtilen, müşterinin 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ürünü reddetme hakkı dahilinde iade ve değişim işlemleri yapabilmektedir. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    ergingur bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı

Teknosa, ürün değişim ve iadelerinde 6502 sayılı yasa ile Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda belirtilen esasları, müşteri memnuniyeti açısından alt sınır olarak kabul eder. İnternet ve telefon ile yapılan satışlarda, müşterilerimiz üründen vazgeçme nedeniyle, 6502 sayılı Tüketicinin Koruması hakkındaki kanunda belirtilen, müşterinin 14 gün içinde hiçbir gerekçe göstermeden ürünü reddetme hakkı dahilinde iade ve değişim işlemleri yapabilmektedir. 

Hocam bu zaten var ...

Ama orada belirtilmemiş olan ''Kutusu açılmamış , Ambalajı yırtılmamış'' ibaresi hiçbir zaman yoktu ...

Şuanda son cıkan tüketici kanununda yapılan degısıklıkle ...

14 Gün içinde ''kutuyu açıp , Cihazı kullanıp'' iade etme durumu varmı? Diye sormustum ...

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

Yabanci ulkelerde var da, Turkiye o konuma daha geldi mi emin degilim, herkes birbirine kazik sokmaya calisiyor sonucta, kimi kaziklasalar da 2 kurus daha fazla para koparsalar diye 4 gozle bekliyorlar. 

**EbMaRtEu**
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Ver hocam 2000'e hemen alayım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

müşteri hizmetleri ile görüştüm. kutu acılmıs olsa dahi internet satıslarında 14, mağaza satıslarında 30 gün içinde üründe herhangi bir kullanıcıdan kaynaklı hasar veya aksesuar eksikliği bulunmaksızın  iadesi yapılıyormus.

yalnız ürün kutusunun içine neden iade etmek istediğimi not bulundurmamı istediler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

Ver hocam 2000'e hemen alayım :)

tbt de ürün satarsan karsına hep mezarcılar cıkar :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

İyide niye iade ediyorsun hocam ? Bir sorun cikmadiktan sonra iade etmek bence iyi niyeti suistimal oluyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DuPi
    DuPi's avatar
    Erkek

Tek elle kullanmak zor değil.

ortadaki tuşa 2 kere dokun menü yarıya iniyor zaten :D tek ile kullanmalık oluyor :D

Ne zaman birşey öğrenmek istesem, Birden Vaktim Kalmıyor ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bence Apple bu cihaz ile kullanıcı önerilerine önem verdi. Zira dokunmatik telefonda kilit tuşunun üstte olmasının mantığı nedir ? Benim bildiğim en rahat yer sağ taraf. LG bu konuda biraz daha akıl kullandı ve kilit tuşunu arkaya kameranın altına koydu ki bence en mantıklı tasarım bu zira telefonu tutarken mecbur eliniz arkasında kalıyor. Ek olarak Apple bence home tuşunu fiziksel yapmak yerine o tuşuda dokunmatik yapmalı. Zira iPhonelar en çok home tuşu ve kilit tuşundan sorun çıkarıyor. Hatta home tuşunun etrafında çember şeklinde led eklese ve bildirim işinde kullansa güzel olur.

Fakat bunlara daha var. Apple bunlar 2-3 sene sonra çıkarır sonrada devrim yapmış gibi sunar. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 3188 Toplam Mesaj: 35