İsko [Mavi1.Org] HACKED ! // Script + Database Birlikte
-
-
bu herif harbi özürlü..Psikolojik sorunları var...
sçama sapan free adreslere attığı indexleri vermiş..
Resimleri yayınlayıp dalga geçmeye çalışmış..
Yazıkk...Afrikada ftbol oynarken topu inşaata kaçan adam ..
-
yazik lan, insan evladina yapilmaz. OUTPOST nasil bi photo shoptur o oyle :PPP
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------
yazik lan, insan evladina yapilmaz. OUTPOST nasil bi photo shoptur o oyle :PPP-----------------------------
ne photoshop u la onuun ps de photoshop ne gezer paint paint
-
-
Bi rekora daha imza attı
-
Alla alla Çok Enteresan, Tavla Oynarken, Puanını Çalan birisi Yüzündenmi Bu Hacker Olmuş... Vah vah vah. Yok yane Şimdi o Tavlada Puanını Çalan herif Yüzündenmi İnternete Musallat oldu.
Gerçekten Enteresan bir olay. Ciddiyim, Bir insan Bir Tavla Puanının Hırsıyla Ddosa başlıyor, Ve Herkesten Daha Çok Ddos Çekerek İsko Halini Alabiliyor. Birde Adam 55 Yaşında felan diye Rivayetlerde Ortada Dolaşıyor. İlginç Bu Adam Gerçekten Nesli Tükenmişlerdendir. Doğal Koruma Alanı Gerektiriyor Zannımca. Ama Yok Yok Üretimini yaparlar Doğaya Bir Çok İsko Salarlar Olmaz Kalsın Korumasınlar.
Vallahi Yani İskoda Beyin Namına Bişey Yokmuş.. Bir İnsan Bu Kadar siteleri Hacklandıktan sonra, Vede Defollandıktan sonra Hala Nette Ben Hackerim Edalarıyla 55 Yaşında Dolaşıyorsa Ben O İnsanın Her Şeyinden Şüphe Ederim...
Benim Yaş 34 Kendimden Yaşça Küçük Üstatlara Bile Saygı Gösteririm, Akıl Yaşta değil Baştadır derim Hep. Bu Adamda Değer yargılarıda yok yahu. Neyse Can sıkıntısı Merif işte.
-
Ne ettiniz yine.
Kimse isko koşşş siteni sikiyorlar dememiş hayret
-
Kisisel tehtidimizdeki yalvarislari aklima geldikce, ne kadar yüzsüz birisi oldugunu böyle salakca davranislarinda iyice anliyorum.
http://mavi1.org/forum/lamerler.htm
geri zekalinin yaptigi sayfaya bak. -
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Ne ettiniz yine.
Kimse isko koşşş siteni sikiyorlar dememiş hayret
-----------------------------iskoooooooooooo kooooooooooşşşşşşşşşşş siteni mikiyolarrrr :D:D:D:D zuhahahah