folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder .İso Kalıbındaki Xp Cd Si İle Kurulum Nasıl Yapılır? (Lütfen Bakınz )

.İso Kalıbındaki Xp Cd Si İle Kurulum Nasıl Yapılır? (Lütfen Bakınz )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

Meraba arklar şimdi netten xp sp3 çektim .iso olarak..

Ve onu nero ile cd'ye yazdım ama cd'de de .iso formatlı duruyor ve xp kurmaya çalışırken pc görmüyor cd yi haliyle ...

Şimdi sorun şu ben bu .iso formatındaki XP SP3 cd'sini nasıl windows ile uyumlu normal hale getirecegim.lütfen yardım edin :S.

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

ne demek görmmüyo görmesi için zaten iso uzantılı olması lazım. sen bilgisayar başlatma seçeneklerinde birincil sürücüyü cd driver olarak seçtinmi? biosu kurcala

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Nero ile yazarken "Veri CD's"i olarak değil de "Disk kalıbı..." şeklinde yazdırırsan .iso'yu boot olabilecek şekilde yazar.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

boş cd tak

nero aç

yedekleme sekmesinde diske görüntü yazdırı seç

.isoyu göster 

yak de

tamamdır 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

boş cd tak

nero aç

yedekleme sekmesinde diske görüntü yazdırı seç

.isoyu göster 

yak de

tamamdır 

ya zaten farklı bişey yapmadımki..

öylece yazdım içinde xp sp 3 var masaüstünde tıklıyorum açıyor XP KURULUM diye ama resetleyip kurmaya çalışırken görmüyor PC cd 'yi .iso olduğu için.

ben bu cd yi otorun yada exe gibi bişey yapcamki pc görücek.boot etmek midir nedir bu olayın ismi yaw :S

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

BiUyeOlamadim bunu yazdı:
    Nero ile yazarken "Veri CD's"i olarak değil de "Disk kalıbı..." şeklinde yazdırırsan .iso'yu boot olabilecek şekilde yazar.

edit : böle yapmıstım sanırım kalıbı diske yazdır seçenegi vardı. ama disk yedekleme baslıgı altında zaten o..

yani aynen iso olarak yedeklicek :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    bioastan cd boot seciyormusun?yada açılışta boot menü F12 varsa daha kolay olur

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    kalıbı diske yazdır demen gerekiyo sen data gibi yazdırmışsın belliki kalıbı yazdır diyince isonun içeriğini yazdırır cdye sen çıkartıp yazdırma ama o zaman boot özelliği olmayabiliyo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Nero bazen iso kalıplarını analiz edemez.

Yapman gereken şey veri diski yazdır yerine diske isoyu Kalıbı Diske yazdır sekmesini kullanarak yazdırman.

Senin ison cd nin içinde öyle yalnız takılıyor okumaz tabi :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:

Nero bazen iso kalıplarını analiz edemez.

Yapman gereken şey veri diski yazdır yerine diske isoyu Kalıbı Diske yazdır sekmesini kullanarak yazdırman.

Senin ison cd nin içinde öyle yalnız takılıyor okumaz tabi :)

ok veri disci yerine diski kalıba yaz seçtim bakalım sonuc nolcak :w

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sonuç iyi olacak :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
Toplam Hit: 3222 Toplam Mesaj: 14