İskenderun (Atom İçecek)
-
nasıl yapılır iskenderunlu arkadaslar bana net bi tarifi verirseniz ramazan ayından sonra denemek istioyorum :D
-
ben iskenderunluyum, iskenderunda ikamet ediyorum, ne alaka atomla iskenderun anlayamadım :|
-
walla samsunda yenilebilen atom var böle beyaz bişi tatlı sitesen bulurum tarifini
-
iskenderun'da doğdum,pek kalamadım ama "atom icecek" nedir :|
-
yaw ne uğraşacan yapmakla, ben sana adresini veriyim, git iç. bu bim varya, femin altındaki, ordan gir, internet kafelerin zibil gibi olduğu sokak varya, ordan ptt nin oraya doğru git, görürsün zaten. paranı er iç,..
-
Hacım Senin O Dediğin içeceği Çeşitli Meyve Karışımları İle Tarsusda Yapıyorlar Çok Süper Bir Şey İskendurun Deil Tarsus olacak
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
Hacım Senin O Dediğin içeceği Çeşitli Meyve Karışımları İle Tarsusda Yapıyorlar Çok Süper Bir Şey İskendurun Deil Tarsus olacak
-----------------------------yoo burdada var, çoğu yerde vardır, tarsusa özel bişi deilki o?
-
abi bana onun tarifini bulabilirseniz dediğin gibi sütlü falan bişemiş iskenderunda olsam gider içerimde ant olunca olmuyo o dediğin
-
hocam birazcık araştırsaydın bulabilirdin..arama motoru diye bişey var.
yarım muz
2 havuç (havuçlar küçük olucak)
3 çilek
yarım kivi
2 kaşık bal
1 bardak portakal suyu
süt te konuluyor ama isteyen ( muzlu sütte koyabilirsiniz)sırasıyla hepsini blenderda karıştıracaksınız...
-
iskenderuna özgü bi içecekmi atom.
mersinde her yerde var yahu.
eidtbüdüt:lan oruç oruç açtınız topiclere bak.
töbe töbe :))
-
harbi bende duymuştum merak ediom ankarada içebilceim bi yer varmı?