İsimkanlari.Net
-
domain üzerinden saglam bir kan toplumu yaratilabilir.
ornek : Isimkanlari.net e üye olup kan grubu adres isim telefon bilgi bilgiler girilip , Gönüllü olarak kanverme gibi bir etkinlik olusturulabilir.
Kan arayan arkadaslar siteye girip kan arayip uygun olanlara ulasmak icin üye olup . kisinin bilgilerini alabilir.
Tabi Bizim halkimiz bunu farkli niyetlerdede degerlendirebilir.
ornek : Cep telefonu numarasi toplamak icin üye olup site üyelerinin anasini cep telefonuna attiklari sms reklamlari ile aglatabilirler.
-
isim kanları +1 :)
-
hocam domaini alırken alkollüydün galiba isim kanları olarak okudum direk :)
site slogan: kızılay isim kanları isminizi yazın kan gurubunuzu söyleyelim :D
-
whopper bunu yazdı
işiim kanları :)
-
Bende isim kanları okudum. :D
-
Section bunu yazdıFCN bunu yazdı
domainin iş imkanları oldugunu çözmem bir 20 sn mi aldı sanırım. diyorum ilk başta yanlış okudugumdan anlayamadım,daha sonra isim kanlari olarak okudum anca is imkanlarına düştü jeton :D
fena domain değil projeyle ugrascak zamanım yok ama olsa değerlendirirdim.
senin yazdığını okuyana kadar anlamadım :(
-
bende isim kanlari diye girdim. acaba benim gibi gören varmi diye merak etmiştim :)
domain güzel aslinda ama bu sektörde belli başlı siteler var, tutması zor biraz
-
ağlamak istiyorum yanlız değilim :D yanlız tbt ye bu aralar bişiler oluyo okumakta güçlük çektik galiba aslında gerçektende harika bir domain geçengun bır cv sıtesının db sını ındırmıstım ordakı bılgılerı yuklesekmı buraya ne
-
acaba dedim kanisimleri doluyduda isimkanları diye mi aldı domaini dedim bi an :D fcn gene iyi 20sn de çözmüş, ben yorumu okuayana kadar çözemedm :d
-
DE5TROY3R bunu yazdıwhopper bunu yazdı
işiim kanları :)
+1