folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Oğullarının Katliamı!

İsrail Oğullarının Katliamı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------
    Allah bunun hesabını hepimize soracak. Allah yar ve yardımcıları olsun

keser döner sap döner gün gelir hesap döner demiş büyüklerimiz ne güzel sölemişler hiç filistin hakkında araştırma yaptınmı yada en basitinden filistinin bayrağı hakkında wikipedia amcama bi sor bakalım sana ne diecek

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    israil devleti zamanında 2. abdülhamide gidip filistin topraklarını bize sat bütün borçlarınızı ödeyilim dediğinde 2. abdülhamid kabul etmemiştir buna takiben çeşitli savaşlarda oraya gönderilen mehmetciklerimize savaş zamanı sırt çevrimiş çeşitli işkecelere maruz bırakılmışlardır şimdi ise o şehitlerin ahlarını yaşıyolar bir çeşit osmanlının laneti osmanlı sınırları içine girmiş sonrada bin türlü oyunla osmanlıyı arkadan vuranların hepsi bu çileyi çekiyor bknz:ırak filistin kosava...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek
    yuh a.q be hala arap cüppeli kavgası yapıyosunuz.müslüman kardeşlerimiz kıyıma uğruyor orda.Zamanında onları yönetenlerin bizi satmasını ordaki halka niye mal ediyosunuz.keyfiniz yerine gelmiştir de sizin bize yaptıklarını çeksinler der gibi.Lanet olsun israile de onun yandaşlarına da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

Tayok bunu yazdı:

Valla israile hak verenleri hiç anlayamadım. Tamam bende arapları sevmiyorum. Ama orada ölenlerin "Babaları baksaydı bizene!" ölme sebeplerini olumluymuş gibi düşünmek çok yanlış. Ölenlere insan gözüyle bakmakta fayda var. Oradaki çoluk çocuğun, daha hayatın kirli yüzünden bihaber canların ölmesi iyi olmuş denilerek geçiştirilemez. He onlar müslümandır onlar haklı israil haksızda denilemez.

Bu başımızdaki siyasetçiler amerikanın israilin avrupanın götünü yalayıp duruyorlar son 40-50 yıldır. Yarın birgün israil veya amerika bizi vursa (TSK ' yı nereye vuruyorlar felan demeyin basettiğim konu farklı)diğer ülkelerde "Siyasetçileri ülkelerinin çıkarlarını düşünseymiş bizene!" dese iyi mi olur? Sizce son 40-50 yıldır siyasetçilerimiz bizi tam anlamıyla temsil edebiliyorlar mı? Ne onların babalarının yaptıkları onları TAMAMİYLE temsil eder nede bizim babalarımızın veya siyasetçilerimizin yaptıkları bizleri temsil eder arkadaşlar. Zira görüyorsunuz Dedelerimizin kanlarıyla canlarıyla borcunu ödeyerek aldığı bu toprakları bir tezatla birlikte şuanki siyasetçilerimiz 3 kuruşa 5 kuruşa satmaktadır bu ülkeyi bu hürlüğü bu bayrağı bu kültürü.

Lütfen bir insanlık ayıbının etnik köken olarak düşünmeyin. Zira şu an Türkiye nin yalpaladığı noktada bu avrupa hastalığı olan etnik siyasettir, düşünce yapısıdır.

Canım o zaman çinde ki çocuk işciler içinde,afrikadakiler içinde aynı hassasiyeti göstereceksiniz bizde size humanist diyecegiz bazılarımız alkıslıyacak evilermize dagılacaz.Fakat sorun ve tepki bu humanist zamazingodan kaynaklanmıyor ki bizler bu kadar bariz bir göz ardına gidelim.Bazılarımız sırf karsındaki müslüman bilmemne diye üzülürken diger taraftan aynı hasasiyeti gomunist piçi diyerek çindekilere göstermiyor.Ve buna baglı olarak bizden dolaylı olarak bakın onlar musluman gardaşh gardaşh diyerek yaptıları hataya dogru cekiyorlar.Üstelik elinde siyasi güç,para vs olmadıkdan sonra ahlaıyp vahlamak gözünün önündeki hocalıyı bu ülkeinin evladına unutturur.Söyle birsiteyi gez dolas bakalım burda ahlayıp vahlayanlardan kacı hocalı vb katlilamlar için aynı tepkiyi göstermiş yada aynı hassasiyette bulunmus.

Kaldı ki yarın bizi vursalar demişsin.O iş sadece age of'da olur.Böyle imleci getirip tıklarsın saldır tamam sesleri eşleginde savasırsın.Hadi diyelim saldırdılar sen ben düşmanı çiceklerle türkülerlemi karsılayacagız.Hangi millet olursa olsun düşmandan af dileme serefsizligi gösterirse karsısındakinden gelebilcek herseyi kaluş etmiş demektir.Sonra ahlayıp vahlamak care olmadıgı gibi peşisıra siktiri çekerler.İşte biz bu yüzden karakter olarak araptan ayrılırz.Bizler yeri geldigi zaman içimizden Mustafa Kemal ATATÜRK gibi vatanperver bir deha çıkartırız ama onlar sadece sakalı tassagına degen onlar şii vurun bunlar sünni kesin diyen gerizekalıları çıkartabilir.

Hoca öncelikle ben herkes için aynı hassasiyeti gösteriyorum merak etme. Müslüman olduklarından dolayı filistine tınladığımdan felan değil.  Ben öyle çok hümanist bir karaktere sahip bir insanda değilim. Sonuna kadar ATATÜRK ü savunan biriyim. Israil de nefret ederim AB den de, Araplardan da, ABD dende. Ancak elimde nükleer güç olsa atacak biride değilim hiçbirine. 

Bazıları diyerek umarım beni kast etmedin...

Yarın vursalar lafının yanında hemen parantez açtım o konuyu çok derinleştirmişsin . Şöyle birşey söyleyeyim. Bu ülkede "AYDIN!" diye geçinen bir çok insan bu ülkeyi 2 kuruş paraya medyada satıyor. Atilla İlhanın bir lafı vardır: "Türkiye'de %10 luk bir amerikancı ve bu ülkeyi anında satacak bir kesim vardır ". Yarın bizi vurduğumda dediğimde eminim bu oç ları çıkar ıraktakiler gibi güle oynaya abd yi karşılayacaklardır e o zaman gelirse ki inş gelmez Bütün Türkler ABD tarafında herşeyi hakeder duruma mı gelecektir? Ben demiyorum ki: "He o zaman hiç kimseye düşman olmayalım herkese sevgi ile yaklaşalım abd yi sevelim israili kollayalım vs vs.". Tabiki bu ülkenin düşmanları olmuştur varlar ve var olacaklar.

İsrail ve ABD nin ve hatta AB'nin istediği ölü müslümanlardır ve ölü anti-kapitalistlerdir. Fransa yakın tarihte cezairde 1 milyon insan katletti, Bosna  da binlerce insan öldü AB ses çıkarmadı, Ermeniler azerbeycanın kuzeyinde katliam yaptı ses çıkaran yok. Belçikanın Ruandada yaptıklarını bilen zaten biliyor. 

Kısaca benim demek istediğim şudur: Türkiye hiçbir zaman İsrail, ABD ve AB ile dost olamaz. Çünkü düşmanları arasında bizlerde varız. Sıra birgün bize gelecek beyler. He belki savaşı kazanırız yada kaybeder ölürüz. Gerçek Türk ya bağımsız yaşar ya ölür. Ama 300 yıl önce osmanlı ya yapılanları hatırlıyoruz da 90 küsür yıl önce kurtuluş savaşında kimlere karşı savaştığımızı unutup onlara cephe alacağımıza 300 yıl önceki osmanlı yı satmış insanları cephe alıyoruz.

Bu günkü düşmanlarımız AB dir Fettullah Gülendir, ABD dir İsrail'dir bunu unutmayalım 

Yazımda ARAPLARI benimde sevmediğimi belirtmiştim. Ne demek istediğimi tam olarak anlamadan yazmışsın hoca bence.

decameron bunu yazdı:
    Tayok hojam bu dediğinin cevabı şudur, Tarihte birkaç IRK vardır. Vatan bilincine sahip olan. Bunlar Çinliler , Türkler , Ruslar , Acemler , Almanlar vsdir. Vatan millet bilincine sahip olmayan insanlar nasıl ıraklıların amerikan tanklarını davul zurnayla karışadıkları gibi ülkelerini(..tlerini bir biraya satarlar) Yukarıda saydığım ırktan insanlar hertür savaşa girmiş , vazgeçmemiş sonuna kadar direnmiş ırklardır. Bizi bu satıcı arap ülkeleriyle bir tutma , kıyaslama.

Hocam kıyaslama yapmıyorum ama kendine şu soruyu bir sorarsan: şu anki siyasetçilerimizin durumunu  ve yaptıklarını düşünürsek sence araplardan bir farkımız var mı?

Birde yukarıda dediğim gibi şu anki düşmanları unutup (bilmiyorsunuz anlamı çıkarma lütfen "unutma" kelimesinden) 300 yıl önceki osmanlıya yapılan kazığımı düşünelim?

Gerçek düşmanlarımız bellidir. Ve şuan gerçekten tavır almamız gereken düşmanlardır bunlar. Fetoş, AB , ABD, İsrail.

Vede şu mantıkla düşünsek gene bir yere varmamız gerekir:"Düşmanımın düşmanı benim dostumdur". 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek
    siz bakmayın geçmişe olan kinimize; Filistin'in yine de bizden başka kimsesi yok. Bir taraftan kızarız bir taraftan yanarız yardım ederiz. Dikkatli bakarsanız herkes aynı şekilde düşünüyor kimse orda ölenler var diye zil takıp oynamıyor. Anlık öfkeyle birbirimize saldırıp gereksiz ban olaylarına girmeyelim bence.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    seadog bunu yazdı:

onlar sonucta müslüman ve müslüman müslümanın kardeşidir. siz kardeşininz size karşı bi hata yaptıgında hemen sırtmı

ceviriyorsunuz arkadaşlar. onlar hata yapmıs olablirler fakat bu onlara sırt cevirecegiz anlamında deildir. ne olursa olsun

vebali hepimize

onlar bize sırt çevirdimi ?  çevirdi !

biri sırtımızdan vurdumu ? vurdu

neyse olan oldu bence türkiye artık bazışeylere amerika gibi el koymalı gidip israil e napıyosun orda diyebilmeliyiz  

tamam dinse din kardeşler se de kardeşler ama şuan şöyle bir durum var hiç bir müslüman ülke hiç birşey geliştirmiyor teknoloji ilerletmiyor

türkiye israil ile silah için anlaşma yapıyor israil den orta doğuyu izlemek için uydu izni almaya çalışıyor ( parasıyla )

ama soruyorum size müslüman ve güçü olan iran ve türkiye den başka hangi ülke kaldı ? iran da kendini kapattığı ve jeopolitik durumu iyi olduğu için

israillileri bilirsiniz yahudiler  yahudiler i almanya yaka yaka bitiremedi sabun yapa yapa bitiremedi adamlar gitti çölden bi ülke şimdi teknoloji 

desen onlarda ekonomi desen onlarda adamlar hiç durmuyor  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

yav birde olaya 

müslüman -yahudi değil de

israil-filistin diye baksak nasıl olur (hani tarafsız olsun diye) 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
    Bir ton cümle yazıp  alayını sildim tartışmaya hiç girmeyeceğim. Çünkü dolu bardağa su doldurmaya uğraşma yaşı, geçti artık benden. Sadece orada Şehitlik mertebesine erişen Müslüman kardeşlerimin yakınlarına Rabbim güç kuvvet kudret ve sabır versin. Ne zaman yanlız kalıp düşünsem geçmişte bazı görüşteki insanlara yaptığım, bazı fiziki müdehalelerden hep pişmanlık duymuştum. Ancak böyle başlıkları okuyunca pişmanlığım hafifliyor.( bana ait kişisel bir iç hesaplaşması )

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

"insan" olarak çok üzüldüm, hele fotoğrafları görünce, binyıllardır hiçbi bok değişmemiş bir kere daha bu zihnimde "şling" etti.

"siyasal bir hayvan" olarak tepkisizim, tedaviyi reddeden bir hastayı ne kadar kurtarmak istesek te boş oluyor. Tek yapabileceğimiz temiz, sıcak bir yatak hazırlamak oluyor ona..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

inançımı ve milliyetimi bi kenara bırakıp baktıgımda israilin yaptığı insanlıga mezalimdir

inançlı olarak baktığımda israilin yaptıgı mezalimdir

Toplam Hit: 19302 Toplam Mesaj: 114