İran"Da Grup Seks Skandalı!
-
puahahaha yürü be dayı.. çözmüşün olayı sen.
-
niye skandal olsun ki canım benim.adam apaçık alem yapmış.darısı başıma muhaha
-
Bilerek kurulmuş bi tuzağımsı bişey olabilir.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------
İranda genelevin olmasına niye sasrıdınzı ki siz sanıyormusnuz ki hiç kerhane hiç fahişe hiç alkol satılan yerler alkol kullananlar yok.Hemde alası var ama gizli kapaklı yapıyorlar bunu devlette bazı yerlerde bunu görmezden geliyor şifreli partiler yapılıyor burda kadınlar basları acık istediklerni yapıyorlar.Bu haberin yapılmasının tek nedeni sansasyon yaratarak bakın bi b.k yiyonuz ama bizim haberimiz var her an ensenizdeyiz demek için acıga vurulmus.
------------------------------iranda normal bırsey olsaydı bukadar olay olmazdı.... zaten boyle haberler hep ne alamtese ya bok atmak ıcın yada sansasyon yaratmak ıcın yapılıyor dımı :)))) baska amacı yok dimi....
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
İranda genelevin olmasına niye sasrıdınzı ki siz sanıyormusnuz ki hiç kerhane hiç fahişe hiç alkol satılan yerler alkol kullananlar yok.Hemde alası var ama gizli kapaklı yapıyorlar bunu devlette bazı yerlerde bunu görmezden geliyor şifreli partiler yapılıyor burda kadınlar basları acık istediklerni yapıyorlar.Bu haberin yapılmasının tek nedeni sansasyon yaratarak bakın bi b.k yiyonuz ama bizim haberimiz var her an ensenizdeyiz demek için acıga vurulmus.
------------------------------iranda normal bırsey olsaydı bukadar olay olmazdı.... zaten boyle haberler hep ne alamtese ya bok atmak ıcın yada sansasyon yaratmak ıcın yapılıyor dımı :)))) baska amacı yok dimi....
-----------------------------Ben ne dinsel ne kulturel bakıyorum benim için 6 kişi 7 kişi ile birlikte yapılan yok arkadan yok agızdan gerceklestirilen birleşme insanı degildir bizi hayvandan ayıran en önemli fark yapılanların insani olmasıdır hayvanlar gibi seks yapmak serefsizce bir davranıstır bu hangi ulkede hengi millette hangi dinde hangi kulturde olursa olsun...
-
Dün rusya bügün iran sıradaki konu yada sıradakı ülke (:
-
__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------Beline kuvvet :D:D
Cezadaki eşitliğe bakın "Kadına idam, erkeğe kırbaç"
-----------------------------aynen çok adiller walla :D:DD:
-
nickneyime bunu yazdı:
__d_mode__ bunu yazdı:
-----------------------------Beline kuvvet :D:D
Cezadaki eşitliğe bakın "Kadına idam, erkeğe kırbaç"
-----------------------------aynen çok adiller walla :D:DD:
-----------------------------Kadın Yedikleriyle Kaldı Desene :)
-
daha kaç fahişe ölecek, kaç abaza ölecek nereye kadar..
-
kaçak etmi kesiyolar :))
hanimiş benim sincabım :)