İphone Lite Gerçek Mi ?
-
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=44biradk84Y
Apple'ın plastik kasalı, düşük donanımlı olarak çıkartacağı söylenir.Bana sahte gibi geldi video.Apple kaliteden ödün vermez diye düşünüyorum.
-
yapmışlar bi kapak youtubeda subscribe kasıyorlar.
-
büyük ihtimal bu sene çıkacak ucuz plastik iphone.
Gerçi 4 , 4s varken ucuz iphone a ne gerek var bilmiyorum.
PanxeR tarafından 25/Tem/13 19:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Apple ürünlerinin hemen hemen hepsini kullanıyorum. En son tövbe ettim. Bir daha almıycam. Bir de apple bu kasayla yeni bi telefon çıkartıcak hee. incelemek için yüzüne bile bakmam mk.
Castaway tarafından 25/Tem/13 20:19 tarihinde düzenlenmiştir -
herifler (sanirim ces teydi) : `mobil pazarin 20% i bizim ama karin 70% sini biz kazaniyoruz neden oyle bisey yapalimki ?` dediler
sanmam yapicaklarini
-
Urunlerin bir agirligi var, ucuz urun cikaracsklarini sanmam ama piyasa belli olmaz...
-
apple iphone u hala çok pahalı bir cihaz sanan milletiz.
iphone 5 in amerika ve avrupa ülkelerindeki fiyatı 1400 lirayı geçmiyor.
ucuz iphone çıkacak vs lafları apple ın marka değerini arttırma projelerinden biri diye düşünüyorum.
insanları iphone un pahalı bir cihaz olduğuna inandırıp, 3 bin lira bile olsa düşünmeden çıkarıp vermelerine ve asla arkalarına bakmadan kullanmalarını sağlıyorlar.
şimdi 5s yada 6 mı çıkar bilmiyorum fakat çıktığında yine 3 bin lira seviyesinde giriş yapacak türkiye ye ve insanlar yine çok lüks bir cihazmış gibi alacaklar çünkü çürük beyinli insanımız bu fiyata alıştırıldı. 4 bin lira fiyat da çekseler birçok insanın düşünmeden alacağını biliyorum :)
eğer apple 500-900 lira arası fiyatı olan bir iphone tasarlayıp piyasaya sürerse bu yine sırada gelecek olan iphone ürününü (5s yada 6) iyi pazarlayabilmek için olacaktır. o zaman bu çürük beyinlilere 3-4 bin lira fiyat da çekseler ucuz iphone almayıp 3-4 bin lira vermek isteyeceklerdir.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı
apple iphone u hala çok pahalı bir cihaz sanan milletiz.
iphone 5 in amerika ve avrupa ülkelerindeki fiyatı 1400 lirayı geçmiyor.
ucuz iphone çıkacak vs lafları apple ın marka değerini arttırma projelerinden biri diye düşünüyorum.
insanları iphone un pahalı bir cihaz olduğuna inandırıp, 3 bin lira bile olsa düşünmeden çıkarıp vermelerine ve asla arkalarına bakmadan kullanmalarını sağlıyorlar.
şimdi 5s yada 6 mı çıkar bilmiyorum fakat çıktığında yine 3 bin lira seviyesinde giriş yapacak türkiye ye ve insanlar yine çok lüks bir cihazmış gibi alacaklar çünkü çürük beyinli insanımız bu fiyata alıştırıldı. 4 bin lira fiyat da çekseler birçok insanın düşünmeden alacağını biliyorum :)
eğer apple 500-900 lira arası fiyatı olan bir iphone tasarlayıp piyasaya sürerse bu yine sırada gelecek olan iphone ürününü (5s yada 6) iyi pazarlayabilmek için olacaktır. o zaman bu çürük beyinlilere 3-4 bin lira fiyat da çekseler ucuz iphone almayıp 3-4 bin lira vermek isteyeceklerdir.
hocam yurtdisinda tanidigin varsa sor oorta halli aile icin lukstur yine iphone.
-
millette bu iphone hastalığı varken. dış kapağını b...tan da yapsan satılır.
-
sizce 649 dolar bi amerikalı için çokmu.. aha burda unlock fiyatı http://store.apple.com/us/buy/home/shop_iphone/family/iphone5
eğer bu tlfonu çıkarıcaksa sadece bizim gibi 3. dünya ülkelerinden daha fazla kazanmak için çıkarır ve bizde de mutlaka alan malla olur ama bence beş kuruş etmez çünkü iphone u seçmemdeki en büyük etki kaliteli materyalden yapılılmış olması ve cam plastikden her zmn için daha kaliteli bi görünütü verir o yüzden bana göre tutacak bi ürün değil büyük ihtimallede yalan haberdir...
-
iPhone 5C olacakmış plastik ayfonun modeli.
http://galeri.tamindir.com/iphone-5c-fotograf-galerisi_659/0.html