Isınma Yok Ama Bilgisayar Donuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek

HDD den olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum. sony nin modeli ne VGN ? VPC ?

#karipçin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Makina HP mi ?

benimki HP I 7

aynı sorun var

şeyini şeyettiğimin şeyi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

ısınma yok ise harddisk problemi  var büyük ihtimal

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

sonyde bazen bu hwtalar olabiliyor  sorun ekran kartinin driverinda guncelle duzelir ama kendi sitesinden yukle yani amdnin sitesinden

hocam guncelledım arada sırada gene donuyor tık dıye kalıyor makıne mouse felan oynamıyor reset atmak zorunda kalıyorum ısınma felanda yok ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VagaTroy bunu yazdı

HDD den olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum. sony nin modeli ne VGN ? VPC ?

VGN Serısı hocam nasıl anlıcaz hdd den oldugunu ve nasıl duzeltırız acaba xp degilde baska bı sıstem yuklesek sorun devam edermı ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    S-E-R-H-A-T bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı

Makina HP mi ?

benimki HP I 7

aynı sorun var

Nasıl duzeltıcez ıste usta?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

hocam aynı sorun benim de başıma gelmişti . hdd sizlere ömür . yakında yanar o hard disk , anakart'a da zarar verebilir bence .bu işlerden anlamıyorsan  hdd ve anakart'a baktırmanı tavsiye ederim .

my4 tarafından 11/Nis/13 23:12 tarihinde düzenlenmiştir

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VagaTroy
    VagaTroy's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

sonyde bazen bu hwtalar olabiliyor  sorun ekran kartinin driverinda guncelle duzelir ama kendi sitesinden yukle yani amdnin sitesinden

hocam guncelledım arada sırada gene donuyor tık dıye kalıyor makıne mouse felan oynamıyor reset atmak zorunda kalıyorum ısınma felanda yok ?

hdd biraz eski ise bu hatayı yapması normal. bad sector oluşmuş olabilir. hd tune die bir program var. Error Scan bölümünden bad sector testi yapabilirsin. Healt bölümünden ise hard diskin sağlığına bakabilirsin. Error scan bölümünde kırmızı noktalar çıkarsa hard diskinde bozuk bölümler var demektir. Healt bölümünde ise warning yada Failed yazar. onlara bi bak istersen. sonra çözümüne tekrar bakalım.

#karipçin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    my4 bunu yazdı

hocam aynı sorun benim de başıma gelmişti . hdd sizlere ömür . yakında yanar o hard disk , anakart'a da zarar verebilir bence .bu işlerden anlamıyorsan  hdd ve anakart'a baktırmanı tavsiye ederim .

Hd tune ile tarattım hocam sadece ultra dma crc error count hatası aldım bence ısletım sıstemınden kaynaklanıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    VagaTroy bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

hdd biraz eski ise bu hatayı yapması normal. bad sector oluşmuş olabilir. hd tune die bir program var. Error Scan bölümünden bad sector testi yapabilirsin. Healt bölümünden ise hard diskin sağlığına bakabilirsin. Error scan bölümünde kırmızı noktalar çıkarsa hard diskinde bozuk bölümler var demektir. Healt bölümünde ise warning yada Failed yazar. onlara bi bak istersen. sonra çözümüne tekrar bakalım.

hocam warning yazan kısmı yazdım Error Scan yapıyorum suan bakalım sonuc nasıl cıkacak .

Toplam Hit: 4666 Toplam Mesaj: 47