İsrail Neyin Peşinde?
-
Ortadoğuda kabuk bağlamayan yaralar daha bir şiddetli kanatılıyor.
İsrail ise kudurmuş köpek gibi sağa sola saldırıyor. Acaba haber verilen büyük savaşın başlangıcı mı bunlar? -
büyük savaşın başlangıcı mı bilemem ama israilin sonu olacak gibi duruyor...
-
onlar gizli emellerini gerçekleştirmek için atağa kalktı hepsi bu. Burda bize düşen BÜYÜK İSRAİL DEVLETİNİN kurulmasını engellemektir.Birleşmek şart
-
Amerika ve köpeklerine ait Büyük orta doğu projesinin temelleri atılıyor , en sonunda sıra Türkiyeye gelecek zaten yahudilerin kutsal kitaplarında '' Gün gelecek Fırat'dan altın akacak'' yazıyor mecazi olarak şöyle bi anlam çıkarıyorum tatlı su rezervlerinin tükendiği zaman Fırat tan akacak olan su , altın değerinde olacak ; bunun gibi birçok neden daha var allah bize ve Mümin kardeşlerimize yardım etsin valla ne diyelim
-
israilin sonu nasıl gelcek hoja...
anca iran a gelirse sonu gelir israilin..
o kadar cesaretleri yoqtur heralde.. -
İranın sözlerini dikkate alın yeter..
-
İsrailin sonu monu gelmez beyler kendimizi kandırmayalım.
heryerde sağlam teşkilatları var.her devletin en kritik en ince kademesine kadar gizli teşkilatları sızmış.
koskoca mason büyük locası var.
deli gibi paraları var.arap müslüman ülkeleri hep onların emrinde.
İsrail vaad edilmiş topraklar için bastırıyor.ve görürsünüz 15 - 20 seneye kalmaz hepsini alır.
İrandan da kanımca bi cacık olmaz.
boşuna birleşelim atağa geçelim naraları atmayalım.zamanında birleşicektik.geçti bor un pazarı
+
şunuda eklim zamanında arap zevatlar Osmanlı İmparatorluğu nu dinleseydi böyle şeyler olmazdı -
hajılar iki ihtimal var.. biz ıraktayken abd irana sataşıp suçu bize atçak.. yani ıraktan birileri iranı vurcak suçlu biz olcaz.. ondan sora zaten israil de, suriye lübnan filistini almış olcak.. biz iranla savaşçaz iran da biz de acayip zayıf düşçez.. sora israille abd birleşip hem bize hem irana dalcak.. ve sonunda büyük israil devleti..
ikinci ihtimal de.. biz ırağa gircez abdyle çatışçaz.. o arada israil suriyeye girip bizim sınıra dayanmış olcak.. sora biz iranla bir olup ortalığın a.q oyacaz.. -
hayalperest gördümde bu kadarını hiç görmemiştim
-
jamaican arkadaşım bir düzeltme yapayım :) Fırat nehri altında Altın olduğu kuran da da geçiyor. Evet bazı alimler suyu altına benzetmiş olarak yorumlamışlar ama olay öyle değil.Bir kaç yıl öncesi okuduğum haber ile gerçek belli oldu.Nasa uzaydan çektiği fotoğralarla ordaki altını buldu.Fırat nehri çevresinde yabancılar yer satın almış diye okumuştum. Ya bir ayet ya da bir hadi dikkatimi çekti. O fırat nehri altındaki altınları kim çıkarırsa onlar helak olacaktır, o altınlarda fesat vardır diye uyarılmıştır insanlık.
Zaten o altın çıktığı zaman kıyamet alameti oluyor.Bakın alıntı yapıyorum
Ebu Hureyre'den naklen rivayet edildi ki, Resulullah şöyle buyurdu; Fırat nehrinin suyu çekilip, altından bir dağ meydana çıkmadıkça kıyamet kopmaz. Bu hazine üzerine kıtal (savaş) vukua gelir, her yüzden doksan dokuzu ölür. Diğer bir rivayette, Fırat nehrinin suyu çekilerek altın hazinesini açıklaması zamanı yaklaşıyor. Her kim o zaman orada bulunursa, o hazineden bir şey almasın. Aksi halde ya ölür veya öldürülür, denmektedir.34
-
Armagedon...
Toplam Hit: 2927 Toplam Mesaj: 21