folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Oğullarının Katliamı!

İsrail Oğullarının Katliamı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    pompaci bunu yazdı:
    -----------------------------
    elevator bunu yazdı:

hacktorx bunu yazdı:
    sanırım kına lazım bolca :)
      "acımam oh olmuş" a yakın kelimeler sarfedenler..

sade kına az gelir.

hint kınası uygundur.

Arapları sevmiyor olabilirsiniz aşağılıyor olabilirsiniz Din kardeşliğini benimsemiyor olabilirsiniz ,onları Türk düşmanı olarak görebilirsiniz.....

ama hiçbiriniz verdikleri mücadeleyi reddedemezsiniz.

ne için savaştıkları bilmiyorsanız ona bir sözüm yok tabiki.

hoca ne için savaşıyolar bi anlatsana cidden soruyorum.

la pompaci bana niye soruyon :) gugul amcaya bak.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:
     Verilen mücadeleye saygı duyacakmışız ?Mücadele mi ? O da ne..Suan hamas ile el-fetih birbirini köpek gibi bogazlıyor.Bu mu mücadele.İyi sen adamların topraklarına devamlı füze salla adamlarda karslık verdimi kötü olsun.Ne saygısından bahsiyorsunuz siz.Hamasta el fetihte terörist bir örgüttür.Barış müzkarelerini ilk bozanda yine filistindir.Zamanında bir çok bebek/çocuk öldürmüştür sütten çıkma ak kasıkmı zannediyorsunuz siz filistini.Sizin mantıgınıza görede pkkyada saygı duymamız lazım sonucta onlarda kendi yaptıklarına mücade diyor.Benim teröristim kötü sizin ki iyimi dememizi istiyorsunuz.Hayır çok istiyorsanız gidersiniz filistine savasa alırsınız keleşinizi el bombanızı hazır irandan da gidenler varmıs sizde gidin burda bol keseden sallamakla olmuyo.Mümkünse orada geberin.Elbet arap kardeşleriniz mezarınza sıcıp size minnet borcunu fazlasıyla ödeyecektir.
    adamların sürekli füze sallamasını söyleyerek mücadelelerini kabul etmiş oluyorsun zaten.

üslübuna dikkat et. sizde gidin ! gibi siz li gibi  salak ve dayanağı olmayan kelimeler kullanman tartışma kabiliyetini açıkça gösteriyor. sen merak etme bizim mezarımızda pazarımızda sahiplenenlerle doludur

ve pkk demişsin gene :))

filistin bir devlettir vatandır.

tezine göre kılıç zoruyla müslümanlığı kabul etmişiz ve sana göre atalarımız yanlış yapmış ve bedelini biz ödüyoruz bu hakmıdır ?

hiç kimse atasının yaptığı yanlıştan dolayı yargılanmamalı değilmi?

Her füze sallayan mücadele mi vermiş  oluyor demişim.

Mücadele nedir yazının içinde ki anlamıyla birlik bereberligin dogurdugu kutsal bir dayanısmanın ürünü.Peki her halta mücadele diyorsunuz  o zaman pkk da sizin mantıgnıza göre mücadele veriyor herhalde diye sormusum hala yok efendim kabul ediyorsun ortda kabul edilecek hiç bir şey yok ki.

Vatan topragı demişsin.Bu ülkeyide teröristler yönetese vatanlıgı mı kalır.Her toprak parcası vatan degildir.Eger bunu kabul edersek geçmişimize hakaret etmiş oluruz tabi sizden böyle bir bilinç beklemiyorum.

Tezime göre degil bizzat tarhicilerin ortak görüşlerine göre Türkler kılıçla zorla müslümanlastırılmıstır.Hata yapmak için iki seceneginiz olmalı ancak zamanında bizim secenegimiz yoktu harap ve bitap düşmüş Türkler zorla müslümanlastırıldı dolaylı olarak bu hata degil arabın yaptıgı serefsizliktir.Bu konumuz degil.

Son olarak aptak/salak/gerizekalı gibi sıfatları kullananın tartısma üslübü çok yerinde,biz geberin dedigmiz de kötü.Kaldı ki kimsye alıntı yaparak yazmamısım onuda.Asıl sen dikkat et uslubuna yazına.Sana öyle kulp takarım ki masadan masaya sürahi oalrak dolasırsın.Bu noktaya gelmeyelim.

student

El fetihin basında ki vatan haini hamas basında ki vatanperver lafları çok havada kalıyor.Bizler onları oraya çıkartıp prim veren araplara ve karakterist özeliklerine karsıyız.Bugun el fetih gider yarın yallah bilmemne gelir sonuc degişmez karakterde salaklık varsa daha çok birlik olmak yerine vatan hainini basa getirip birbirleriyle dalasırlar.İşta ahmaklık budur.Senin daha doguda bitirmedigin terörün varken ah aman filistin yandım anam filistin demenin hiç bir anlamı yok

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar bu herşeyden önce bi insanlık  dramı  siyasi ve dini görüşlerinizi bi kenara bırakıp..bu insanlık ayıbını konuşun ..tamm araplar hatalı..tüm islamı alemi hatalı..ama ibne israilin yaptığını göz önünden alıkoymayın bi soykırım yaşanmakta ve de dünya bu soykırımı izlemektedir..ayıp olan suç olan budur..

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    baal sen akp karşıtısın değilmi..evt ama senin yaptığın onlardan pek fazla farkı yok...sen de onlar gibi ahlaksızlık yapıyosun..sen zamanında kim acıtmışsa artık canını on a olan hırsını bütün islamdan çıkarmaya çalışıyosun..bu insanlık ayıbını bile kendi alehinde kullanıyorsun..müslümanların y6aptığı en küçük hatayı arayıp..beynindeki o karanlık ifadeleri kopyala yapıştır yapıyosun ..z-cahn  da her gün karşımaıza farklı bi çizgi filmle karşımıza  gelip islamı çürütmeye çalışıyor..ialam size düşünce ve ifade özgürlüğü vermiştir..ancak islama saldırı hakkınız yoktur..ben yeme uğruna bu postu yolluyorum..bu cümlelerin yeri bu konu değildi ama..işte..

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

ibo123 bunu yazdı:
    baal sen akp karşıtısın değilmi..evt ama senin yaptığın onlardan pek fazla farkı yok...sen de onlar gibi ahlaksızlık yapıyosun..sen zamanında kim acıtmışsa artık canını on a olan hırsını bütün islamdan çıkarmaya çalışıyosun..bu insanlık ayıbını bile kendi alehinde kullanıyorsun..müslümanların y6aptığı en küçük hatayı arayıp..beynindeki o karanlık ifadeleri kopyala yapıştır yapıyosun ..z-cahn da her gün karşımaıza farklı bi çizgi filmle karşımıza gelip islamı çürütmeye çalışıyor..ialam size düşünce ve ifade özgürlüğü vermiştir..ancak islama saldırı hakkınız yoktur..ben yeme uğruna bu postu yolluyorum..bu cümlelerin yeri bu konu değildi ama..işte..

ee o zaman sizin mantıgınıza göre pkklılarda müslüman. pkklı ölünce sevinmeyin o zaman ? müslüman kardeşim deyin gidin eylem yapın dimi ama.

anlatılmak istenen şeyleri anlamak isteyerek okuyun. laf sokmak için açık arayarak değil.

baal, sonuna kadar katılıyorm hocam ellerin dert görmesin. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

baal  .

tarihçilerin her dediğine inanıyorsan nefret ettiğin bir çok olayı kabul etmek zorunda kalabilirsin.aramızdaki fark şu; ben israile dokunmadan filistini anlattım sense gebersin filistinliler oh olmuş edasındasın.

ayrıca kulp takarım demişsin .kulp ta takarsın küfürde edersin yapacak bir şey yok :)

doğrudur takarsın sanal alem malum.sanal alem ve sanal alemin sanal kahramanları .

senin ataların kılıç zoruyla islamı kabul etmiş olabilir.

fakat benim ortaasya dan gelen atalarımın kılıçtan korkacak kadar tavuk olduğuna inanmıyorum ki TARİHÇİ LER !! Türkün herzaman cesur olduğunu anlatır ....

gene gene gene pkk demişsin  hay sokayım pkk ya.

pkk ne alaka ya bana söylermisin? biri filistin ve o bölgenin asıl sahibi .diğeri ise israil sonradan oraya yerleşip sözde yahudi devleti kuran bir terörist devlet....

pkk ile filistinlileri aynı kefeye koyabiliyorsun yani.

ve iyide dostum sen önce geberin sizde ölün mezarınıza sıçarlar gibi kelimeleri kullandın :)bende üslubuna dikkat et salakça kelimeler kullanma dedim ."siz salakça derken iyi biz geberin diyincemi kötü" demen  yanlış oluyor burda ,sen geberin diye kelime edersen salakça olur haliyle.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Fikret bunu yazdı:

ibo123 bunu yazdı:
    baal sen akp karşıtısın değilmi..evt ama senin yaptığın onlardan pek fazla farkı yok...sen de onlar gibi ahlaksızlık yapıyosun..sen zamanında kim acıtmışsa artık canını on a olan hırsını bütün islamdan çıkarmaya çalışıyosun..bu insanlık ayıbını bile kendi alehinde kullanıyorsun..müslümanların y6aptığı en küçük hatayı arayıp..beynindeki o karanlık ifadeleri kopyala yapıştır yapıyosun ..z-cahn da her gün karşımaıza farklı bi çizgi filmle karşımıza gelip islamı çürütmeye çalışıyor..ialam size düşünce ve ifade özgürlüğü vermiştir..ancak islama saldırı hakkınız yoktur..ben yeme uğruna bu postu yolluyorum..bu cümlelerin yeri bu konu değildi ama..işte..

ee o zaman sizin mantıgınıza göre pkklılarda müslüman. pkklı ölünce sevinmeyin o zaman ? müslüman kardeşim deyin gidin eylem yapın dimi ama.

anlatılmak istenen şeyleri anlamak isteyerek okuyun. laf sokmak için açık arayarak değil.

baal, sonuna kadar katılıyorm hocam ellerin dert görmesin. 

köyü basıp 3 yaşındaki bir çocuğun kafasına 4 mermi sıkmakla müslümanlığı bağdaştırabiliyormusun?

ki kalkmış sizin mantığınıza göre pkk lılarda müslüman diyorsun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CHaRMaNDeR
    CHaRMaNDeR's avatar
    Erkek

dostum,

çoğumuz öyle yapıyor, buna bunları yazan olarak bende dahilim ama gerçekten tahmini konuşuyor, hep yorumla konuşuluyor ama gerçekten emin olduğum bir konu bu,

Müslümanlık, en güzel ifade ile islam, bir yaşam biçimidir. Şu anda insan icadı olan demokrasi veya cumhuriyet gibi kavramların üstünde olan, insanın biyolojik yapısı ve hangi etkilere hangi tepkiyi vereceğini en iyi bilen, insanlar arası ilişkileri yaratan ve detaylıca bilen ve ne yapılırsa düzgün bir düzen geleceğini bilen ve bir olay karşısında hayırlısı dediğimiz sonucu veren Allah tarafından gönderilmiş, Hz Muhammed s.a.v. tarafından da ince detayları oluşturulmuş olan ve insanlar arası ilişkiyi en üst düzeyde, gene insanlar arası sorunu  en en en alt seviyede tutan bir yaşam biçimidir ve insanın özünde olmalıdır. İnsan bunu özüne sokabilmelidir.

Ve kuralları apaçık bellidir. Birçok hadisi şerifte belirtilirki, eğer bu kurallara uymaz isen istediğin kadar müslümanım de, istediğim kadar islam dinindeyim de. Kuran'ı kerimde apaçık belirtiliyor, hadislerde ise şiddetle belirtiliyor, bu kurallardan bazıları varki -liste çok olsa bile bunların içinde olanlardan bazıları haksız yere adam öldürmek, adaletsizlik yapmak ve nefsine uyup başka insanların haklarını yemektir- bunları yapmaz isen müslümanım deme diye onlarca hadisi şerif var. okudum, okuyanlarda biliyordur.

Nasıl bir müslümanın yapmak zorunda olduğu, yapması farz ve sünnet olan şeylerden biriside başkasının yaptığı bir hatayı başıboş bırakmamak ve onu uyarmak ve gerekirse müdahale edip düzeltmekse, kendi dinini korumakta kendi görevi oluyor. Korumayanlar , yani kinini ve gerçekte hiçbir karşılığı olmayan kendi büyüttüğü nefretini koruyarak bir yere varamayacaklar. dünyada zaten reziller ahirette daha rezil olacaklar.

Filistin konusu da öyle. Liderlerimiz biz elhamdülillah müslümanız diyorlar fakat müslümanın müslümanı koruması gerektiğini belirten farzı ve sünneti yerine getirmiyorlar. Topu ve Tüfeği ile ortadoğuya savaşa gitmiyorlar. En doğrusunu Allah bilir ama buradan çıkan sonuç belli, müslümanlığı yanlış yaşıyoruz.. Müslümanlığa yorum katıyoruz. En büyük yanlış bu.

Düşünüyorum, o halde varım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    400 oldu

DOM..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye