folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder [İş İlanı] - Yakitofisi.Com Destek Elemanı - Remote

[İş İlanı] - Yakitofisi.Com Destek Elemanı - Remote

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı

Ya siz ne değişik insansınız. 

Biri hatunlarına başvurdurtur. Biri yiğenine. Bir de cevap alamayınca konuyu update yapar. Biz görüldü olan pm'nise utancımızdan ses edemeyiz. Gündem konusuda da liyakattan bahsedersiniz.

Kiramı ödeyemedim bugün, isimler hafızamda. Yarın 12 saat akşam 10 sabah 10 bir kahvehaneye görüşmesin gideceğim. Molası yok. İcralığım sigortasız günlük 500TL'ye. Otobüsle beraberinde günlük 16 saat yapıyor. 8 saat uyuma hakkım ve yaşama hakkım var. 3.5 yıllık eviliğim de mutluluğu yaşayamadım hayat yüzünden.  

13.000.'ye yaşamaya çalış, 17.000TL kira öde. Adam geçen yıl işi sundu başvurdum son raddede olmadı. Evime gelen icra memuru yüzünden. 1 yıl sonra da kısmet sizin yiğeniniz kız kankalarınız yüzünden olmasın. Hayatımın yarısını bu tür işlerde geçirmeme rağmen.

Birii beğenmez, biri körü körüne inkar ettiği sistemin bir parçası olmuş.  30 yaşımdayım. 16 yılım geçmiş. %51'ini verdiğim ömrümde şuradan 3 tane adam geçti, bir kuruşunun lafını zamanını etmemiş. 

Adamı da rahat bırakın, yayıncı gibi yayıldığınız o rahat koltuklarınızdan da rahat konuşmayı bırakın. 

Herkesin derdi kendine. 
    geberip gidersem de zerre burada hakkım iki kelam edip bir boka yaramayan adama helal değildir. Züürtün parası fakirin çenesini yorarmış.  

benide banlayın lan,  ben ne destekler gördüm bu forumda. Bu kadar liyakatsizini görmedim. 

sakin ol hocam, konuşmaya dertleşmeye bir ihtiyacın olursa pm kadar uzağındayım.

Seni tanırım kardeşim. Bakırköydesin. Banlı hesabın var doom gibi bir şeydi. Yıllarca açtırmaya uğraştın. Yanlış hatırlıyor olabilirim de açtırdığım hesap buda olabilir. 
    Çok gençtin, çok tartıştık vsvs bende şirinevlerd'deydim o zaman :) Severim seni, .çok büyüdün çok geliştin takdir ediyorum seni tebrik ediyorum ve helal olsun diyorum. 
    Şuan konuşma evresini geçeli çok oldu, ben günlerdir her şeyi izliyorum konuyu konuları o yüzden patladım. Konuşsak da gerçek değilmeyecek o yüzden mütevazi  ve dostane yaklışımına teşekkür ederim 
    Arkadaşlar yazsın, benle tartışsın. Bende en sonunda banımı yiyip gideyim diye bekliyorum. Daha pek bir beklentim yok acıtasyona da gerek yok. Bunca yıl tuttum kendimi daha etinden kemiğinden.
    İş veren konousu da helak oluyır. Gören yazsın. Konu açayım oradan devam da ederiz rezil rüzva etmeye gerek yok adamın konusunu. 

yanlış hatırlamışsın kardeş ben oldum olası ankaradaydım şimdi yurtdışında yaşıyorum ama dediğim gibi sakin ol değmez hiç bir şey için.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı

Ya siz ne değişik insansınız. 

Biri hatunlarına başvurdurtur. Biri yiğenine. Bir de cevap alamayınca konuyu update yapar. Biz görüldü olan pm'nise utancımızdan ses edemeyiz. Gündem konusuda da liyakattan bahsedersiniz.

Kiramı ödeyemedim bugün, isimler hafızamda. Yarın 12 saat akşam 10 sabah 10 bir kahvehaneye görüşmesin gideceğim. Molası yok. İcralığım sigortasız günlük 500TL'ye. Otobüsle beraberinde günlük 16 saat yapıyor. 8 saat uyuma hakkım ve yaşama hakkım var. 3.5 yıllık eviliğim de mutluluğu yaşayamadım hayat yüzünden.  

13.000.'ye yaşamaya çalış, 17.000TL kira öde. Adam geçen yıl işi sundu başvurdum son raddede olmadı. Evime gelen icra memuru yüzünden. 1 yıl sonra da kısmet sizin yiğeniniz kız kankalarınız yüzünden olmasın. Hayatımın yarısını bu tür işlerde geçirmeme rağmen.

Birii beğenmez, biri körü körüne inkar ettiği sistemin bir parçası olmuş.  30 yaşımdayım. 16 yılım geçmiş. %51'ini verdiğim ömrümde şuradan 3 tane adam geçti, bir kuruşunun lafını zamanını etmemiş. 

Adamı da rahat bırakın, yayıncı gibi yayıldığınız o rahat koltuklarınızdan da rahat konuşmayı bırakın. 

Herkesin derdi kendine. 
    geberip gidersem de zerre burada hakkım iki kelam edip bir boka yaramayan adama helal değildir. Züürtün parası fakirin çenesini yorarmış.  

benide banlayın lan,  ben ne destekler gördüm bu forumda. Bu kadar liyakatsizini görmedim. 

sakin ol hocam, konuşmaya dertleşmeye bir ihtiyacın olursa pm kadar uzağındayım.

Seni tanırım kardeşim. Bakırköydesin. Banlı hesabın var doom gibi bir şeydi. Yıllarca açtırmaya uğraştın. Yanlış hatırlıyor olabilirim de açtırdığım hesap buda olabilir. 
    Çok gençtin, çok tartıştık vsvs bende şirinevlerd'deydim o zaman :) Severim seni, .çok büyüdün çok geliştin takdir ediyorum seni tebrik ediyorum ve helal olsun diyorum. 
    Şuan konuşma evresini geçeli çok oldu, ben günlerdir her şeyi izliyorum konuyu konuları o yüzden patladım. Konuşsak da gerçek değilmeyecek o yüzden mütevazi  ve dostane yaklışımına teşekkür ederim 
    Arkadaşlar yazsın, benle tartışsın. Bende en sonunda banımı yiyip gideyim diye bekliyorum. Daha pek bir beklentim yok acıtasyona da gerek yok. Bunca yıl tuttum kendimi daha etinden kemiğinden.
    İş veren konousu da helak oluyır. Gören yazsın. Konu açayım oradan devam da ederiz rezil rüzva etmeye gerek yok adamın konusunu. 

yanlış hatırlamışsın kardeş ben oldum olası ankaradaydım şimdi yurtdışında yaşıyorum ama dediğim gibi sakin ol değmez hiç bir şey için.

Çok özür dilerim, karıştırmış olamlıyım. Benzerlik, avatar vs olarak. Bende uzakta değilim Tokat'tayım neredeyse sınır memleket diyebiliriz. 
    Ve ayrıca teşekkür ederim çok naziksin :) 

Değmez
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

EricNorthman bir sakin ol, burada haksizsin.

Is ilani acilmis, ilani acan burada varsa ihtiyac sahibi faydalansin istiyor. 

Maasi az ise basvurmazsin, basvrursun yetersiz olursun alinmazsin ama is arayip 100 TL ye ihtiyaci olan insanlar var.

En azindan bos durmaktansa buradaki is ile 3-5 gelir elde ederim diye dusunen insanlar olur.

Her yazilana cevap vermek zorunda degilsin, biraz sakin.

Amacin banlanmak ise özelden yaz banliyayim, hic degilse kendi isteginle banlanmis olursun. Satasarak AB bani alma.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

EricNorthman bir sakin ol, burada haksizsin.

Is ilani acilmis, ilani acan burada varsa ihtiyac sahibi faydalansin istiyor. 

Maasi az ise basvurmazsin, basvrursun yetersiz olursun alinmazsin ama is arayip 100 TL ye ihtiyaci olan insanlar var.

En azindan bos durmaktansa buradaki is ile 3-5 gelir elde ederim diye dusunen insanlar olur.

Her yazilana cevap vermek zorunda degilsin, biraz sakin.

Amacin banlanmak ise özelden yaz banliyayim, hic degilse kendi isteginle banlanmis olursun. Satasarak AB bani alma.

Bknz: https://www.tahribat.com/forum/bir-gol-var-uzakta-sonu-ban-261571

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

ilanı olarak sormuyorum da. motor yağı işi de yapıyor musunuz ? ufaktan e ticaret madeni yağ satmaya başladım da.

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

başvuru yolladım. Cv eklemedim hocam. 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tbt eko sisteminde paranın başkasına gitmemesi için açılmış konuyu destekliyorum 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hala bakamadın mı hocam sen ,içimizden birini seç de nasiplensin.

DevilKingtr tarafından 01/Eyl/26 10:18 tarihinde düzenlenmiştir

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Adam ortaya bir konu attı çekti gitti ya la

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Halen sonuçlanmadı sanırım, en son sitelerindeki numaradan bir arkadaşla görüştüm ama o arkadaş karar verici değildi.
    Olumlu veya olumsuz sonuçlansa da mutlaka haber verilir demişti, bakalım bekleyelim...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 3250 Toplam Mesaj: 36