İran"Da Grup Seks Skandalı!
-
İran bu skandal ile çalkalanıyor. Tahran polis müdürü grup sekste basıldı. Genelevdeki baskın büyük şok yaşattı.
İran önceki gün bir seks skandalıyla sarsıldı. Dört yıl önce “Tahran’ı İslam devrimindeki temiz ve ahlaklı günlerine döndürmek” parolasıyla göreve gelen Tahran Emniyet Müdürü Rıza Zarey, bir genelevde 6 kadınla birden basıldı.
İran resmi haber ajansları tarafından gizlenen skandal, bazı reformist internet siteleri tarafından dünyaya duyuruldu. Bu sitelerden biri olan ve Tahran Belediyesi’ne yakınlığıyla bilinen Fardi Haber Ajansı’nın iddiasına göre olay geçen cuma günü yaşandı. Tahran savcılığı tarafından bizzat verilen emirle, İran ahlak polisi başkentte genelev olarak çalıştırılan bir eve baskın düzenledi.
Kadına idam, erkeğe kırbaç
Polis, evdeki odaları tek tek ararken, inanılmaz bir görüntüyle karşılaştı. Zarey, aynı yatakta 6 kadınla birlikteyken yakalandı. Fardi Haber Ajansı’na göre Zarey, önce gözaltına alındı. Daha sonra görevinden uzaklaştırıldı. Polis şefinin ne ceza aldığı açıklanmadı.Zarey, son zamanlarda, sokaklarda İslam’ın emrettiği şekilde örtünmeyen kadınlara karşı savaş açmış ve 6 ay içinde binlerce genç kız, başörtülerinden saçları göründüğü nedeniyle uyarı cezası almıştı.
İran Devrim Yasaları’na göre fuhuş yaptığı belirlenen kadın idam cezası alabiliyor. Temmuz ayında Tahran’da bir genelevde yakalanan Milli Futbol Takımı’nın iki oyuncusu ’ahlaki yozlaşma’ suçundan 275 kırbaç cezasına çarptırılmıştı.
işte o adam
-
İran'da genelev varmıymış yav,ilginç..
Adamdada ne bel varmış ya 6 kadını idare ediyo :|
-
abazaya benziyor zaten
-
Abı ben bu genel evı acana helal olsun derım ıyı cesaret ısı valla....
-
bu denyolar girmeden önce imam nikahlı evlenip sonra boş ol boş ol fln demiyolarmıydı.yoksa başka arap ülkelerindemiydi bilmiyorum ama
Bu arada adamıda tebrik etmek lazım
-
İranda genelevin olmasına niye sasrıdınzı ki siz sanıyormusnuz ki hiç kerhane hiç fahişe hiç alkol satılan yerler alkol kullananlar yok.Hemde alası var ama gizli kapaklı yapıyorlar bunu devlette bazı yerlerde bunu görmezden geliyor şifreli partiler yapılıyor burda kadınlar basları acık istediklerni yapıyorlar.Bu haberin yapılmasının tek nedeni sansasyon yaratarak bakın bi b.k yiyonuz ama bizim haberimiz var her an ensenizdeyiz demek için acıga vurulmus.
-
Beline kuvvet :D:D
Cezadaki eşitliğe bakın "Kadına idam, erkeğe kırbaç"
-
i$te $eriatin sonuclari, zina yasak. adam yillardir iliskiye ac :| bi anda 6 kariya saldirir tabi.
-
Yandı valla herif artık ne yaparlar bilmem :D acıdım yazık yaaa :)
-
o adamın yerine beni alsınlar lan ben 10 kişide idare ederim =|
-
eReN_77 bunu yazdı:
-----------------------------abazaya benziyor zaten
-----------------------------
helal hoca iyi bi tespit yapmışın...adam da gerçekten de abaza tipi var...