İsko [Mavi1.Org] HACKED ! // Script + Database Birlikte
-
Zuhaa indexse cok güldüm :))
-
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------espiri mi bu ? Sİte sağlam zone kaydı yok ? ve screenlerdeki adrres çubuğu neden silinik ?
neyse olan olmş...
-----------------------------konunun açılış tarihine bakmanı öneriyorum :|
-
AYnen yayında ve yapımda emeği geçen herkese Teşekkürler. Bu arada geçenler tbt de yine bunun konu açılmıştı yanlış değilsem birleri savunur gibiydi iyi hacker felan nerdeler onlar :D
-
Eski konu arkadaşlar bu 4 ay dan fazla olmuş,
-
ne bok yemeye upluyosanız
-
Otistiq bunu yazdı:
-----------------------------espiri mi bu ? Sİte sağlam zone kaydı yok ? ve screenlerdeki adrres çubuğu neden silinik ?
neyse olan olmş...
-----------------------------ah bide açılış tarihine baksan ben o zaman basılan indexi görmüştüm
-
açılalı çok olmuş ama ben görmemiştim ulan bu iskoyla wc lilere uyuz oldğum kadar kimseye uyuz olmuyorum
-
Hack olayını gerçekleştiren arkadaşları kutluyorum fakat indexi hazırlayan arkadaş küfürde çok aşırıya kaçmış bence daha profesyonel bir index atabilirdi siteye.
Önce indexteki küfürler için daha sert bir eleştiri yapmak istedim fakat script işime yararmı diye sitesine girdigimde su videoda soylediklerine şahit oldum:
http://www.mavi1.org/videolar/ddos.htm
adam Tahribata lamer grubu diyor . Kendisi tavla oynarken Tahribat hack yapıyordu !
-
hoca o adam yedigi index e degilde yedigi küfürlere yanıyordur hll olsun güzel koymusun lafı :D