İspanyada Ufo Paniği.
-
kod bunu yazdı:
-----------------------------
6. ~ 8. saniyeler arasını dikkatle izlerseniz .. :)
-----------------------------İzledim ama bişey çıkaramadım.Sen ne kastettin ?
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------insan akıllı bir tür olsaydı - yani iddia edildiği gibi - başlıca gündem konusu bu olurdu. çünkü bu yaratıklarla karşılaşacağız er ya da geç ve dost olmalarını en azından araştırma amaçlı buraya kadar geldiklerini ummak saftirik bir fikir olur. Teknolojiyi geliştiren yegane şeyin savaş gerçeği olduğunu kendi deneyimlerimiz ile idrak edebiliriz mesela, bu yaratıkların üstün teknolojisinin savaş kabiliyetini düşünürsek elimizdekiler ok ve yay kadar ilkel kalacak. işte bu durumda ne yapacağız ? kendimizi nasıl savunacağız, tüm ülkeler ve toplumlar organize olup gezegenlerini koruyabilecekler mi , yapılabilecek tek şey gezegeni havaya uçurup durumu eşitlemekmi olacak ?
belki dalga geçip ciddiye almamak daha makul bir çözümdür ya da kendi kendimizle uğraşıp dışarıdan gelenleri görmezden gelerek kaçınılmaz sonumuza teslim olmak. amerikanın yerlilerinin kaderini "tür" olarak paylaşmak yani, olabilecek en kötü sona kendimizi hazırlamalıyız bence, büyük bir çoğunluğumuz ne olduğunu bile anlamadan ölecek kadar şanslı olur muhtemelen. Örneğn bu yaratıkların bizi yememesi için hiç bir neden yok ve yamyam da sayılmazlar bunu yaptıkları için ...
-----------------------------hocam çok haklısın herkes olaya bilim kurgu gözüyle bakıyo aq gelirlerse bi nane olur kurtuluruz diyolar filmlerdeki gibi..
bncede kesinlikle varlar ama bizden ilkelde olabilirler belkide biz bigün onlara gidicez
ama bizden gelişmişlerse merhaba dünyalı barış için geldik diyeceklerini hiç sanmıyorum bn olsam barış için gelmezdim yani
-
ota fake boka fake.. hadi diyelim balikcinin vidyosu fake , kesif helikopterinin anonsuda mi fake
-
Doğru.. bu kaadr sağlam bi fake olcaanı sanmıyorum.Bakçaz bakalım haberlere ;) Ciddi bişeyse zaten dünyayı sallardı.Zaten çoğu görüntü gerçek değildi.Eğer gerçek bi uzaylı görünütüsü olsaydı dünyayı sallardı zaten.Bilim adamları araştırmalara dalar dünya bunu konuşurdu..
-
MikRoBiT bunu yazdı:
Doğru.. bu kaadr sağlam bi fake olcaanı sanmıyorum.Bakçaz bakalım haberlere ;) Ciddi bişeyse zaten dünyayı sallardı.Zaten çoğu görüntü gerçek değildi.Eğer gerçek bi uzaylı görünütüsü olsaydı dünyayı sallardı zaten.Bilim adamları araştırmalara dalar dünya bunu konuşurdu..
-----------------------------zaten bilim adamları bu konuya dalmış ve dünya bunları konuşuyor usta nerde yaşıyorsun allanıseen?
dünyanın her yerinde üsler kuruldu bilim adamları bulunan materyal yada canlıları incelemek için sıraya geçti..geçen 2 tane farklı formda canlı bulundu biri için bilimadamları yüzde doksandokuz dünya dışı canlı dedi ve bu canlının aylarca dnasını bulamadılar sonradan buldularsada çok karışık olduğunu söylediler..
nerde yaşıyorsun?
-
FOXXLY bunu yazdı:
ahanda o batarken sağa kayan şey :| yakalayacam die töbee tbee :|
-----------------------------ışınlanıyodur orda işte muhahahah :|
-
Amk bune ya biri der ışınlanıyo biri der şaşırtmaca yapıyo naapıyo bu amk bi kesinleşelim:D Harbiden o sağdaki ne la
-
ufolar jet motoru kullanıyo herhalde çıkan ses ten ben onu anladım :D
-
helikopterdeki kameranın pili bitmiş heralde...
-
Hoca vidyoya dikkatli bakın, uzay mekiklerinin üstünde kütahya porselen yazıyo :I