folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder "Israil Ne Ki " Diyen Sahislara Tarihten Ornekler

"Israil Ne Ki " Diyen Sahislara Tarihten Ornekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrKiller
    MrKiller's avatar
    Erkek

Adem'le Havva'dan Gelen Herksein Ufaktan Yakından Kan Bağı Var.

Sen Adem'le Havva'dan Gelmiom Diosan;

Yabancıların Maymundan Gelme Teorisi Var...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:
    -----------------------------

adamlar lübnanda yenildiler, zor çıktılar oradan, :))

lubnanda yenilen kimlerdi :D

yampa , oku . adamlar lubnani yiktilar resmen .BM kac kere uyarmakla (!!!)  yetindi israilin  lubnandan cikmasi icin .

o esir  alinan iki israil askeri ne oldu sonra ?

Ehud Olmert " hamasi kurmak icin  Netanyahunun , ahmet yasini serbest birakip Hamasi kurdurttugunu " soylemesinden sonra , artik hamasin kime calistigina kesin kanatimi verdim . ummetciler ise hamas icin aglamakta :D israil hamas gibi bir yardimcisi olmasa hangi bahane ile araplara saldiracakki :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

aç abd vietnam savaşını oku senin israilinin ağabeyi olan abd'nin oradan çıkmak için nasıl yardım istediğini gör. gelip bana israil ve abd avukatlığı yapma senin özgüven erezyona uğramış biraz iman ağacı dikip erezyonuna mani olmaya çalış.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Çıkarın kağıtları yazılı yoklama yapacam.

1.Soru: Osmanlı kimdir ?

2.Soru: Tarihde Türkleri özetleyin.

3.Soru: Bu kadar soru yeter şimdi burdan cıkardıgınız  ana fikri acıklayın :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek

hersey nufusa bakmiyor , oyle olsa cinin dunyayi yonetmesi gerekirdi .

zaten çin yönetiyor artık kapandı eski devir bütün borsaları bir anda batırıp geri yükseltecek kadar saglam oynuyor çin ve dünyada bu gücü yenecek bir güc yok bakır sektöründe aldıgı bakırla bakırı tavan yapıp sattıgında bakırı sudan ucuz yapan baska devlet görmedim :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

aç abd vietnam savaşını oku senin israilinin ağabeyi olan abd'nin oradan çıkmak için nasıl yardım istediğini gör. gelip bana israil ve abd avukatlığı yapma senin özgüven erezyona uğramış biraz iman ağacı dikip erezyonuna mani olmaya çalış.

benim israilimmi ?

gercekler acittimi gulum . Atip tutmaya benzemez bu isler . Israil mike mike kurduttu orada topragini , ulkesini . Araplar zamanidna bol keseden toprak satiyordu yahudilere . bak sonra bu savaslar cikti .

Ataturkun bir sozu vardir " O topraklar baskasina birakilamiyacak kutsaldir " dedigi olay buydu . Ataturk munnecinmiydi ?

hayir sadece o.c. larini gozunden taniyordu .

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1948 arap savaşları taraflı yazılmış. o savaşlarda arapların dandik silahlarının yanında, silahına uygun mermisi bile yoktu. farklı çaptaki mermiyi farklı çaptaki tüfekle ateşlemeye çalışıyolardı :)

İsrailse o savaşlarda dört bir yandan yardım alıyordu :W

Ötekileri okumadım bile.

neyse birde karşılaştırma yapmak için savaştığı ülkelerinde bi Türkiye kadar olması lazım ki. hea diyelimki tamam. ama Araplarla biz bir değiliz. araplar topraklarını satarken  zamanında o topraklara yahudilerin girmesini biz engelliyoduk. osmanlı dağıldı araplar elleriyle verdi :W

Bu arada ben İsraili de küçümsemiyorum :W ama "Tek başlarına" Türkiyeye silahi oalrak verecekleri zarar kendilerinin gireceği zarardan daha az olacaktır. lakin ekonomik olarak Türkiye çöküşe geçerken israil o kadar değişmeyecektir falan filan. :W

yazıda bir yerler editlenmiştir :9

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

1948 arap savaşları taraflı yazılmış. o savaşlarda arapların dandik silahlarının yanında, silahına uygun mermisi bile yoktu. farklı çaptaki mermiyi farklı çaptaki tüfekle ateşlemeye çalışıyolardı :)

Ötekileri okumadım bile.

neyse birde karşılaştırma yapmak için savaştığı ülkelerinde bi Türkiye kadar olması lazım ki. hea diyelimki tamam. ama Araplarla biz bir değiliz. araplar topraklarını satarken  zamanında o topraklara yahudilerin girmesini biz engelliyoduk. osmanlı dağıldı araplar elleriyle verdi :W

Bu arada ben İsraili de küçümsemiyorum :W ama "Tek başlarına" Türkiyeye silahi oalrak verecekleri zarar kendilerinin gireceği zarardan daha az olacaktır. lakin ekonomik olarak Türkiye çöküşe geçerken israil o kadar değişmeyecektir falan filan. :W

4 bir ne ?

israil amerikadan yardim aliyordu . Lakin misirda Rusyadan .

yani bir komunist kapitalist savasiydi :)

Israil turkiyeye giremez , su yonden . biz araplara benzemeyiz . ama israil sadece arkasina 8 milyonluk kurdleri alisa bile o zaman is baska yonde olucaktir . Israil bunu yapar , amerika yaptirir .  merak etmeyin , turkiye o hale geldigi zaman arkamizda kuyu kazan cok olucaktir . onun icin atip tutmaya gerek yok .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

Ötekileri okumadım bile.

4 bir ne ?

israil amerikadan yardim aliyordu . Lakin misirda Rusyadan .

yani bir komunist kapitalist savasiydi :)

Israil turkiyeye giremez , su yonden . biz araplara benzemeyiz . ama israil sadece arkasina 8 milyonluk kurdleri alisa bile o zaman is baska yonde olucaktir . Israil bunu yapar , amerika yaptirir .  merak etmeyin , turkiye o hale geldigi zaman arkamizda kuyu kazan cok olucaktir . onun icin atip tutmaya gerek yok .

amerika ve ingiltereden yardım almış mısırın rusyadan aldığı yardımsa sözde kaldı denecek cinsten bişe. bi skim değil yani. :W

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

İsraili - USA'dan ayrı görmek büyük saflık olur, Amerikan senatosu içindeki israillileri araştırın bakayım ne oluyor, Zaten İsrail = Küçük Amerika!

Amerikayı yöneten zaten israilliler yada israil ile bağlantısı olan kişilerdir.

İsrail amerikadan bağımsız olsaydı, *** kadar boyu ile sağa sola böyle hoyratça kafa tutabilir mi / saldırabilir mi?

Toplam Hit: 9872 Toplam Mesaj: 76