İsimkanlari.Net
-
Bu domain 1 senedir bende. domainin dusmesine 8 gun kaldi. eger kafasinda projesi olan varsa hayrına transfer edebilirim. disarida backorder'a yatmış bir kaç kişi var =) Almak istediler ama anlaşamadım kaldı öyle.
-
domainin iş imkanları oldugunu çözmem bir 20 sn mi aldı sanırım. diyorum ilk başta yanlış okudugumdan anlayamadım,daha sonra isim kanlari olarak okudum anca is imkanlarına düştü jeton :D
fena domain değil projeyle ugrascak zamanım yok ama olsa değerlendirirdim.
-
Fena domain değilmiş gerçekten. Ama bende aynı ilk önce isim kanları olarak okudum ancak FCN yorumu okuyunca çaktım :)
-
FCN bunu yazdı
domainin iş imkanları oldugunu çözmem bir 20 sn mi aldı sanırım. diyorum ilk başta yanlış okudugumdan anlayamadım,daha sonra isim kanlari olarak okudum anca is imkanlarına düştü jeton :D
Sanırım yalnız değilim :D
-
=) Valla hacı ne diyim. Bravo
-
FCN bunu yazdı
senin yazdığını okuyana kadar anlamadım :(
-
hoca bende isim kanları diye okuyup konuya girmemiştim sonradan iş imkanları olarak okuyunca daldım ki herkes aynı dertten muzdarip :D
-
şey yap hoca herkes kan grubunu adresini adlarını numaralarını falan yazsınlar bi kana ihtiyaç olduğu zaman hasta bu site aracılığıyla ulaşsın kana edit:iş imkanlarıymış isim kanları sandım :) mettoman tarafından 27/Ara/12 21:56 tarihinde düzenlenmiştir
-
Hocam Ben almak İstiyorum domaıni Boşa Gitmesin...
Değerlendirelim....
-
e2 bunu yazdıFCN bunu yazdı
Sanırım yalnız değilim :D
-
isim kanları.net