İphone Alacağım Satan Var Mı ?
-
İphone 4 4s 5 5s 5c farketmez ücreti konusunda anlaşabileceğim herhangi bir modeli satın almayı planlıyorum.
Elinde olan satan arkadaşlar varsa yazabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
-
iphone 4 turkcelden alınmış garantisi bitmiş temiz cizik yok 600 tl
-
Benimde Iphone 4s var elimde yurtdışından almıştım kaydını yaptırdım.5 aydırda kullanıyorum. İstediğim Fiyat 600TL
CorretzA tarafından 05/Haz/14 10:13 tarihinde düzenlenmiştir -
5 var temiz kullanıldı.. garantisi yok istanbul içi elden verebilirim dşünürsen pm at fiyaatı konusalım
-
5 için fiyat alabilir miyim hocam, bi de varsa fotoğraf?
-
Şu fiyatları pm'den veren arkadaşlar, sanki villa satıyorsunuz. Ya 500 dür yada en pahalısı 2000'dir. Neyini pm'den konuşacaksınız? Yazın fiyatıda başka alacak olan varsa fiyatı görsün.
-
Ar0fer bunu yazdı
Şu fiyatları pm'den veren arkadaşlar, sanki villa satıyorsunuz. Ya 500 dür yada en pahalısı 2000'dir. Neyini pm'den konuşacaksınız? Yazın fiyatıda başka alacak olan varsa fiyatı görsün.
Hocam sen bilmiyorsun olayı.Amaç PM'den geçirebildiği kadar geçirmek.Ayrıca iPhone 4'e 500 liradan fazla para verilmez.Zatenn Apple bile desteği kesti.
-
Ar0fer bunu yazdı
-
Ar0fer bunu yazdı
-
Ar0fer bunu yazdı
-
4 ü 600 e 4s i 700 e verdik temiz çiziksiz taş gibi cihazlar.
fakat şöyle bir durum oldu elden taksit yaptık bir tane de ben kız arkadaşım için aldım.
800 e 300 peşin 300 2. taksit 200 3. taksit şeklinde.