İphone4 Mü LG Optimus Black Mi?
-
1300 TL ye iphone 4 var bizim teyze oglunda ama pasaport kaydı yok bildigim kdarıyla, ayrıca üzerinde de 400€ luk bir program yüklüymüş ama detayını bilmiyorum, ben olsam bu kadar para verip almam ama almak istersen bana haber ver :)
-
BlackStorm bunu yazdı:
-----------------------------

-----------------------------galaxy s II de 1.2 ghz çift çekirdekli ve ön kamerasıda var ayrıca 2,0 mp.
Galaxy S 2 aldım 2 hafta önce,telefondan öte bişey. -
Steve Jobsa yedirmeyin para iphone almada ne alırsan al hocam :)
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------yok hoca bnde öneriorum fakat adama öyle sormuş ama bu adam iphone alacak kesin kafasında o var kolay kolayda vazgeçmez :) bnden af ola
-----------------------------aynen hocam kafamda direk iphone vardı aslında, başka bi telefon kurcalamışlığım bile yoktu da, sonra dün gezereken optimus u tanıttılar, hiç akıllı telefon alam gibi bi olayımda yoktur gayet takoz bi sony ericcson um var mutluyum :) :) muhtemelen adı iphone diye bilinçaltında kalmış işte :) amma velakin bu optimusu tanıtınca adami iphone a o kadar para vericeğine bunu al daha mantıklı vs diince bende madem alıcam bari telefonları felan kıyaslayayım da daha iyis varsa eğer daha uyguna daha iyisi varken öyle alayım marka olduğu için gazla almayayım diye :) :) ondan sebep açtım bu konuyuda yoksa direk iphone gömücektim parayı :)
-
manhyak bunu yazdı:
İphone un olunca kızlar teklif ediyomuş :w
-----------------------------yok hocam amaç o değil :) benimkisi kişisel tatmin :)
-
Galaxy S2 kullaniyorum iki aydir, bunu denemeden karar verme derim. IPhone sadece bir balon...
-
beyler piyasa fiyatından az daha düşük geveysiz iphone 4 satıyorum factory simfree artı cillop gibi ful aksesuyarlı tertemiz.. sürekli arayanlar oluyo sanırım birkaç güne kadar verilir çünki 1250ye vercem. almak isteyen olursa müridlerimizden birine verelim isteyen pm atsın
-
android ve ios kullanan birisi olarak
iPhone dan şaşma derim. iPhone hakkında detay istersen veririm.
gerek uygulama zenginliği ve sürekli gelişiyor olması
gerek görünüş olarak şıklığı (White iPhone4 16 gb)
benim favorimdir.
ilk iPhone um yurt dışından gelen 2G dir.
ardından 3g kullandım
askere gittim geldim samsung wave2 aldım
hemen ardından iPhone 4 e döndüm.
askerde ise android kullandım.
dediğim gibi hiç birisi iPhone un kullanım rahatlığında değil.
-
Programmer bunu yazdı:
bu soruyu sorman başlı başına bir hata :W
-----------------------------gerçekten çok açıklayıcı bilgi verici bi cevap olmuş eline sağlık.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
bu soruyu sorman başlı başına bir hata :W
-----------------------------gerçekten çok açıklayıcı bilgi verici bi cevap olmuş eline sağlık.
-----------------------------hocam o kadar açıklama yaptık galaxy s2 bu 2 telefon ile kıyaslanmaz bak iphone u en son geçen sene tel alırken benimkiyle kıyasladım hala acıyan gözlerle bakıyorum iphone sahiplerine sadece ego sunu tatmin etmek için okadar parayı çöpe atıyorlar.