İphone Alacağım Satan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

İphone 4 4s 5 5s 5c farketmez ücreti konusunda anlaşabileceğim herhangi bir modeli satın almayı planlıyorum.

Elinde olan satan arkadaşlar varsa yazabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heredotcomp
    heredotcomp's avatar
    Erkek

iphone 4 turkcelden alınmış garantisi bitmiş temiz cizik yok 600 tl

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CorretzA
    CorretzA's avatar
    Erkek

Benimde Iphone 4s var elimde yurtdışından almıştım kaydını yaptırdım.5 aydırda kullanıyorum. İstediğim Fiyat 600TL

CorretzA tarafından 05/Haz/14 10:13 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gorkem44
    gorkem44's avatar
    Erkek

5 var temiz kullanıldı.. garantisi yok  istanbul içi elden verebilirim dşünürsen pm at fiyaatı konusalım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

5 için fiyat alabilir miyim hocam, bi de varsa fotoğraf?

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Şu fiyatları pm'den veren arkadaşlar, sanki villa satıyorsunuz. Ya 500 dür yada en pahalısı 2000'dir. Neyini pm'den konuşacaksınız? Yazın fiyatıda başka alacak olan varsa fiyatı görsün.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

Şu fiyatları pm'den veren arkadaşlar, sanki villa satıyorsunuz. Ya 500 dür yada en pahalısı 2000'dir. Neyini pm'den konuşacaksınız? Yazın fiyatıda başka alacak olan varsa fiyatı görsün.

Hocam sen bilmiyorsun olayı.Amaç PM'den geçirebildiği kadar geçirmek.Ayrıca iPhone 4'e 500 liradan fazla para verilmez.Zatenn Apple bile desteği kesti.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    Ar0fer bunu yazdı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Persebar
    Persebar's avatar
    Erkek
    Ar0fer bunu yazdı

Sistemlerdeki güvenlik açıkları, onu üretenleri unutmamanız için üretenler tarafından bırakılan bir hatıradır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

4 ü 600 e 4s i 700 e verdik temiz çiziksiz taş gibi cihazlar. 

fakat şöyle bir durum oldu elden taksit yaptık bir tane de ben kız arkadaşım için aldım.

800 e  300 peşin 300 2. taksit 200 3. taksit şeklinde.

Toplam Hit: 2832 Toplam Mesaj: 21