folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İsrail Neyin Peşinde?

İsrail Neyin Peşinde?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    israel türk kılıcını istio bence
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Evet bazı alimler suyu altına benzetmiş olarak yorumlamışlar ama olay öyle değil.
    ----------------------------------------------------------------
    Ertan hocam kesin bişey söylemem yanlış olur ama , izlediğim bir programda bunu tatlı su diye açıkladılar ve en sonunda özellikle o su için ve diğer sebeplerden dolayıda hatay çevrelerinde bir savaş çıkacakmış , bu da kıyametin alametlerindendir dendi , ayrıca kuran'ı kerimde avrupa ülkelerinden birinin islamiyeti seçeceği yazıyormuş ve bu ülke Fransa diye nitelendirildi bi bilgisi olan varsa konuyu biraz açabilirmi ?

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    Bence İsrail kutsal toprakların peşinde.
    Aslında Osmanlı projesi olan Büyük Orta Doğu projesini gerçekleştirmeye çalışıyor.
    Dikkatinizi çektimi bilmem ama Türkiye'yi abluka altına alamaya çalışıyor İsrail nede olsa Amerikan uşağı...

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    bnim bildikleirmi soyleyeyim

bu israilliler yahudiler ama misyoner yahudiler kutsal topraklari geri almak istiyor ama bu topraklari geri alma kitaplarinda peygamberin gelmesiyle hepberaber gidilerek baris icinde obelgedeki kimselere zarar verilmeden yapiliyor inanisa gore ama suanki yahudilerin yaptiklari bunun tam tersi kanla ve vahsetle almaya calisiyorlar arkalarindada amd leri var
    aciklamalarindada dikkat ederseniz savasin diger ulkelere sicricagini sicratilcagini belli ediyorlar

diger bir fikire gorede kutsal bolgeleri alip Hazreti Isanin carmaga gerildiginde kullanilan civilerde bulunan kandan alinan dna larla sahte Isayi kulonlicaklar ve seytanin ordusunu kurcaklar ve tum Muslumanlara saldiracaklar busavas abd israillilerle yani seytanin ordusu olarak adlandiriliyor Muslumanlar arasinda olacak hatta gercek peygamber olan Isa yeryuzune gelip sahte peygamberi oldurecek ve bu kiyametin baslangici olarakda biliniyor yani kiyamet yakin ola bilir

kisaca anlattim benim dusuncelerim bunlar

sirada suriye iran ve Turkiye var enson Turkiyeye dalacaklar bence

araplar ise suidiarabistan ise amerikalilara yardim ediyor bu olaylarda oyle tahmin ediyorum

3.Dunya savasi cook yakin cok Allah hepimize akil fikir guc kuvet versin gunahlarimizi bagislasin

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek
    Türkiye'ye saldırabilecek cesaretleri olduğunu sanmam..
    Suriye'ye girebilirler,öle niyetleri war ve niyetlerini de belli ediyolar,fakat Suriye'de Filistin ve Lübnan gibi cirit atabileceklerini sanmıyorum.Çünkü Suriye Başbakanı(yanlış hatırlamıyosam başbakandı)bize yapılan saldırıya aynı şekilde karşılık weririz diyor...
    İran zaten çetin ceviz,avrupayı takmadan uranyum işine devam ediyor..

Yalnız dikkatinizi çekiyim İran'la Suriye'nin güçlü olduğunu iddaa etmiyorum,İsrail oralarda Lübnan ve Filistin kadar rahat olamaz diyorum..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickhel
    nickhel's avatar
    Erkek
    İsrail kan peşinde israil savaş peşinde .
    Çocukları oyun çağındayken savaş piskolojine götürme peşinde.

Aileyi,sivili yasaklanan misket bombasıyla öldürecek kadar gaddar ve acımasız olan bu insanlara,Allah(c.c) insanları yarattığında kendisine taptı ilkesiyle dayatma yapan bu iğrenç insanlara uzaktan bakarak izlemekten başka bişey yapamıyoruz.
    Lanet okumayalım bu gaddarlar için dua edelim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    israil Tevratta gecen "vaad edilmiş topraklar" peşinde

Amphetamine Logic.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ama kaybeden yine israil olucak görüceksiniz...

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    gercekten ilginc ilk defa duyuyorum ertan baska biseyler varmi bole ilginc olan? Dusunsenıze adam deli zengin olucam diye bir anlik gaflete dusucek ondan sonra olan olucak...

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sonun başlangıcı... başlayalı baya oldu. şimdi ilerliyor,
    bunu gelişme asşaması izleyecek (savaşındaha genişalana yayıldığı)

Sonra tarih tekerrür edecek. Fizik konunları aynen işleyecek; abd doğdu, büyüdü, geriliyor ve yıkılacak.

Bu aşamada biz ne oluruz bunu kestirmek gerçekten güç.
    Yarın kendimizi savaşın içinde bulmayacağımızı kim garanti edebilir. Durum bu denli ciddiyken medya silahlarını çok iyi kullanıyor adamlar. Biz televole, kim kiminle nerde ne yapmış vs. lerle mıyıştırılmaya devam ediyoruz. Gotumuze iğneyi soktuklarında kendimize geliriz ama inş. o zaman çok geç kalmış olmayız...

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
Toplam Hit: 2673 Toplam Mesaj: 21