folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İskenderunda Askerlik

İskenderunda Askerlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

kısa dönem olrakdan yarın teslim olacağım iskenderun er eğitim alayına nası biyer burası bakındım biraz sadece sıcak olduğunu sölüyolar napim nedim ne götürüyüm yanımda

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam iskenderunu bilmem de sana hayırlı teskereler...

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Fena biryer değil ünüversite açık olsaydı yaşardın gerçi ama yinede tek çekeceğin sorun çok spor ve en önemlisi hawa şartları günde 4 mewsimi yaşandığı bir il:)

sabah ankara soğu öğlende istanbul nemi akşam üstü izmir rüzgarı gece tekirdağ yağmuru:D

Hayırlı teskereler kardeşim..

FuCk yOu System..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

hocam tam emın olmamakla beraber bı abımız orda askerlık yapmıstı egıtım de 2 kere bacagı kırılıp gerı geldı ilkınde sordugumuzda komutanın şınav cekemedıgı ıcın taktıgını ve demır ustundeyken tekme attıgını assagı dusunce kırıldıgını solemıstı 2. yı zaten sormadık ins dogru hatırlamıorumdur pis yer dıolardı :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

neresi ? Deniz Er Egitim Alayimi ?

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

pompaci bunu yazdı:
    -----------------------------

kısa dönem olrakdan yarın teslim olacağım iskenderun er eğitim alayına nası biyer burası bakındım biraz sadece sıcak olduğunu sölüyolar napim nedim ne götürüyüm yanımda

Hocam benim bi arkadaşım yaptı orda ama uzun donem devamlı gemideydi şimdi seninle aynı dönem lise arkadaşımda gidiyor iskenderuna :)

Si vis pacem para bellum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

iskenderun agidicek olan arkadaş var bizimdei tanıştırayım sizi kardeş kardeş gidin gelin :) :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

denizci misin ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

diCk bunu yazdı:

Fena biryer değil ünüversite açık olsaydı yaşardın gerçi ama yinede tek çekeceğin sorun çok spor ve en önemlisi hawa şartları günde 4 mewsimi yaşandığı bir il:)

sabah ankara soğu öğlende istanbul nemi akşam üstü izmir rüzgarı gece tekirdağ yağmuru:D

Hayırlı teskereler kardeşim..

hocam ne diyon sen :) iskenderun bi kıyı şehridir. antalya ile hemen hemen iklimi aynıdır. akdenize kıyısı vardır. ne ankara soğuğu ne istanbul nemi? zaten bi bilgin yok sallamışsın. bilgin olsaydı hatay'ın ilçesi olan iskenderun a il demezdin :) 

hocam sen yanında çok bişi götürme, zaten hava sıcak hissedilen 45 i görürsün. muhtemelen seni ordu evine verirler. gelen misafirlere çay kola taşırsın işte. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diCk
    diCk's avatar
    Erkek

Hacım ben Şırnakta yaptım oraya gelenlerin %85 i iskenderundan geliyordular orası eğitim alayı olmalı ben hiç gitmedim direkt onların anlattıklarıyla söylüyorum

hawasının çok pis olduğunu söylerlerdi bi günde 4 mewsimi yaşıyormuşsun orada en çok isyan ettikleri nokta oydu bide sporu çokmuş ewet haritada nerede desen bilmem ama bir buçuk yıl iskenderun hakkında hikayeler dinledim ona dayanarak söylüyorum..

FuCk yOu System..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antiochia
    antiochia's avatar
    Erkek

Way memleketime asker gidiyosun demek... çok sevindim ..  iskenderun çok iyidir askerlik için. eğerki denizci isen çok çok daha iyi.. tek sorun havaların sıcak olması o kadar.  Şimdiden hayırlı tezkereler

Okuyarak Adam olabilirsin Ama İNSAN Olamazsın
Toplam Hit: 3148 Toplam Mesaj: 15