İphone Yasal Unlock Yapılır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:
    -----------------------------

yTSe_JaM bunu yazdı:

Basit.

Telefon alindiktan sonra alindigi ulkeden pasaportu olan ve son 3 ay icerisinde ( bu bir yil da olabiliyor degismis olabilir.) turkiye ye girmis birisini goturuyosunuz gumruk kayit islemleri yapan bir yere falan tam adini unuttum oradan kayidini yaptiriyorsunuz 50-100 lira arasi bi bedel oduyorsunuz ondan sonra telefonunuz turkiye kayitli oluyor :) bu kadar

AT&T kilitli karta da Turkcell hat takarsın zaten bu şekilde.. :| Adamlar boşuna konuşuyo zaten burda..

nıye ozaman mıllet geveyle ugrasıyo yapsınlar dedıgın gıbı ugrasmasınlar ne kadar basıt gelıyo hocam sıze pes dogrusu 

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

Bizde yapıyoruz izmirde.İzmir telefon piyasasında yazılımda ustune kımse yoktur.

http://tahribat.com/Murit-amele_2/ 

hocam bız yazılımda degısıklık yapmıyoruz bız operatorlerle aracılık yapıyoruz 

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

ben böyle bişey duymuştum 1 yıl öncesinden beri var adam sizden parayı alıo operatörlerle görüşüyor ve sim kltli iphoneler simkltsiz hale geliyor eskiden her ülkede her operatörde her iphone serisinde geçerli değildi şimdi nasıl bilmem ama böyle bişi var donanımhaberdede görmüştüm konusu vardı yaptıranlar olmuştu. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

archair23 bunu yazdı:

ben böyle bişey duymuştum 1 yıl öncesinden beri var adam sizden parayı alıo operatörlerle görüşüyor ve sim kltli iphoneler simkltsiz hale geliyor eskiden her ülkede her operatörde her iphone serisinde geçerli değildi şimdi nasıl bilmem ama böyle bişi var donanımhaberdede görmüştüm konusu vardı yaptıranlar olmuştu. 

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

app'le tarafından sözleşmesinin iptali için görüşme yapılır işlem sonucundada sim lock açılmış oluyor tabiki bu bedelde  operator tarafından alınıyor ( apple tarafındanda ) sözleşme cayma parası ödüyorsunuz öyle diyeyim kısaca.

ortalama 100 $ 150 $ arasında değişiyordu. Fiyatlar arkadaşlarınki farklımıdır ? bilemem. ama genel olarak bu şekilde açılıyor YASAL olarak

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

Dr_X bunu yazdı:

app'le tarafından sözleşmesinin iptali için görüşme yapılır işlem sonucundada sim lock açılmış oluyor tabiki bu bedelde  operator tarafından alınıyor ( apple tarafındanda ) sözleşme cayma parası ödüyorsunuz öyle diyeyim kısaca.

ortalama 100 $ 150 $ arasında değişiyordu. Fiyatlar arkadaşlarınki farklımıdır ? bilemem. ama genel olarak bu şekilde açılıyor YASAL olarak

aynen hocam aradakı parayı oduyoruz fıyatlarda degısıyo hocam 25 dolar olanda var 250 dolarda operatore baglı aradakı fıyat farkı bı nevı aracıyız bız kullanıcıyla operator arasında

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

Simkilit.net olarak bügüne kadar bize sipariş verip, güzel yorumlarda bulunan tüm müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Bize güvenen tüm müşterilerimiz için en çok talep edilen operatörlerde büyük indirimler yapıyoruz.

1-Amerika ATT 13$, 1-24 saat tıklayın

2-Fransa Bouygues 20$i 1-2 gün tıklayın

3-Fransa SFR 100$, 1-7 gün tıklayın

4-İngiltere O2 25$, 1-3 gün tıklayın

hocalar fıyatları çok aşşagı cektık ihtiyacı olan ulaşabılır

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

ben gecenlerde r10 dan birisine 50tl ye actırtmıstım. cidden dogru bu olay :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Yani amerikadan 200-300 $ a bi iphone alıp burada sorunsuzca kullanabiliriz öyle mi?

iyibu! yeniden..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

O2 fena degilmis peki kayiit islemide giriyomu icine unlock okk ama tr de kapanmasin

yeni yasa vardi ya hani 100 tl kayit :)

o da dahilse gelirken alayim 3 4 tane ikinci el filan :))

- birde block cihazlar gecerli degildir sanirim sonucta operatorle iletisim var yoksa gecerli mi :)

edit ; blok destekler diyo garip biraz adamlar nasil kabul ediyo helal olsun diyorumm

napnapp tarafından 15/Eyl/12 22:40 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 5848 Toplam Mesaj: 36