folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İspanyada Ufo Paniği.

İspanyada Ufo Paniği.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

kod bunu yazdı:
    -----------------------------
    6. ~ 8. saniyeler arasını dikkatle izlerseniz .. :)

İzledim ama bişey çıkaramadım.Sen ne kastettin ? 

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

insan akıllı bir tür olsaydı - yani iddia edildiği gibi - başlıca gündem konusu bu olurdu. çünkü bu yaratıklarla karşılaşacağız er ya da geç ve dost olmalarını en azından araştırma amaçlı buraya kadar geldiklerini ummak saftirik bir fikir olur. Teknolojiyi geliştiren yegane şeyin savaş gerçeği olduğunu kendi deneyimlerimiz ile idrak edebiliriz mesela, bu yaratıkların üstün teknolojisinin savaş kabiliyetini düşünürsek elimizdekiler ok ve yay kadar ilkel kalacak. işte bu durumda ne yapacağız ? kendimizi nasıl savunacağız, tüm ülkeler ve toplumlar organize olup gezegenlerini koruyabilecekler mi , yapılabilecek tek şey gezegeni havaya uçurup durumu eşitlemekmi olacak ?

belki dalga geçip ciddiye almamak daha makul bir çözümdür ya da kendi kendimizle uğraşıp dışarıdan gelenleri görmezden gelerek kaçınılmaz sonumuza teslim olmak. amerikanın yerlilerinin kaderini "tür" olarak paylaşmak yani, olabilecek en kötü sona kendimizi hazırlamalıyız bence, büyük bir çoğunluğumuz ne olduğunu bile anlamadan ölecek kadar şanslı olur muhtemelen. Örneğn bu yaratıkların bizi yememesi için hiç bir neden yok ve yamyam da sayılmazlar bunu yaptıkları için ... 

hocam çok haklısın herkes olaya bilim kurgu gözüyle bakıyo aq gelirlerse bi nane olur kurtuluruz diyolar filmlerdeki gibi..

bncede kesinlikle varlar ama bizden ilkelde olabilirler belkide biz bigün onlara gidicez

ama bizden gelişmişlerse merhaba dünyalı barış için geldik diyeceklerini hiç sanmıyorum bn olsam barış için gelmezdim yani 

Zugzwang
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    ota fake boka fake.. hadi diyelim balikcinin vidyosu fake , kesif helikopterinin anonsuda mi fake

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    Doğru.. bu kaadr sağlam bi fake olcaanı sanmıyorum.Bakçaz bakalım haberlere ;) Ciddi bişeyse zaten dünyayı sallardı.Zaten çoğu görüntü gerçek değildi.Eğer gerçek bi uzaylı görünütüsü olsaydı dünyayı sallardı zaten.Bilim adamları araştırmalara dalar dünya bunu konuşurdu..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Erkek

MikRoBiT bunu yazdı:
    Doğru.. bu kaadr sağlam bi fake olcaanı sanmıyorum.Bakçaz bakalım haberlere ;) Ciddi bişeyse zaten dünyayı sallardı.Zaten çoğu görüntü gerçek değildi.Eğer gerçek bi uzaylı görünütüsü olsaydı dünyayı sallardı zaten.Bilim adamları araştırmalara dalar dünya bunu konuşurdu..

zaten bilim adamları bu konuya dalmış ve dünya bunları konuşuyor usta nerde yaşıyorsun allanıseen?

dünyanın her yerinde üsler kuruldu bilim adamları bulunan materyal yada canlıları incelemek için sıraya geçti..geçen 2 tane farklı formda canlı bulundu biri için bilimadamları yüzde doksandokuz dünya dışı canlı dedi ve bu canlının aylarca dnasını bulamadılar sonradan buldularsada çok karışık olduğunu söylediler..

nerde yaşıyorsun?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

http://i37.tinypic.com/ne7odx.jpg

ahanda o batarken sağa kayan şey :| yakalayacam die töbee tbee :|

ışınlanıyodur orda işte muhahahah :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek
    Amk bune ya biri der ışınlanıyo biri der şaşırtmaca yapıyo naapıyo bu amk bi kesinleşelim:D Harbiden o sağdaki ne la

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    ufolar jet motoru kullanıyo herhalde çıkan ses ten ben onu anladım :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

helikopterdeki kameranın pili bitmiş heralde...

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Hoca vidyoya dikkatli bakın, uzay mekiklerinin üstünde kütahya porselen yazıyo :I

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 13195 Toplam Mesaj: 78