İphone 6 Deneyimi
-
Mustafa bunu yazdı
Bence Apple bu cihaz ile kullanıcı önerilerine önem verdi. Zira dokunmatik telefonda kilit tuşunun üstte olmasının mantığı nedir ? Benim bildiğim en rahat yer sağ taraf. LG bu konuda biraz daha akıl kullandı ve kilit tuşunu arkaya kameranın altına koydu ki bence en mantıklı tasarım bu zira telefonu tutarken mecbur eliniz arkasında kalıyor. Ek olarak Apple bence home tuşunu fiziksel yapmak yerine o tuşuda dokunmatik yapmalı. Zira iPhonelar en çok home tuşu ve kilit tuşundan sorun çıkarıyor. Hatta home tuşunun etrafında çember şeklinde led eklese ve bildirim işinde kullansa güzel olur.
Fakat bunlara daha var. Apple bunlar 2-3 sene sonra çıkarır sonrada devrim yapmış gibi sunar. :)
CEO olacak adamsın mustafa . cidden REEL de tanışmak iştediğim insanlardansın :)
-
bana sıkıntı çıkarmamıştı teknosa, sorunsuz iade etmiştim bir cihazı 4 gün sonra.
-
Mustafa bunu yazdıJiggSaw bunu yazdı
Azcık konu dışı da , 14 gün içinde kullanıpta iade oluyor mu? :S
İyide niye iade ediyorsun hocam ? Bir sorun cikmadiktan sonra iade etmek bence iyi niyeti suistimal oluyor.
Ben edıcem demıyorum ki ...
Baksana arkadas edıcem dıyor ama alacaklarını sanmıyorum :) -
valla yüzde doksan alıcaklar hocam.
zaten yarın iade edicem. ondan sonraki iade sürecini de burada anlatırım.
ürün iade yapacaklara da deneyimimizi sunmus oluruz.
-
Bazı firmalar wifi kullanımına başlanmış olduğunda ve sim kart takıldığında iadeyi kabul etmeyebiliyorlar.
Vatanda şartlar şurada;
http://www.vatanbilgisayar.com/musteri-hizmetleri/
rapidhacker550 tarafından 07/Kas/14 18:32 tarihinde düzenlenmiştir -
5s gold iyidir hocam sana boşver 6 yı
-
salihgs bunu yazdı
Bnde öle düşündüm hocam cok temiz tuttum cihazı. Müşteri hizmetleri ile de gayet acık konustum actım kullandım falan ona göre diye memnun kalmadıysanız problem değil dediler.
acıkcası bnde sasırdm eğer iade alırlarsa teknosayı kutlarm
-
ergingur bunu yazdısalihgs bunu yazdı
Bnde öle düşündüm hocam cok temiz tuttum cihazı. Müşteri hizmetleri ile de gayet acık konustum actım kullandım falan ona göre diye memnun kalmadıysanız problem değil dediler.
acıkcası bnde sasırdm eğer iade alırlarsa teknosayı kutlarm
ben kozmetiğini bozduğum telefon iade ettim 0 sorunla =)
-
İade sonrası Satıcı değil Apple destek veriyor hocam. Appla müşteri hizmetlerini arayıp 5s 'den sonra 6 yı kullanamadım, elime tam oturmuyor bu yüzden iade etmek istiyorum diye not düşersen hoşgörüyle karşılanacağından emin olabilirsin. Apple zaten şuan 6 satışlarında naz yapıyor. Çok aşırı talep olduğu halde yavaş yavaş sürüyor piyasaya.
-
üc gün daha geçsin ben gerçek deneyimi aktarayım ;)