İs Yeri Acacam?
-
Eger Sermaye sorunun Yoksa , kesin kuyumcu ac derim ben. Tabi o isinde inceliklerini bilmek lazim orasida var. Mardin de dugunler ve taki takma gelenegi cok ileri seviyede diye biliyorum o yuzden akilli bi altin tuccari olabilirsen, Uygun fiyata altin satan; mesela en baslarda marka altinlari degilde ayni kalitede daha uygun altin satmak gerekli bence ve yaninda bu isten anlayan guvenilir birini bulabilirsen Kuyumculuk harika fikir.
-
xalo kuyumcu midyatta çok açma derimm , bi sinema gibi bişi açç yada güsel bi cafeterya açççç , midyatın heryeri kuyumcu , valla ben yakında bi sinema acmayı dusunuyomm midyatta eger hersey istedigim gibi giderse
-
bence bakkal aç en iyisi otelin yanında herzaman bakkal lazım olur :) bütün müşterileri toplarsın geçenelrde bizim otelden çıktım bakala gitim birtane ingiliz adam gaste alıyor 5 paunt verdı 1 gasteye yuh dedim gaste işine gir yada bakkal aç :D
-
bebe ve çocuk giyimi aç
-
bankanın birine kiraya ver atm koalarda güzel kira bedeli war die duydum
edit : bu arada sinema bende çok merak etmişimdir ilgileniyorum nasıl açılıyor fizibilite yaptınmı heç araştırdınmı ?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
bankanın birine kiraya ver atm koalarda güzel kira bedeli war die duydum
700-800 ytl den çok daha fazlasını veriyor bankalar..ama işte önce kiralayacak banka bulmak gerek dimi D: -
Mardin yolu kerhaneleriyle meşhur diye biliyorum.
Ama yanlış bilgide olabilir.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Mardin yolu kerhaneleriyle meşhur diye biliyorum.
Ama yanlış bilgide olabilir.
hacı zaten yanında otel var ya :| -
Yok yani mardin hakkında sadece bu bilgim var.
Reel_KuRD yardımcı olur siye :| Mardinli o.
-
Midyataa matiat diŞinda 4 yıldızlI tel yok o da şehir dişİnda bayada uzak :D nere o dedıyın yer yenımı açIldı
Toplam Hit: 6534 Toplam Mesaj: 36