İphone 7 Vs Huawei Mate 10 ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Hali hazirda x kullaniyorum mate 20 pro’da gözüm var ama watch 4 kullaniyorum aktif olarak ne onerirsiniz dostlar ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hoparlör ve alt kısımdan iki elle esneterek bastırdığınızda kasası patlayacak hiç bir telefonu almayın.

https://www.youtube.com/watch?v=4r3GR7XXzOo  

https://www.youtube.com/watch?v=cvI-7VgON14 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada Apple fena değer kaybetmiş. Onlarda her tanıtımda "şimdiye kadar ki en hızlı iPhone" safsatasına milletin inanmadığını anladı. Yeni çıkan modeller sadece bizde değil yurtdışında ki adam içinde pahalı. Steve Jobs'un ekmeğini yemeleri buraya kadarmış. Önümüzdeki süreçte Apple azalarak ufalacak ama bitmeyecek. Zira kemik kullanıcı kitlesi var. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    costantin bunu yazdı

bendede iphone 6s var şarj işi çok canımı sıkıyor bi mate 20 lite alasım var acaba mantıklı mı ?

İphone X den mate 20 lite a geçtim pişman değilim 

Doğru yolu buldun sonunda :)

Proya niye gecmedin :)

telefonu parasızlıktan sattık zaten pro alacak para yoktu hacı.

leadertay bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    costantin bunu yazdı

bendede iphone 6s var şarj işi çok canımı sıkıyor bi mate 20 lite alasım var acaba mantıklı mı ?

İphonedan nasıl vazgeçtin nasıl yapılıyor  3gs den beri iPhone kullanıyorum şuan da 6s Plus da kaldım telefon da 16 GB olması ve şarj dışında sıkıntım da yok 8 Plus a var eşime verdim. Gidiyorum note 9 a bakıyorum mate 20 proya sonra xs max a olmuyor elim kafam bir türlü gitmiyor başka telefona nasıl yapıcam :)

hocam şuan android de en iyisi huawei , tek takip belki oppo olabilir , samsung türkiye bile ülkeyi terk etti adam akıllı teknik servis yok 2k lık telefonunun ekranı bile en az 1k tl çok pahalı parçası bilmemnesi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Pankser bile Ayfon'dan döndüyse bu dünyaya güven olmaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ağalar mate 20 pro ne kadar pahalı öyle 7k :)

Hak ediyormu o fiyatı siz daha bilirsiniz

işlemcisi en iyi diye duydum 7nmye indiler felan

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    costantin bunu yazdı

X kullanıcısıyımi,  Pro düşüyorum acaba yanlış yaparmıyım ? Bu huawei çok tutulmaya başlandı.

BrighStar tarafından 04/Oca/19 03:48 tarihinde düzenlenmiştir

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    BrighStar bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    costantin bunu yazdı

X kullanıcısıyımi,  Pro düşüyorum acaba yanlış yaparmıyım ? Bu huawei çok tutulmaya başlandı.

Sonra canın sıkılır satmak istersen zor satarsın yada çok düşüğe satarsın. Onun dışında telefondan çok memnun kalırsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

huaweide çalıştım, lite modelleri dışında kalan modelleri alabilirsiniz.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Homo

Gizlilik konusunu önemseyen biri olarak Apple dan şaşmazdım, Bu Çin telefonlar ıyı fiyat ama herşeyini 3. Şahıslara satabilmek için izninizi almayı zorunlu koşuyorlar. Devir gıt gide değişiyor. İlerde bunlar bize sıkıntı yaratabilir. 

1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
Toplam Hit: 3950 Toplam Mesaj: 36
telefon telefon