İsrail‘İn Özür Dileme Projesi.
-
-
sadece 6sn kim olduklarını anlamana yeterde artar bile
http://www.facebook.com/photo.php?v=10200834697859694
-
samaccc bunu yazdı
sadece 6sn kim olduklarını anlamana yeterde artar bile
http://www.facebook.com/photo.php?v=10200834697859694
doğru söze ne hacet...
-
1 yıl önce planlanmış demek pek mantıklı değil ama olabilirde tabi günümüz Türkiye sinde hersey mumkun
açılım zımbırtısından son zamanlarda ülkeye yayılan pis kokuyu bu şekilde bastırma girişimleri işte
-
hector611990 bunu yazdı
1 yıl önce planlanmış demek pek mantıklı değil ama olabilirde tabi günümüz Türkiye sinde hersey mumkun
açılım zımbırtısından son zamanlarda ülkeye yayılan pis kokuyu bu şekilde bastırma girişimleri işte
Gündemi meşgul etme çabaları bunu herzaman yapıyorlar zaten.
-
Sen öyle diyorsan öyledir hocam, hayırlısı bakalım.
-
-Borsa yükselişte
-Bankalar geçen yıl ortalama 23,6 Milyar (katrilyon) TL kâr etti
-Sabancı ve Koç ailesi tatil için Kayseri'de açılan 123 Milyon liralık kayak merkezine gitti
-Ali Ağaoğlu toplamda 11 Milyon TL'lik lüks araçlarının MTV ödemesini yapacak
-Rasim Ozan ve Nagehan Alçı ABD'ye Fethullah Hoca'nın elini öpmeye gidiyor
-Piyasalar canlı
-60 bin evsiz
-12 milyon vatandaş İcralık
-44 milyon insan bankalara borçlu
-6 milyon asgari ücretli çalışan
(Asgari ücret: 773 > Açlık sınırı: 1.100)
HEDEF 2023 YALAKALAR SIRADA EL ÖPMEK İÇİNişte bu veletler ilerde bi plazmaya dini satacaklar
bi arabaya devleti satacaklar, iyi bir iş için herşeyi satmaya hazır yetişiyorlar
-
hacked75 bunu yazdı
Devlet kurumu, biz insanlar gibi günlük düşünmezler.
Bizler yarın ne yapacağımıız, düşünürken, devletler gelecek 1 yıl, 5 yıl, 10 yıl sonra neler yapacaklarını planlarlar.
Örneğin, bir sabah bir patron kalkıp tüm çalışanlarıma yüzde 50 zam yapıyorum diyebilir ama başbakan, kendi kafasına göre tüm memurların maaşına yüzde 50 zam yapıyorum diyemez.
Böyle bir kararın bile, 1 yıl sonraki, 5 yıl sonraki etkileri gerekli yerlerde hesaplanır, tartışılır.
Youtubedeki haberi sonuna kadar izledim.
Orada İsrail deki bir gazetenin bir senaryosu konu edilmiş.
Gazetenin senaryosuna göre,
İsrail özür dilemeyecek, sadece "üzüntülerini" bildirecekmiş.
Ama Türkiye Başbakanı halkına "İsrail bizden özür diledi" diyecekmiş.
1,5 yıl önceki haber atmış ama tutturamamış.
İsrail, gerçekten Türkiye Cumhuriyetinden özür diledi.
İsrail devlet başkanının, Türkiye Cumhuriyeti başbakanını arayıp konuşması, öyle basit bir olay değildir.
Bakın, devletlerarası telefon görüşmelerinde bile tutanak tutulur, konuşmalar kayıt altına alınır.
İki taraftan birisinin itirazı durumunda tutanaklar ve kayıtlar ortaya çıkarılır.
Bir de ortada şahit olarak ABD başkanı var..
Elimizin altında Google var..
Google de "israel apologize turkey" cümlesini aratın bakalım.
İsrail özür mü dilemiş, üzüntülerini mi bildirmiş.
Saadet Partili arkadaş, kendince bir video yüklemiş youtube ye, inanmak da TBT deki bir kaç kişiye düşmmüş.
-
tayip bu saat partisine yol verdiye bnların oylarını topladıya onlarda bunları cekemiyor ikiside aynı bokun sarısı din din diye milleti sömürdünüz amk bi sik. gidin
-
Video'yu youtube'ye yükleyen ben değilim...
Alıntı yaparak paylaşım yapıyorum bu kadar sert eleştirmeye ne gerek var anlamış değilim (!) -
hacked75 bunu yazdıVideo'yu youtube'ye yükleyen ben değilim...
Alıntı yaparak paylaşım yapıyorum bu kadar sert eleştirmeye ne gerek var anlamış değilim (!)Welcome to TBT