İşid-Hdp Gaziosmanpaşa‘Da Çatıştı
-
KrioS bunu yazdıNoToLeRaNcE bunu yazdıd3lete bunu yazdıRETRET bunu yazdı
İşide destek veren kim varsa o. çocuğudur.
Ortadoğuda işidle savaşan tek halk kürtlerdir , savaş çıkınca ırkı belli olmayıp sağa sola atar gider yapan liselilerin aileleri ile beraber başka ülkeye kaçacağı bellidir bugün suriyeli dilenciler mülteciler yarın bulgaristanda siz olursunuz akıllanın , suriyedeki kürtler doçkalı tanklı füzeli emperyal destekli işide karşı keleş ile direniyor yaşlısı genci kadını kızı ile
Şu sövdüğünüz , şu insanlık dışı yorum yaptığınız küfrettiğiniz kürtler , türk ırkçılarının yapamadığını yaparak ıraktaki işidten kaçan şii türkmenlere yardım etti. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/204014/isid-tarafindan-yolu-kesilen-turk-muhendisler-ver-ben-sikacam
Agliyorum lan suanda kurtler bizi kurtaracak bulgaristana goc ettirilmekten aha amk neymissiniz oyle siz.
Genci yaslisi kadini kizi elde keles carpisiyomus vay la destan yaziyo adamlar resmen.
Senelerdir aglayan ozgurluk toprak diye biziz demi ? Ondan simdi bizi kurtariyosunuz. Senerdir genci yaslisi kadini kizi olduren bizdik demi simdi destan yaziyosunuz genc yasli kadin kizla ?
Hocaaam, götümle gülüyorum size götümle. Gideceksin sen önce sırtından gecindigin bu Türk milletinden af dileyip, Senelerdir hırsızlık yapıp ödemediginiz elektrik faturasini odeyeceksin. Sonra kalkıp martaval okuyacak, kahramanlik narası atacaksin.
Bir atasözü vardı dün yediğin hurmalar bugün g...ü tırmalar..
DAİŞ(işid) Emperyal güçlerin islamiyeti bölmek, dışlatmak soğutmak için kısacası öcü olarak tanımlattığı
İŞİD'i Kuzey Suriye'den(Rojava)' dan yaratıkların islamiyet adı altında yapacakları iğrençliklerine fırsat vermeyen her kültürün kendini özgürce rahat bir şekilde yaşamasına hak tanıyan ve tek resmi dilin olmadığı her dilinde öğretim ve kurumlarda rahatça konuşulmasına olanak sağlamaları Kadın, Yaşlı Demeden yobazlarla çatışmaları ve pislikten arındırıp Türkiye Cumhuriyet Sınırlarınında Güvende kalmasını sağlaması Efsanelik Direniş Değilde Nedir ?
Artık Önyargıları kırın mezhepsel ırksal egolarınızı kafanızdan atın. Bu dünya senden olmayanla yaşamkla güzeldir.Ya hocam cidden komiksiniz ya. Hala ozgurluk direnis diyosunuz ya pes be size valla.
Senelerdir Abd israil almanya fransa gezmediginiz kucak kalmadi, kandirilmadiginiz cesit kalmadi, yemediginiz zoka kalmadi sen kalkip simdide Isid'le ozguluk bilmem ne adina carpisiyoruz diyosan valla helal olsun. Gozunuz bi acilmadi ya ben bu kadar kör bi ırk görmedim. Kimbilir kimin politikasina alet edildiniz, kimin silahinin tetigine parmak oldunuz Allah bilir.
Devam aynen bu sekilde devam.
-
http://odatv.com/vid_video.php?id=8D323
bu orospu çocuklarına karşı sempati beslemeyin. ayrıca bunların pkk ile çatışmış olması pkk yı aklamaz, Türk ırkçılarına da laf atıp durmayın, insanlar sakin sakin evlerinde oturuyor etliye sütlüye karışmıyor; sonunda kudurtacak sokağa dökeceksiniz kan gövdeyi götürecek.
edit: bunları doğuran anaya, yetiştiren babaya da acımamak gerekir, son icraatlerı kuran'ın ayetleriyle oynamaktı.
RETRET tarafından 04/Ağu/14 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
kaynaklarınızı yirim ya =)
cephe ile hdp yani dhkp-c ile hdp catıştı. siz nerelere gelmişsiniz yahu.
ikisini de sevmıyorum ikisi de terorist olusumdur. destekledikleri ve destekleyenlerde öyle teroristtir.
yeav cephe gezi de olmasaydı yeav diye başlıyacaklarda bu terorist oluşuma destek çıktıgından dolaylı yoldan teroristtir.
diğer bir şey ise.
adayları selahattin demirtaşta baş teroristtir.
-
q0x bunu yazdı
bu birbirlerini yesin diyen cahiller cehaleti hobi olarak mı yapıyorlar yoksa gerçekten mi cahiller ?
bi akıllı sensin zaten amk.
-
-
FOXXLY bunu yazdıq0x bunu yazdı
bu birbirlerini yesin diyen cahiller cehaleti hobi olarak mı yapıyorlar yoksa gerçekten mi cahiller ?
-
SUPERBICO bunu yazdıFOXXLY bunu yazdıq0x bunu yazdı
-
q0x bunu yazdı
Adamdaki havaya bak a.q görende MIT felsefe mezunu sanar.
-
Ulan bu akp başa geldi geleli acayip acayip örğütler acayip bir kaos ortamı var amk evlatları ampülle kararttılar ülkeyi.
-
H44N bunu yazdı
Ulan bu akp başa geldi geleli acayip acayip örğütler acayip bir kaos ortamı var amk evlatları ampülle kararttılar ülkeyi.
Tayyip amca rulers of nations oynuyo çaktırma :)