İphone Yasal Unlock Yapılır
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------yTSe_JaM bunu yazdı:
-----------------------------Basit.
Telefon alindiktan sonra alindigi ulkeden pasaportu olan ve son 3 ay icerisinde ( bu bir yil da olabiliyor degismis olabilir.) turkiye ye girmis birisini goturuyosunuz gumruk kayit islemleri yapan bir yere falan tam adini unuttum oradan kayidini yaptiriyorsunuz 50-100 lira arasi bi bedel oduyorsunuz ondan sonra telefonunuz turkiye kayitli oluyor :) bu kadar
-----------------------------AT&T kilitli karta da Turkcell hat takarsın zaten bu şekilde.. :| Adamlar boşuna konuşuyo zaten burda..
-----------------------------nıye ozaman mıllet geveyle ugrasıyo yapsınlar dedıgın gıbı ugrasmasınlar ne kadar basıt gelıyo hocam sıze pes dogrusu
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------Bizde yapıyoruz izmirde.İzmir telefon piyasasında yazılımda ustune kımse yoktur.
http://tahribat.com/Murit-amele_2/
-----------------------------hocam bız yazılımda degısıklık yapmıyoruz bız operatorlerle aracılık yapıyoruz
-
ben böyle bişey duymuştum 1 yıl öncesinden beri var adam sizden parayı alıo operatörlerle görüşüyor ve sim kltli iphoneler simkltsiz hale geliyor eskiden her ülkede her operatörde her iphone serisinde geçerli değildi şimdi nasıl bilmem ama böyle bişi var donanımhaberdede görmüştüm konusu vardı yaptıranlar olmuştu.
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------ben böyle bişey duymuştum 1 yıl öncesinden beri var adam sizden parayı alıo operatörlerle görüşüyor ve sim kltli iphoneler simkltsiz hale geliyor eskiden her ülkede her operatörde her iphone serisinde geçerli değildi şimdi nasıl bilmem ama böyle bişi var donanımhaberdede görmüştüm konusu vardı yaptıranlar olmuştu.
----------------------------- -
app'le tarafından sözleşmesinin iptali için görüşme yapılır işlem sonucundada sim lock açılmış oluyor tabiki bu bedelde operator tarafından alınıyor ( apple tarafındanda ) sözleşme cayma parası ödüyorsunuz öyle diyeyim kısaca.
ortalama 100 $ 150 $ arasında değişiyordu. Fiyatlar arkadaşlarınki farklımıdır ? bilemem. ama genel olarak bu şekilde açılıyor YASAL olarak
-
Dr_X bunu yazdı:
-----------------------------app'le tarafından sözleşmesinin iptali için görüşme yapılır işlem sonucundada sim lock açılmış oluyor tabiki bu bedelde operator tarafından alınıyor ( apple tarafındanda ) sözleşme cayma parası ödüyorsunuz öyle diyeyim kısaca.
ortalama 100 $ 150 $ arasında değişiyordu. Fiyatlar arkadaşlarınki farklımıdır ? bilemem. ama genel olarak bu şekilde açılıyor YASAL olarak
-----------------------------aynen hocam aradakı parayı oduyoruz fıyatlarda degısıyo hocam 25 dolar olanda var 250 dolarda operatore baglı aradakı fıyat farkı bı nevı aracıyız bız kullanıcıyla operator arasında
-
Simkilit.net olarak bügüne kadar bize sipariş verip, güzel yorumlarda bulunan tüm müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bize güvenen tüm müşterilerimiz için en çok talep edilen operatörlerde büyük indirimler yapıyoruz.
1-Amerika ATT 13$, 1-24 saat tıklayın
2-Fransa Bouygues 20$i 1-2 gün tıklayın
3-Fransa SFR 100$, 1-7 gün tıklayın
4-İngiltere O2 25$, 1-3 gün tıklayın
hocalar fıyatları çok aşşagı cektık ihtiyacı olan ulaşabılır
-
ben gecenlerde r10 dan birisine 50tl ye actırtmıstım. cidden dogru bu olay :)
-
Yani amerikadan 200-300 $ a bi iphone alıp burada sorunsuzca kullanabiliriz öyle mi?
-
O2 fena degilmis peki kayiit islemide giriyomu icine unlock okk ama tr de kapanmasin
yeni yasa vardi ya hani 100 tl kayit :)
o da dahilse gelirken alayim 3 4 tane ikinci el filan :))
- birde block cihazlar gecerli degildir sanirim sonucta operatorle iletisim var yoksa gecerli mi :)
edit ; blok destekler diyo garip biraz adamlar nasil kabul ediyo helal olsun diyorumm
napnapp tarafından 15/Eyl/12 22:40 tarihinde düzenlenmiştir