İsrail‘İn Özür Dileme Projesi.
-
Şöyle son bir hafta içinde olan olaylara bi bakalım ve düşünelim.. Ne oldu da İsrail birden özür diledi? pkk yı destekleyen israilden bahsediyoruz..
-
hacked75 bunu yazdıVideo'yu youtube'ye yükleyen ben değilim...
Alıntı yaparak paylaşım yapıyorum bu kadar sert eleştirmeye ne gerek var anlamış değilim (!)Benim yazdığım mesajda eleştiri yok, sadece bilgilendirme var..
Yorumumda videoyu senin yüklediğini söylemedim hiç, sadece Saadetli arkadaş demişim...
Ama en son cümlemdeki, "inanmak da TBT deki bir kaç kişiye düşmmüş." lafım eleştiridir, ama o da sert değildir :)
Ama benim yazdığım mesaj yüzünden üzüldüysen özür dilerim..
Ben kimsenin kalbini kırmış olmak istemem...
-
UzatmaNaciye bunu yazdı
tayip bu saat partisine yol verdiye bnların oylarını topladıya onlarda bunları cekemiyor ikiside aynı bokun sarısı din din diye milleti sömürdünüz amk bi sik. gidin
1 - Cümlende hakaret var, cümleni düzelt..
2 - Biz bu lafları söyleyen partileri de gördük...
3- Bu lafları söyleyen partilerin, ülkeyi ne hale getirdiğini de gördük...
-
samaccc bunu yazdı
-Borsa yükselişte
-Bankalar geçen yıl ortalama 23,6 Milyar (katrilyon) TL kâr etti
-Sabancı ve Koç ailesi tatil için Kayseri'de açılan 123 Milyon liralık kayak merkezine gitti
-Ali Ağaoğlu toplamda 11 Milyon TL'lik lüks araçlarının MTV ödemesini yapacak
-Rasim Ozan ve Nagehan Alçı ABD'ye Fethullah Hoca'nın elini öpmeye gidiyor
-Piyasalar canlı
-60 bin evsiz
-12 milyon vatandaş İcralık
-44 milyon insan bankalara borçlu
-6 milyon asgari ücretli çalışan
(Asgari ücret: 773 > Açlık sınırı: 1.100)
HEDEF 2023 YALAKALAR SIRADA EL ÖPMEK İÇİNişte bu veletler ilerde bi plazmaya dini satacaklar
bi arabaya devleti satacaklar, iyi bir iş için herşeyi satmaya hazır yetişiyorlar
"... işte bu veletler ilerde bi plazmaya dini satacaklar bi arabaya devleti satacaklar .." lafın çok ağır olmuş,
bu söylediğin laf, kanıtsız delilsiz bu insanlara İFTİRA atmaktır.. İftira nın suçu ve günahı çok büyüktür...
Bir de şunu cevapla bakayım, sadece Müslümanlar mı devleti satıyor ? Başka insanlar devleti satamaz mı ?
Bunu sana uzun uzun açıklayacak değilim...
Ama sana bir iki haber vereyim buradan...
Bak bu senin istemediğin bir haber..
Bak bu da bazılarını çok ilgilendiren bir araştırma haberi. (Dikkat +16 dır)
İkinci haber, Laikgillerin çok ilgisini çeken bir olay olmalı ki, çok ciddi diye bildiğim bir gazete bu konuyu araştırmış.
Pes!
-
SerYolcu bunu yazdısamaccc bunu yazdı
-Borsa yükselişte
-Sabancı ve Koç ailesi tatil için Kayseri'de açılan 123 Milyon liralık kayak merkezine gitti
-Piyasalar canlı
-60 bin evsiz
HEDEF 2023 YALAKALAR SIRADA EL ÖPMEK İÇİNişte bu veletler ilerde bi plazmaya dini satacaklar
bi arabaya devleti satacaklar, iyi bir iş için herşeyi satmaya hazır yetişiyorlar
"... işte bu veletler ilerde bi plazmaya dini satacaklar bi arabaya devleti satacaklar .." lafın çok ağır olmuş,
bu söylediğin laf, kanıtsız delilsiz bu insanlara İFTİRA atmaktır.. İftira nın suçu ve günahı çok büyüktür...
Bir de şunu cevapla bakayım, sadece Müslümanlar mı devleti satıyor ? Başka insanlar devleti satamaz mı ?
İkinci haber, Laikgillerin çok ilgisini çeken bir olay olmalı ki, çok ciddi diye bildiğim bir gazete bu konuyu araştırmış.
Pes!
Sakin ol be mübarek.
-
inanmayın beyler redhack mossadı hackledi diye özür dilediler
-
SerYolcu bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdı
tayip bu saat partisine yol verdiye bnların oylarını topladıya onlarda bunları cekemiyor ikiside aynı bokun sarısı din din diye milleti sömürdünüz amk bi sik. gidin
1 - Cümlende hakaret var, cümleni düzelt..
2 - Biz bu lafları söyleyen partileri de gördük...
3- Bu lafları söyleyen partilerin, ülkeyi ne hale getirdiğini de gördük...
siz ne zmn o kanlı ellerinizi ve zehirli sözlerinizi bu halkın üstünden cekersiniz o zmn belki düşünebilirim din istismarcıları...
-
SweeneyTodd bunu yazdı
Sakin ol be mübarek.
Eleştiri ile hakaret arasındaki ince çizgi, bazıları tarafından bilinmediği sürece sakin olmamak elde değil.
-
SerYolcu bunu yazdıhacked75 bunu yazdı
Video'yu youtube'ye yükleyen ben değilim...
Alıntı yaparak paylaşım yapıyorum bu kadar sert eleştirmeye ne gerek var anlamış değilim (!)
Benim yazdığım mesajda eleştiri yok, sadece bilgilendirme var..
Yorumumda videoyu senin yüklediğini söylemedim hiç, sadece Saadetli arkadaş demişim...
Ama en son cümlemdeki, "inanmak da TBT deki bir kaç kişiye düşmmüş." lafım eleştiridir, ama o da sert değildir :)
Ama benim yazdığım mesaj yüzünden üzüldüysen özür dilerim..
Ben kimsenin kalbini kırmış olmak istemem...
"inanmak da TBT deki
bir kaç kişiye düşmmüş." lafına alındim. Büyüklük göstermiş kalbini kırdıysam özür dilerim demişsin banada söyleyecek söz kalmıyor. Teşekkürler... -
SerYolcu bunu yazdısamaccc bunu yazdı
-Borsa yükselişte
-Piyasalar canlı
-60 bin evsiz
Pes!
Hoca sen akp'limisin Allah aşkına ?