İphone Pasaport Kayıt
-
kardeşime geçen gün iphone4 getirdik. kaydedilmesi gerekiyor yoksa kapanacak. pasaportu olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olursa sevinirim.
-
google a yaz çıkar elbet ara birini anlaşn yapın hocam
-
var tabi bu işi yapanlar da ben buradan birine yaptırayım dedim. hem dost işi olur hem yabancıya gitmez paramız.
-
200 tl civarı yapıyorum genelde.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------200 tl civarı yapıyorum genelde.
-----------------------------valla gene uygun fiyata yapıyormussunuz elime denk geliyor devamlı olarak pasaport ve ben 3yuz den aşağı yapmam riskli iş
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------200 tl civarı yapıyorum genelde.
-----------------------------valla gene uygun fiyata yapıyormussunuz elime denk geliyor devamlı olarak pasaport ve ben 3yuz den aşağı yapmam riskli iş
-----------------------------fiyatlar o kadar arttımı ya bn nurkye 80e yapmıstım :)( elımde pasaport yok suan)
-
o zaman a ayda bi cihaz kaydedebiliyodun hacı
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------o zaman a ayda bi cihaz kaydedebiliyodun hacı
-----------------------------yok be hacı 3 ay önce hatta o kadar olmamıstır bıle. pasaport çok oldugundan aılecek yurt dışına gelip gitme oldugundan ucuza vermıstım parayada ıhtıyacım vardı :)
Edit: agustostaymış.
-
iyi de dostum senin ucuza vermen piyasasının bu olduğu anlamına gelmez ki?
sonuçta bende bunu satın alıyorum. 300 tl ye kadar alındığı oluyor bu işten. piyasa öyle 80 lira falan olmaz kolay kolay (senin gibi durumlar hariç) :)
-
Donanımhaber'in ikinci el bölümünde zibil gibi var 100 TL'ye yapanlar.Azıcık araştırırsan güvenilir insanlar var.Ne 200-300 TL'si ya?imuratk nickli kişiyi tavsiye ederim kendi iphone 4'ümü de ondan kaydettirdim,Eskişehirli iyi bir abimiz.Hiç sorunsuz halledersin.
-
thanatosus bunu yazdı:
-----------------------------Donanımhaber'in ikinci el bölümünde zibil gibi var 100 TL'ye yapanlar.Azıcık araştırırsan güvenilir insanlar var.Ne 200-300 TL'si ya?imuratk nickli kişiyi tavsiye ederim kendi iphone 4'ümü de ondan kaydettirdim,Eskişehirli iyi bir abimiz.Hiç sorunsuz halledersin.
-----------------------------bendensin:)