İş Kurma Fikrim Var Mantıklı Mı ?
-
Antalya'da temizlik firmam var.Büyük firmalar ile rekabet yapman çok zor maalesef.Ama yinede girmeyi hedeflersen ilk etapta toptancılığını yapmayı düşünebilirsin.O ara hem çevren her hem piyasanın ihtiyaçlarını görmüş olursun.Benim temizlik firmam inşaat bölgesinde sadece inşaat sonrası dairelere hizmet veriyor.Belli bir bölgeyede hakimiyet sağladım bu şekilde devam ediyor.Ek olarak havuz ve bahçe temizliğini de yapıyoruz işler oluyor şükür.Piyasada tutunabilmek için vadeli vermen gerekiyor.Vadenin arkasını toplamak günümüz koşullarında çok zor maalesef.
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Antalya'da temizlik firmam var.Büyük firmalar ile rekabet yapman çok zor maalesef.Ama yinede girmeyi hedeflersen ilk etapta toptancılığını yapmayı düşünebilirsin.O ara hem çevren her hem piyasanın ihtiyaçlarını görmüş olursun.Benim temizlik firmam inşaat bölgesinde sadece inşaat sonrası dairelere hizmet veriyor.Belli bir bölgeyede hakimiyet sağladım bu şekilde devam ediyor.Ek olarak havuz ve bahçe temizliğini de yapıyoruz işler oluyor şükür.Piyasada tutunabilmek için vadeli vermen gerekiyor.Vadenin arkasını toplamak günümüz koşullarında çok zor maalesef.
Emlakçı ve Karavancı değil miydin kankam sen
-
Hocam Gıda sektörüne yönel her koşulda işi var fiyatları makul tutarsan yürürsün.
-
DracuLax bunu yazdı
Hocam Gıda sektörüne yönel her koşulda işi var fiyatları makul tutarsan yürürsün.
daha detaylı söylermısın gıda ama nasıl gıda
-
Yorumlara bakınca aklıma şu video geldi.
-
Bu ülkede sadece memur olunur bir de miras yenir.
-
hocam ne olursa olsun kendi işini yapmak en güzeli.
işinle alakalı pek bişey diyemeyecem çünkü temizlik ve ben hiç yan yana gelmemişizdir (: ama şunu söylemek boynumun borcu gibi bişey olmalı; her ay ne yap et önce sgk primini öde. bende kazam öncesi kendi işimi yapıyordum her ay önce sgk parasını çıkarttımmı bi daha iş beğeniyordum (: sakarya/adapazarında dükkanımız sgk parası çıktımı uzak ilçeler, düzce, kocaeliden iş çıktımı haftaya falan sallıyordum (:
malulen emekli olabilmek için bile belli bir sgk primi ödemek lazımmış, benim malulen emekli olabilmek ortalama 1 senelik prim borcum kalmış onuda geçmişe dönük askerlik borçlanmasıyla ödedik ben ilk 31=otuzbir yaşımda (: malulen emekliydim sonra her sene muayene olacaktım sonraki ilk senemde benden umutlarını kesmişler tamamen emekli oldum. şuan 20.000 lira alıyorum temmuzda zam geliyor 23.500 gibi rakamlar dönüyo piyasada. emin ol yattığın yerden kimse sana bu kadar para vermez. işe başladığın gün sgk primini ödemeye başla.
-
Kimsenin lafıyla iş yapma.
Gerçekleri de küçümseme .
İşi biliyormsun , kaç para lazım , kaybedecek 1 2 yılın varmı . atıyorum 2.yılın sonunda 3 milyon kaybedersen sana ne olur ?
Dükkan kiraları kaç para , iş yeri ruhsat evrak sertifika ne durumda araştırdınmı
Araba .kamyonet lazımmı . bunlara sertifika . izin . evrak lazımmı. yanıcı madde taşıma , src vs vs vs bu gün sarı taksi ile bir yere gitsen km 55 tl yazar . kamyonet le 50 km mal yollasan 2.000 - 20.000 tl arası (sk$ ) fiyat saçmalıkları var
muhasebe işi ne durumda araştır .
bu işi yapacağın bölgede rakiplerin ne durumda . piyasanın dibini sıyırmış olmasınlar . oanlinemi dönüyor . kapı kapı gezme ilemi .
resmi %35 enflasyon . benim hisettiğim %110 . hani
kkm den beri deli TL faiz var . burdan kaynaklı milletin eğilim değişti . bir kısım altın aldı sağlam terste . ev fiyatları sıçtı ama alabilien ( nakitçiler hariç) yok .
bana göre seçim öncesi hiç bir işe girilmez. yavaştan sahte çek şahlanış dönemine girebiliriz .
belki seçim öncesi para salarlarsa , piyasa biraz canlanır.
ben olsam . depo izbe bi yer seçerim ucuz olsun . ama çok uzak olmasın . nakliye fena girer . eleman çalışmak istemez.
solo bu iş olur mu . inan 1 kişi çalıştırmak . kendin çalışmaktn daha zor . bu gün 1 damla kafası çalışan 1 eleman aylık 100-120.000k masraf demek .
bak bu . muahsebe - esnafkefalet parası hariç. basit usul 1 işletmenin geçen sene tüm muhasebenin yolladığı ve ödediğimiz . adet .
bu fiş fatura . alacak verecek takibinden anlarmsın .
şu sayfayı kapatmak nasip olmasın . 3 gündür yangın söndürme tüpü getirecek vatandaşa parası ile iş yaptırmaya çalışıyorum . lan parası ile yangın söndürme tüpü alamadım :D bunlarla uğraşmayı biliyormsun tecrüben varmı .
fotoyu sildim . bu nsıl boyut . sayfayı kapladı . tıkla
İnşallah tutturur güzel yerlere gelirsin . millet pazarcılık yapıp günlük 50-60k ciro yapıyor . öyle anlatıldığı kadar da zorlanmıyor.
şapkanı önüne koy . iyice hesap kitap yap .
geçen sene 16 haziranda protein tozu almışım. 499tl ... aynısını 3 hafta önce aldım . 1095 tl . öyle piyasa varki malını satarsın yenisini yerine koyamazzsın .
geçen sene günü birlik kiralık daire fiyatı 3000 3500 tl . bu yıl . 3500 -4500 21haziran 0 rezervasyon . 0 müşteri .
samaccc tarafından 21/Haz/26 18:10 tarihinde düzenlenmiştir -
LaNCeLoT bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Emlakçı ve Karavancı değil miydin kankam sen
Bro karavan işi siyasetcilerin tamamlanamamış projesi gibi kaldı ama ileride inanıyorum yapacağım o işi :D Emlak işi devam tabiyki ama konuyla alakasız diye yazmak istemedim.Şimdi emlak işi özellikle yeni çıkan yasalar sonrası iyice kakaya sardı.Şimdi inşaat firmalarının bitirdiği projelerini temizliyoruz.Biraz zaman geçsin onlarla satış işine de başlayacağız inşallah.Ama temizlik işini tavsiye ederim getirisi güzel bir sektör.Kritik nokta inşaat bölgesi olması lazım aksi halde gerçektem çok zor maalesef
-
Bosluk bunu yazdıDracuLax bunu yazdı
daha detaylı söylermısın gıda ama nasıl gıda
Hocam ne demek istemiş bilmiyorum ama talep esnekliği düşük, yüksek enflasyon ortamında bim vs. ön plana çıktı mesela. O manada iyi, ama kastedilen perakendecilikse doğru yerde açmak lazım.