folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder [İş İlanı] - Yakitofisi.Com Destek Elemanı - Remote

[İş İlanı] - Yakitofisi.Com Destek Elemanı - Remote

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek

nessaj hocam PM' im henüz okunmamış. Konu hakkında bir gelişme oldu mu?

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

birnin sahibi olması çok güzel tabii ki, ama tam yapay zeka ajanı kurmalık :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Capter81
    Capter81's avatar
    Erkek

Ücret aşırı düşük asgari ücret x 1.5 çok çok az. Çalışma saati çok fazla 

Atini siken kovboy 🤠
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Capter81 bunu yazdı

Bu paraya üç jarflı marketlerde hamal misali çalıştırıyorlar ne yazık ki. Ortada aranan bir vasıfda yok. Fizikler yorgunlulta yok. Artı yemek kartıda var bence normal. Zaten yıllanınca azda olsa kıdem verirler. maaşı yeni başlayan için iyi hatta

DrKill tarafından 29/Ağu/26 22:57 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    Capter81 bunu yazdı

ne bekliyorsun evde oturarak 100k kazanmayı falan mı, vasıfsız personelsin işte, adam asgari artı 1.5 demiş iyice bokunu çıkarmayın bazı şeylerin.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Drama yapmayın beyler, şartlar iyi.

Yeğenimi gönderdim bak, kardeşime soyledim bilgine abi! gibi minimal network torpil connection arayişi da (:

Ne diyeyim bilemedim :)) .

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Ücret  olarak  bence  güzel, sadece  cumartesi  olayı sıkıntı.

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

Ya siz ne değişik insansınız. 

Biri hatunlarına başvurdurtur. Biri yiğenine. Bir de cevap alamayınca konuyu update yapar. Biz görüldü olan pm'nise utancımızdan ses edemeyiz. Gündem konusuda da liyakattan bahsedersiniz.

Kiramı ödeyemedim bugün, isimler hafızamda. Yarın 12 saat akşam 10 sabah 10 bir kahvehaneye görüşmesin gideceğim. Molası yok. İcralığım sigortasız günlük 500TL'ye. Otobüsle beraberinde günlük 16 saat yapıyor. 8 saat uyuma hakkım ve yaşama hakkım var. 3.5 yıllık eviliğim de mutluluğu yaşayamadım hayat yüzünden.  

13.000.'ye yaşamaya çalış, 17.000TL kira öde. Adam geçen yıl işi sundu başvurdum son raddede olmadı. Evime gelen icra memuru yüzünden. 1 yıl sonra da kısmet sizin yiğeniniz kız kankalarınız yüzünden olmasın. Hayatımın yarısını bu tür işlerde geçirmeme rağmen.

Birii beğenmez, biri körü körüne inkar ettiği sistemin bir parçası olmuş.  30 yaşımdayım. 16 yılım geçmiş. %51'ini verdiğim ömrümde şuradan 3 tane adam geçti, bir kuruşunun lafını zamanını etmemiş. 

Adamı da rahat bırakın, yayıncı gibi yayıldığınız o rahat koltuklarınızdan da rahat konuşmayı bırakın. 

Herkesin derdi kendine. 
    geberip gidersem de zerre burada hakkım iki kelam edip bir boka yaramayan adama helal değildir. Züürtün parası fakirin çenesini yorarmış.  

benide banlayın lan,  ben ne destekler gördüm bu forumda. Bu kadar liyakatsizini görmedim. 

Değmez
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı

Biri hatunlarına başvurdurtur. Biri yiğenine. Bir de cevap alamayınca konuyu update yapar. Biz görüldü olan pm'nise utancımızdan ses edemeyiz. Gündem konusuda da liyakattan bahsedersiniz.

Kiramı ödeyemedim bugün, isimler hafızamda. Yarın 12 saat akşam 10 sabah 10 bir kahvehaneye görüşmesin gideceğim. Molası yok. İcralığım sigortasız günlük 500TL'ye. Otobüsle beraberinde günlük 16 saat yapıyor. 8 saat uyuma hakkım ve yaşama hakkım var. 3.5 yıllık eviliğim de mutluluğu yaşayamadım hayat yüzünden.  

13.000.'ye yaşamaya çalış, 17.000TL kira öde. Adam geçen yıl işi sundu başvurdum son raddede olmadı. Evime gelen icra memuru yüzünden. 1 yıl sonra da kısmet sizin yiğeniniz kız kankalarınız yüzünden olmasın. Hayatımın yarısını bu tür işlerde geçirmeme rağmen.

Birii beğenmez, biri körü körüne inkar ettiği sistemin bir parçası olmuş.  30 yaşımdayım. 16 yılım geçmiş. %51'ini verdiğim ömrümde şuradan 3 tane adam geçti, bir kuruşunun lafını zamanını etmemiş. 

Adamı da rahat bırakın, yayıncı gibi yayıldığınız o rahat koltuklarınızdan da rahat konuşmayı bırakın. 

Herkesin derdi kendine. 
    geberip gidersem de zerre burada hakkım iki kelam edip bir boka yaramayan adama helal değildir. Züürtün parası fakirin çenesini yorarmış.  

benide banlayın lan,  ben ne destekler gördüm bu forumda. Bu kadar liyakatsizini görmedim. 

sakin ol hocam, konuşmaya dertleşmeye bir ihtiyacın olursa pm kadar uzağındayım.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı

Herkesin derdi kendine. 

sakin ol hocam, konuşmaya dertleşmeye bir ihtiyacın olursa pm kadar uzağındayım.

Seni tanırım kardeşim. Bakırköydesin. Banlı hesabın var doom gibi bir şeydi. Yıllarca açtırmaya uğraştın. Yanlış hatırlıyor olabilirim de açtırdığım hesap buda olabilir. 
    Çok gençtin, çok tartıştık vsvs bende şirinevlerd'deydim o zaman :) Severim seni, .çok büyüdün çok geliştin takdir ediyorum seni tebrik ediyorum ve helal olsun diyorum. 
    Şuan konuşma evresini geçeli çok oldu, ben günlerdir her şeyi izliyorum konuyu konuları o yüzden patladım. Konuşsak da gerçek değilmeyecek o yüzden mütevazi  ve dostane yaklışımına teşekkür ederim 
    Arkadaşlar yazsın, benle tartışsın. Bende en sonunda banımı yiyip gideyim diye bekliyorum. Daha pek bir beklentim yok acıtasyona da gerek yok. Bunca yıl tuttum kendimi daha etinden kemiğinden.
    İş veren konousu da helak oluyır. Gören yazsın. Konu açayım oradan devam da ederiz rezil rüzva etmeye gerek yok adamın konusunu. 

Değmez
Toplam Hit: 3278 Toplam Mesaj: 36