İphone 6S Alıyorum Fikir Ve Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    cankol bunu yazdı

iphone diyorsan illa 6 al hocam 6s alma. şarj konusunda çoğu arkadaşım şikayetçi. kendim 6 kullanıyorum bugüne kadar en uzun şarjı giden iphone. 6 plus daha uzun gidiyor diyorlar ama fikrim yok kullanmadım.

illa iphone almak zorunda da değilsin tabi lg g4te oldukça sağlam cihazdır pişman etmez. ancak 6s diyorsan şarj konusunu mutlaka bi düşün. 

6S'lerde Tmsc işlemci alın. Samsung işlemciler şarjı çok yiyor. Rahat 1 saat fark çıkıyor.

standart kullanımda 6 bana ortalama 30 saatten fazla gidiyor. aşırı kullanırsam günü tamamlıyor. az kullanırsam 40 saati görüyor.

batarya olarak fazla fark yok ama artık işlemci mi yoksa başka birşeyden mi bilmiyorum 6s için her kullanımda günü zor çıkarıyorlar.

imza.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ne alaka arkadaslar ya hocam 6s kullanıcısıyım samsung işlemcili en ufak fark yok ısınma sarj plusla sarj suresı en fazla 1 saat kadar farkedıyor tavsıye ederım sorunsuz bır telefon

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

git bir tane not 5 al arkana bakma.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

ne alaka arkadaslar ya hocam 6s kullanıcısıyım samsung işlemcili en ufak fark yok ısınma sarj plusla sarj suresı en fazla 1 saat kadar farkedıyor tavsıye ederım sorunsuz bır telefon

valla hocam 6s kullanan çoğu arkadaşım sattı telefonlarını farklı telefon aldılar. 

imza.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

http://www.chip.com.tr/video/iphone-6si-suya-biraktilar-sonuc_4398.html

Al sana öneri, bu videodan çekebilirsin.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    Kumanaga bunu yazdı

Oo yeni görüyorum böyle bişeyi. İyiymiş.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    netWire
    netWire's avatar
    Erkek

16GB modellerden uzak dur hocam. Video çözünürlükleri aldı başını yürüdü. 2-3 dk video çeksen 400-500MB'ı geçiyor. 64GB modellere bakın. :)

Fatal error: Call to undefined function mutlu_ol() in hayat.php
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    netWire bunu yazdı

16GB modellerden uzak dur hocam. Video çözünürlükleri aldı başını yürüdü. 2-3 dk video çeksen 400-500MB'ı geçiyor. 64GB modellere bakın. :)

Onu bırak zamanla uygulamaların önbellekleri şişiyor. Mesela Facebook fotoğrafları vs telefona depoluyor. Sende amk hafıza ne ara doldu diyorsun. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CenkSertoz
    CenkSertoz's avatar
    Erkek

Iphone alacak kadar parası olmayan arkadaşların yorumlarını ciddiye alma.

Güle güle kullan:)

The Beginning and The End.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    netWire bunu yazdı

Onu bırak zamanla uygulamaların önbellekleri şişiyor. Mesela Facebook fotoğrafları vs telefona depoluyor. Sende amk hafıza ne ara doldu diyorsun. 

onları temizlemek için jbmi gerekiyor yoksa sil tekrar kur mu yapmak lazım tek sevmediğim özelliği bu oldu şuana kadar cihazın benimde 1-2 ay olacak heralde 6s alalı bunca sene ios kullanmamak salaklıkmış diyorum uçuyor alet amk

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 3529 Toplam Mesaj: 37
telefon önerisi