İphone Kullanan Müritler.
-
Merhabalar Hocalar.
Pederbey Gittiği Arabistan dan İphone 4S 16GB Getirdi Sağolsun. Neyse Ben Bunu Pc Ye Bağlayıp Biraz Müzik Felan Atıyım Dedim. Tabi Bağladım Dosya Klasör Felan Gösterdi Ve Ben Göndereceğim Müzikleri Nokia da Yaptığım Gibi Seçip Klasörün İçine Sürükledim.Lakin Şöyle Bir Hata Aldım.
http://f1203.hizliresim.com/v/t/3u66z.jpg
Sora Mürid Cem Arkadaşımız İphone Bişi Atmak İçin İtunnes Kurman Gerek Dedi Tamam Dedik Kurduk Sora Pc Telefonu Gördü Masaüstünde Ne Kadar Şarkı Dosyası Varsa Telefona Kopyaladı. Ama Ben Bişi Atmak İstediğimde İse Şu Hatayı Veriyor Şimdi de
http://f1203.hizliresim.com/v/t/3u6b3.jpg
Bu olaylar Dün Gece Yaşandı Sakin Kafayla Uğraşayım Dedim Şimdi de Pc İphone Görmüyor. Laptop da Denedim Yine Görmedi.
Ve Bu Arada Dün Gece İtunnesin Otomatik Olarak İphone Attığı Şarkıları İphoneden Nasıl Silebilirim Bir Türlü Bulamadım A.g :|
Yardımcı Olursanız Sevinirim.
Saygılarr -
itunes yüklemen lazım hocam google'a iphone'a nasıl müzik yüklenir yaz mutlaka resimli anlatım bulursun. kopyala yapıştır çalışmaz iphone'da o açılan bölüm senin telefonla çektiğin resimlerin kaydedildiği bölümdür ordan resimleri pc ye alman için açık bırakılmıştır.
edit: itunes olayını çözmüşsün sadece nasıl müzik seçilip yükleneceği kalmış :)
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------itunes yüklemen lazım hocam google'a iphone'a nasıl müzik yüklenir yaz mutlaka resimli anlatım bulursun. kopyala yapıştır çalışmaz iphone'da o açılan bölüm senin telefonla çektiğin resimlerin kaydedildiği bölümdür ordan resimleri pc ye alman için açık bırakılmıştır.
edit: itunes olayını çözmüşsün sadece nasıl müzik seçilip yükleneceği kalmış :)
-----------------------------herşey iyi hoşda şuan pc iphonu bile görmüyor a.g :)
-
Telefonu cikar once bilgisayardan sonra Denetim Masası\Yönetimsel Araçlar\Hizmetler cak ordan Apple Mobile Device'i bul onu durdur sonra yeniden baslat sok telefonu usabeye gorur telefonu aytuns.
-
itunes ile attığın müzik ve resimler telefondan silinmiyor. tekrar itunes a bağlanıp, itunes üzerinden silmen lazım.
-
hoca bilgisayara itunes kurduysan atacağın müzikleri önce ituneste en üst solda müzikler menüsü var oraya sağdaki boşluğa atacaksın onları attıktan sonra işin bitmiyor ordan soldaki müzikler menüsünü basılı tut biraz aşağılarda telefonun adını göreceksin oraya sürükle bırak en üstte ortada kopyalanıyor zımbırtısı çıkmazsa itunesi kapat tekrar aç en üst soldaki müzikleri basılı tut tekrar aşağı sürükle bırak.. sevmediğin beğenmediğin müzikler varsa telefondan silebilirsin telefonda müziklere gir silmek istediğin şarkıyı elinle sağ sol sürükle sağdan sil butonu çıkar ordan silersin.. toplu olarak silmek istersen itunes ile silebilirsin.. sadece resimlerde kendi çektiğin fotoları silebilirsin app storeden veya safariden indirdiğin duvar kağıtlarını silemezsin onu silmek içinde telefonu bilgisayara bağla ituneste telefonun aygıtına tıkla sağda üstte menülerde fotoğraflar görürsün.. silmek için önce masaüstüne boş bir klasör yarat sonra şuradaki fotoğrafları eş zamanla tıklıyorsun boş klasörün yerini işaretle uygula dediğinde silersin :) çektiğin resimler silinmez sadece duvar kağıdı falan onlar silinir.. yanlış yaparım kafam karışır falan dersen bunu yapmadan önce bilgisayarımdan telefonun içine gir ordaki fotoğrafları bilgisayara kopyalayabilirsin garantiye almak istersen :) ama bilgisayardan telefona copy paste yapamazsın itunes ile yaparsın..
-
hocam bu nedir yahu ?
ben mi gördüm birtek :D ?
özele girdi k. bakma
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu nedir yahu ?
özele girdi k. bakma
-----------------------------gözünden bir şey kaçmamış senin işaretlediğin resmin haricinde 2-3 tane daha var yukarıda :)))
-
summary sekmesinde manually manage music and videosu işaretle sonra iphone yazısının altına yeni klasörler gelir music videos vs.. atacağın müzikleri oraya sürükle bırak.. resimler için de yukarda anlatılmış..
edit : ne kadara getirdi arabistandan?...
-
angelofhope bunu yazdı:
özele girdi k. bakma
-----------------------------
hocam böyle gülünç yada kahkaha attığım fotoları albüm yaparım gördüğün üzere o anladığın şey değil buyur orjinali burda :)
http://f1203.hizliresim.com/v/t/3ub8r.jpg -
enes bunu yazdı:
-----------------------------angelofhope bunu yazdı:
özele girdi k. bakma
-----------------------------
hocam böyle gülünç yada kahkaha attığım fotoları albüm yaparım gördüğün üzere o anladığın şey değil buyur orjinali burda :)
http://f1203.hizliresim.com/v/t/3ub8r.jpg
-----------------------------aklıma gelmişti böyle birşey olabileceği hacı ya.
@essan
onlarda kaçmadı gözümden :D onların açıklaması ne acaba ? :D