İphone'da Jailbreak Yapmadan Crackli Uygulama İndirme
-
mkyb bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
şu önbellek temizlemek için bi uygulama var mı peki hocam telefonda 800 mb alan kaldı
telefonda 1200 tane resim var hepsi gerekli silemiyorumda :(
iCloud'a yükleyebilirsin hocam. En iyi depolama ayarına getir. Hafıza doldukça iphone clouada atıyor kendi hafızasında fotoğrafın kalitesi düşük önizlemesini bırakıyor. Sen açmak istersen buluttan indirip gösteriyor.
öyle yaptım hocam 3 tlye aylık aldım bi 50 gb paket yavaş yavaş yüklüyor şimdeden 500 mb açıldı alan
-
Sitede biraz değişiklik oldu sanırım. Nasıl yüklenecek anlatabilecek birisi var mı?
-
qoqo bunu yazdı
Sitede biraz değişiklik oldu sanırım. Nasıl yüklenecek anlatabilecek birisi var mı?
Az önce bende farkettim. Deneyip bilgi vereyim
-
Benim gibi yapın :D androide geçin kafanız rahat etsin
-
Freak bunu yazdıqoqo bunu yazdı
Az önce bende farkettim. Deneyip bilgi vereyim
Haber bekliyorum hocam.
-
start discovering dedikten sonra en üsttekine tıklıyoruz. adfly reklamı geçtikten sonra yukarıda ki kalbe tıkla yüklemeye izin ver.
bildiğin tutuapp moduna geçmiş.
-
indirdi lakin sadece oyun var sanırım ama onlarıda göstermedi.
tutuapp den şaşmayacaksın arkadaşç
-
Pubg hack olan app inmiyor.
başka önerisi olan varmı?
-
Çok merak ediyorum bu olayın
Görüşme kaydedici app var mı
Jailbreak olmadan bu şekil indirip kuracağımız ?
Voip servis işleri için bana iyi olacaktır
Yeni konu açmak istemedim
Google de bu tekniği nasıl aratacağımı bilsem aratacağım da bilmiyorum ki ne yazıp jeailbreak olmadan bu şekil de görüşme kaydedici bir program indireyim
-
@EricNorthman
Jailbreak harici sesli görüşme kaydı çok zor. App Store'da bu işi yaptığını söyleyen ücretli uygulamalar var ama ses kaydı için illa o program içerisinden arama yapman gerek. Ek olarak gelen aramaları kayıt yapamıyorlar. Ultra gereksiz yani. İşte kullanacaksan ucuzundan bir Android telefon alıp ses kayıt uygulaması kurabilirsin.
---------------
Bu arada bu sitede de güzel şeyler var :
https://iosninja.io/ipa-library/
Uygulamaların neler yapabileceği açıklama olarak yazılmış altlarına.
mkyb tarafından 13/Nis/18 13:51 tarihinde düzenlenmiştir