İspanyada Ufo Paniği.
-
Kaynak ufonet.be :D
Bayılıyorum bu UFOcuların hayalgücüne ya. Tamam evrende illaki başka canlılıklar da vardır da UFO dediğimiz araçlarla dünyamız gelmeleri hiç akla uygun değil. Adam ışık hızında gitse bile en az onlarca yıl sürecek bir seyahatle bizim gezegene gelecek öyle mi? Neden? Şöyle bir uçalım süzülelim havada da adamlar teknoloji görsün diye mi? yapmayın beyler ya UFO MUFO fos işler...
-
ilginç... savaş uçakları saniye saniye düşürüyor onu. İncelenmeye değer...
-
bende bi kere gordum gece karanlikta ucan parlayan bi cisim cok yuksekten gidiyodu tel ile fotosunu cektim ama gozukmuyodu ciplak goz ile gorebildim net bi sekilde
bi sure izledim sonra karanlikta kaybold yada bulutlarin arasinda
-
İnsanlar yere bi ufo indirene kadar bu işler çoğu kişi tarafından "fos"tur..
-
ya NEDENSE bilmem kaç megapixel lik telefonlar, kameralar var ama bu ufo fotoğrafları, ufo videoları sanki bir 1 megapixellik şeylerle çekilmiş gibi kötü duruyor..Nedense artık :)
buzul andromeda'dan gelen uzaylı var onu bi oku sen :D
-
Belki balıkçının parası 1 mplik tel almaya yetmiştir ? :D
-
district 9 u izleyin :/ o filmde ki gibi olacak eninde sonunda demedi demeyin :D
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------
district 9 u izleyin :/ o filmde ki gibi olacak eninde sonunda demedi demeyin :D
-----------------------------Filmi açıklarmısın ?
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------Filmi açıklarmısın ?
-----------------------------1982 yılında çok büyük bir uzay gemisi Johannesburg üzerine konuşlanır. Bir süre hiçbir temas sağlanamayan uzay gemisi ile en sonunda insanlar kapı açarak iletişime geçerler. İlk temasta liderleri olmayan, sefalet içinde binlerce uzaylı yaratık ile karşılaşırlar. Bu büyük uzaylı topluluğu Johannesburg içerisinde 9. Bölge adıyla anılan bir mülteci kampına yerleştirilir.
Zaman içerisinde uzaylı topluluğun yaşam koşulları, insan ırkı ile temasları gibi sorunların takibi için MNU (Birleşmiş Çokuluslu Milletler) adında bir organizasyon kurulur.
http://www.youtube.com/watch?v=d6PDlMggROA
filmin anlatımı çok güzel özellikle başları belgesel tadında.
-
MikRoBiT bunu yazdı:
İnsanlar yere bi ufo indirene kadar bu işler çoğu kişi tarafından "fos"tur..
"Fıs" da olur arkadaşım hiç fark etmez, sonuçta boş işler bunlar :D