folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İran İslam Devrimimi Yoksa Öncesimi.

İran İslam Devrimimi Yoksa Öncesimi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    Sizce İran İslam devriminden sonra iyimi oldu kötümü oldu ? hem kendisi hem ortadoğu hemde dünya için.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    valla hacım amerikaya hassiktir diyebilecek şuandaki tek ülke ve diyorda... o yüzden iranın durumu şuan bizim durumumuzdan kat kat iyi şeriat meriat kimseye kafa eğmiyorlar önemli olan bu.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Valla buzul bende öyle düşünüyorum . Tarihe biraz bakınca İran İslam devriminden önce ABD'nin Ortadoğudaki jandarması gibi gozukuyordu şimdi ise başdüşmanı, kutuplaşmayı körükleyen en büyük devletlerden biri.( ABD vs Rusya kutuplaşması)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    soru anlaminda ki -mi'leri ayri yazmak lazim!

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

jerry bunu yazdı:
    -----------------------------
    soru anlaminda ki -mi'leri ayri yazmak lazim!
    -----------------------------
    Tencere yuvarlanmış , seninki benden kara.
    ben ne diyom sen dion bea jerry :D bosver simdi mi leri falan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    amerikaya çük sallayan tek ülke değildir iran.bolivya,venezuela vs de var.ki bolivya ve venezuela iliğine kadar işlemiş bir abd etkisinden kurtuldular,özelleştirilmiş firmaları geri aldılar ve coğrafi olarak abdye çok yakınlar.
    irana gelince ha öncesi ha sonrası,korkak persler her an satmaya hazırdırlar ikisi de bize uzak dursun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    yok la niye korkak persler olsun . Persler iyi bir millet en azından savaşan milletlerin başında geliyorlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

İran İslam Devrimi bilindiği gibi anti-emperyalist solcuların büyük desteğiyle gerçekleşmiştir.. Sosyolojik olarak bakıldığında; tecavüz, uyuşturucu kaçakçılığı, zina gibi evrensel ahlak yasalarını çiğneyen suçlarda tüm dünyanın özlemini duyduğu caydırıcı cezalarla önlenebilmektedir.

Diğer yandan bilim alanında, özellikle de nükleer atom fiziği alanında yükselişe geçerek, ABD, İsrail ve Avrupa ya politik anlamda rest çekebilme cesaretini de kendisinde bulmuştur..

Bir müslüman olarak İran ile gurur duyuyorum..

yıkılma sakın !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ne fark ederki... bir yanda devrimciler diğer yanda yeşil devrimciler..

Bu devrimi okuyun ama http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=59037

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

İran ile gurur duyanlar, onların yaptıkları katliamlarla da gurur duyuyorlardır umarım. İran'ın bir numaralı geliri nedir? 

Sakın ola esrar, eroin vs.. gibi şeyler olmaya. O kadar anti-emperyalist denilenlere belli süre baktıktan sonra hiçte o kadar anti olmadığı anlaşılıyor.

Hizbullah, hamas vs.. hepsi aynı atın boku. 

Bir bakmışsın ABD askeri öldürmüşler bir bakmışsın üst düzey ABD generalleri ile uyuşturucu akışı için anlaşmalar yapmışlar.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek
    Saddamdan önce si mi? saddamdan sonrası mı?

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
Toplam Hit: 3566 Toplam Mesaj: 35