İphone Lite Gerçek Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=44biradk84Y

Apple'ın plastik kasalı, düşük donanımlı olarak çıkartacağı söylenir.Bana sahte gibi geldi video.Apple kaliteden ödün vermez diye düşünüyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

yapmışlar bi kapak youtubeda subscribe kasıyorlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

büyük ihtimal bu sene çıkacak ucuz plastik iphone.

Gerçi 4 , 4s varken ucuz iphone a ne gerek var bilmiyorum.

PanxeR tarafından 25/Tem/13 19:20 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Apple ürünlerinin hemen hemen hepsini kullanıyorum. En son tövbe ettim. Bir daha almıycam. Bir de apple bu kasayla yeni bi telefon çıkartıcak hee. incelemek için yüzüne bile bakmam mk.

Castaway tarafından 25/Tem/13 20:19 tarihinde düzenlenmiştir

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

herifler (sanirim ces teydi) : `mobil pazarin 20% i bizim ama karin 70% sini biz kazaniyoruz neden oyle bisey yapalimki ?` dediler

sanmam yapicaklarini

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Urunlerin bir agirligi var, ucuz urun cikaracsklarini sanmam ama piyasa belli olmaz...

vatandaşa kafam girsin!..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

apple iphone u hala çok pahalı bir cihaz sanan milletiz.

iphone 5 in amerika ve avrupa ülkelerindeki fiyatı 1400 lirayı geçmiyor.

ucuz iphone çıkacak vs lafları apple ın marka değerini arttırma projelerinden biri diye düşünüyorum. 

insanları iphone un pahalı bir cihaz olduğuna inandırıp, 3 bin lira bile olsa düşünmeden çıkarıp vermelerine ve asla arkalarına bakmadan kullanmalarını sağlıyorlar. 

şimdi 5s yada 6 mı çıkar bilmiyorum fakat çıktığında yine 3 bin lira seviyesinde giriş yapacak türkiye ye ve insanlar yine çok lüks bir cihazmış gibi alacaklar çünkü çürük beyinli insanımız bu fiyata alıştırıldı. 4 bin lira fiyat da çekseler birçok insanın düşünmeden alacağını biliyorum :)

eğer apple 500-900 lira arası fiyatı olan bir iphone tasarlayıp piyasaya sürerse bu yine sırada gelecek olan iphone ürününü (5s yada 6) iyi pazarlayabilmek için olacaktır. o zaman bu çürük beyinlilere 3-4 bin lira fiyat da çekseler ucuz iphone almayıp 3-4 bin lira vermek isteyeceklerdir. 

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı

apple iphone u hala çok pahalı bir cihaz sanan milletiz.

iphone 5 in amerika ve avrupa ülkelerindeki fiyatı 1400 lirayı geçmiyor.

ucuz iphone çıkacak vs lafları apple ın marka değerini arttırma projelerinden biri diye düşünüyorum. 

insanları iphone un pahalı bir cihaz olduğuna inandırıp, 3 bin lira bile olsa düşünmeden çıkarıp vermelerine ve asla arkalarına bakmadan kullanmalarını sağlıyorlar. 

şimdi 5s yada 6 mı çıkar bilmiyorum fakat çıktığında yine 3 bin lira seviyesinde giriş yapacak türkiye ye ve insanlar yine çok lüks bir cihazmış gibi alacaklar çünkü çürük beyinli insanımız bu fiyata alıştırıldı. 4 bin lira fiyat da çekseler birçok insanın düşünmeden alacağını biliyorum :)

eğer apple 500-900 lira arası fiyatı olan bir iphone tasarlayıp piyasaya sürerse bu yine sırada gelecek olan iphone ürününü (5s yada 6) iyi pazarlayabilmek için olacaktır. o zaman bu çürük beyinlilere 3-4 bin lira fiyat da çekseler ucuz iphone almayıp 3-4 bin lira vermek isteyeceklerdir. 

hocam yurtdisinda tanidigin varsa sor oorta halli aile icin lukstur yine iphone.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

millette bu iphone hastalığı varken. dış kapağını b...tan da yapsan  satılır.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

sizce 649 dolar bi amerikalı için çokmu.. aha burda unlock fiyatı http://store.apple.com/us/buy/home/shop_iphone/family/iphone5

eğer bu tlfonu çıkarıcaksa sadece bizim gibi 3. dünya ülkelerinden daha fazla kazanmak için çıkarır ve bizde de mutlaka alan malla olur ama bence beş kuruş etmez çünkü iphone u seçmemdeki en büyük etki kaliteli materyalden yapılılmış olması ve cam plastikden her zmn için daha kaliteli bi görünütü verir o yüzden bana göre tutacak bi ürün değil büyük ihtimallede yalan haberdir...

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iPhone 5C olacakmış plastik ayfonun modeli.

http://galeri.tamindir.com/iphone-5c-fotograf-galerisi_659/0.html

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 3416 Toplam Mesaj: 29