Isınma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

hocam polar kumaşlar var metre işi satılıyor. 7 - 10 lira metresi gözüne kestirdiğin bi toptan bir iki metre kestir ya da hazır kesilmişlerinden al pazarda vs bulursun. hem hafif hem sıcak tutuyor.uyurken yorganın içinde kullanırsan elektrikli battaniye kadar etkili.

ufo+polar battaniye ilk etapta işini görecektir.

kömür olayını yapabilirsen daha eftâl ama oranın kış şartlarını dikkate alarak  bilerek hareket etmek lazım . etraftekilere bak kömür yakan ağırlıktaysa paşa paşa sen de yakacan öğrenecen...

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    overbite
    overbite's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

soba olacak gibi.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Yakacaksın zobayı ısıtacak odayı öle bir şarkı vardı dimi :))

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek
    Ogrenci evinde yaptgm sonradkendi evimde uyguladigim bisey var soyliyim.odanin buyuklugune gore 1veya 2 silikon.. Olculere gore foamboard(kopuk straforla karistirmayin daha sert bi madde).. Foamboardun bi tarafina siliko surup yapistirin.. Eger duzgun bi is cikartirsaniz benim gibi bilgisayar kasasiyla bile isinirsiniz.. Ufo kapanmazdi bu islemi yapmadan once, yaptiktan sonra yarim saatte 3-4dakika calisip kapanmaya basladi kendiliginden.. balikesir sogugunda yaptim bunu.. Yasayan bilen bilir.. Izmirli olarak totom donardi.

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Sana benim hp notebooku göndereyim, yarım saatte bütün evi ısıtır..

Ufonun iyisi kötüsü farketmeden kapattığın anda donmaya devam ediyorsun, açıkken tam karşısına adamakıllı oturamıyorsun yakıyor, cildin yanarken için yine üşüyor. Kötüsü bir de prizi falan yakıyor.

Elektrikli battaniye eğer dikkatli kullanacaksan harika bir icat. Alacaksan üstündeki kumaş kısmın kalın olmasına dikkat et, benim başıma gelmedi ama zamanla tellerden bir iki tanesi kaçıp kumaşını delip insanın sırtına batmak suretiyle uykudan zıplatıyormuş gibi bir duyum almıştım. Bi de tabii su falan dökmemek üstünde güreş yapmamak lazım. Yatağa girmeden yarım saat önce açıp uyumadan iyice kısmak çok güzel olabiliyor.

Geçici çözüm istiyorsan da 5 liraya sıcak su torbaları satılıyor, üstleri polarla kaplı olanlar var, yakmıyor, mis. Kettleda ısıt suyunu, gece sarıl yat, dışarda sırt çantana koy sırtını ısıtsın, evde tişörtünün içine sok, bilgisayar başındayken yere koy ayaklarını da onun üstüne.. gibi gibi.

Ankara'da böyleyiz biz (:

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

reyiz 6 sene elektrikli soba yaktım, fatura hep 80 - 100 arası geliyordu.

o 3'lü ısıtıcılardan.

kur sobanı bak keyfine.. üzerinde çay falanda demlersin hem :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solstice
    solstice's avatar
    Erkek

hacı uzun süre evde duruyorsan tabiki soba kur. elektriğe göre daha karlı olur. hemde ısındıgını bilirsin. Ancak sabahları felan okula giderken hani  ufak elektrikli soba lazım yani kısa süreler içinde bi elektrikli soba bulun. normal zamanda evde iken soba yakın biz öyle yapardık :)

ekstradan kömür yardımı yapılıyodu siz geç kalmıs olabilirsiniz bilmiomda biz ögrenci iken kaymakamlıktan kömür yardımı almıstık. bide kütük buluyoduk gece içki almaya veya büfeye gittiğimizde, kısacası ısınmamız tamamen bedavaya geliyordu :)

https://www.youtube.com/watch?v=k6LrGZGqYn8
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Soba en iyisidir hemde anı olarak kalır . Ufoyu yak kapattıgın an buz gibi oluyor , o yüzden ufoyu sevmiyorum .

Soba kur en iyisi yanınada bitane minder atarsın :) oturursun orada uykusunu getirir adamın soba acayip güzel ısıtyor.

Gimme Some Tits
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hacı ne yaparsan yap üşüyorsun soğukta. Ya çok yakıcaksın üşümeyeceksin. Ortalarda yakarsan yine üşürsün. Üstünü sıkı giyinmen lazım. Ayaklara dikkat et. Arkadaşların dediği gibi sıcak su konulan kaplardan al. Ama evde sıkı sıkı giyiniyorsun ya dışarda böyle giyinemezsin :D O sebeple vucudun fazla giyinmeye alışıyor dışarı çıktığında da buz kesiliyorsun.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 4851 Toplam Mesaj: 50