İsimkanlari.Net

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

domain üzerinden saglam bir kan toplumu yaratilabilir.

ornek : Isimkanlari.net e üye olup kan grubu adres isim telefon bilgi bilgiler girilip , Gönüllü olarak kanverme gibi bir etkinlik olusturulabilir.

Kan arayan arkadaslar siteye girip kan arayip uygun olanlara ulasmak icin üye olup . kisinin bilgilerini alabilir.

Tabi Bizim halkimiz bunu farkli niyetlerdede degerlendirebilir.

ornek : Cep telefonu numarasi toplamak icin üye olup site üyelerinin anasini cep telefonuna attiklari sms reklamlari ile aglatabilirler.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

isim kanları +1 :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

hocam domaini alırken alkollüydün galiba isim kanları olarak okudum direk :)

site slogan: kızılay isim kanları isminizi yazın kan gurubunuzu söyleyelim :D 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

işiim kanları  :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bende isim kanları okudum. :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    Section bunu yazdı
    FCN bunu yazdı

domainin iş imkanları oldugunu çözmem bir 20 sn mi aldı sanırım.  diyorum ilk başta yanlış okudugumdan anlayamadım,daha sonra isim kanlari  olarak okudum anca is imkanlarına düştü jeton :D 

fena domain değil projeyle ugrascak zamanım yok ama olsa değerlendirirdim.

senin yazdığını okuyana kadar anlamadım :(

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

bende isim kanlari diye girdim. acaba benim gibi gören varmi diye merak etmiştim :)

domain güzel aslinda ama bu sektörde belli başlı siteler var, tutması zor biraz

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

ağlamak istiyorum yanlız değilim :D yanlız tbt ye bu aralar bişiler oluyo okumakta güçlük çektik galiba  aslında gerçektende harika bir domain geçengun bır cv sıtesının db sını ındırmıstım ordakı bılgılerı yuklesekmı buraya ne

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

acaba dedim kanisimleri doluyduda isimkanları diye mi aldı domaini dedim bi an :D fcn gene iyi 20sn de çözmüş, ben yorumu okuayana kadar çözemedm :d

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    DE5TROY3R bunu yazdı
    whopper bunu yazdı

işiim kanları  :)

+1 

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 2812 Toplam Mesaj: 29