Ipod Alternatifi
-
son 4 senedir bu markalardan birini kullanmadım ama , diğer ürünlerine (ve philips'in kullandığım walkman, mp3 çalar ve televizyonuna) bakarak diyorum ki;
Sony ve Philips'ten şaşma. iPod kadar kalitelisini bulabileceğinden şüpheliyim ama 2 seçenek bu 2si olur. Çünkü diğerlerinde dayanıklılık, batarya, yazılım/donanım uyumu gibi şeyler oluyor. Arkadaşlardan falan biliyorum, 1 sene zor götürüyor. Fakat 4-5 senelik iPodunu hala kullanan arkadaşlarım var. Bir kaç sene sonrasında bile bırakmak istemeyenler vardı.
-
daha önce apple ürünü pek kullanmamış biri olarak.
merak ediyorum ipod'un diğer mp3 çalarlardan ne farkı var ? (15tl lik 7renk ekranlı değil amk)
sonuçta her ikisinden de mp3 dinliyorsun 128kbps oluyor 320kbps vs. oluyor.
hepsi aynı şeyi oynatıyor örnekliyor çözümlüyor analoga çevirip salıyor.
ipod veya iphone her neyse farkı nedir ?
-
sahsi firkim ipod candir guzeldir
alternatif olarak creative diyebilirim.
video da izleyeceksen zen modeli veya baska modelini alacaksanda xfi ozelligi olanlari tavsiye ederim.
-
creative vardi kullanamadim ipod classic e dondum memnunum
-
IPod 1. tercihimdir ama farklı bişi arıyosan
Blackberry Playbook
nolanded tarafından 10/Oca/13 10:05 tarihinde düzenlenmiştir -
nolanded bunu yazdı
Blackberry Playbook
naptın hacı
---
ipod nano 6 gen. kullanıyorum.küçük,rahat kullanımı,seside güzel
Homer tarafından 10/Oca/13 10:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Homer bunu yazdınolanded bunu yazdı
Blackberry Playbook
naptın hacı
---
ipod nano 6 gen. kullanıyorum.küçük,rahat kullanımı,seside güzel
IPad anlamışım çok pardon :d -
BarisYigit bunu yazdı
daha önce apple ürünü pek kullanmamış biri olarak.
merak ediyorum ipod'un diğer mp3 çalarlardan ne farkı var ? (15tl lik 7renk ekranlı değil amk)
sonuçta her ikisinden de mp3 dinliyorsun 128kbps oluyor 320kbps vs. oluyor.
hepsi aynı şeyi oynatıyor örnekliyor çözümlüyor analoga çevirip salıyor.
ipod veya iphone her neyse farkı nedir ?
Bir ipod ile bir Zen'in farki yok dostum ama gidip ipod ile philips'in cihazini karsilastirirsan Ses kalitesi olarakta Pil kullanimi olarakta fark oluyor.
Ben taa 2007 den beri zen serisini kullaniyordum. 2 yildir telefonumu kullanmaya basladim. Portable Sarj da kullandigim icin sorun olmuyor ve Samsungun ses kalitesi cidden iyi.
Seyhim samsung'a da bir bak istersen : http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/mp3-player
yakinda androidlileri de cikacaktir zaten.
-
-
shufle var, eski versionlarından, bide programım var itunessiz usb stick gibi yüklüorum gayet güzel ama flac acmior oda
-
benim ipod classic 160gb vereyim ? rockbox kurulu içine :/