Istanbul - GENEL
-
Bende Arnavutköyde kalıyorum. Okula bir saat on dk da varıyorum.
-
leventte heryer kazık. daha kazığını bulaman :D levent harici heryerden alışveriş yapabilrsn :D
-
Hocam karşı tarafa geçersen mutlaka pm at görüşelim misafir ediyim seni
-
safir'in ark tarafı çeliktepe'dir muhtemelen orda kalacaksın.muhitte atarlı gençler her zaman olacaktır.
mahallenin yerlisine olur da bi kötü durumda sakın ola diklenme adamı öperler :-)
üni yemekleri ucuz olursa ünide yemeğe çalış.
eğer olmazsa tabi etraftaki ucuz dönercileri öğreniceksin.
küçük büfeler her zaman uygundur lokantalardan uzak durmakta fayda var :-)
levent metro durağından taksime tek vasıtayla geçebilirsin.
minibüs veya otobüsü kullanarak beşiktaşa inebilirsin ordan ortaköye yürüyebilirsin.
aklına takılan yerler olursa da sor.
şehir çok büyük biden öğrenmen zaten imkansız.
gaziosmanpaşa, balat, kasımpaşa vs. bu tür isimleri görürsen de her zaman ayık ol :-)
-
evde falan kalacaksan benide alın yanınıza ya :D
göt kadar odada kalıyorum :D
ayrıca bende leventteyim hocam. Herhangi bir ihtiyacın olursa pm atarsın.
İtüde okuyacak varsa da çok daş hatunlar var genşler :F
-
hoca önce bi karaköye git baklava ye kendine gel sonra yavaş yavaş gezmeye başlarsın
şimdi şuraya buraya git demekle olmaz orda 50 sene yaşayan adamda istanbulun birçok yerine gitmiyor bilmiyor geze gezede bitiremez sonuçta... -
Bende istanbul'a geliyorum lan :/
-
Paran varsa her yerde olduğu gibi hayat senin :l
İstanbul güzeldir kendini kaptırıp saçma sapan şeylere dalmazzsan güzel geçer eğitim yılların .
mesela sakal bırakıp haplanıp gitar çalmaya başlamazzsan tiki jojuk olmaya karar vermezzsen süper olacaktır
gezilecek yer derken öyle bir şey yok istanbulun hemen hemen bir çok yeri gezip görmeye değer .
ilk olarak gezebileceğin yerler olarak mesela ismi duyulmuş yerlere gidebilirsin mesela Fenerbahçe maçına gitmeye çalış , bjk , gs maçıda olabilir derbisinden, sonra tarihi yerleri gezmeye başla , sonra sahil kısımlarının tamamı die gider yani say say bitmezz
sen kendini ve eğitimini bozma gerisi kolay.
-
q0x bunu yazdı
hangi üniversite hocam ?
ben de istanbulu kazandım, 4.levent değil ama dibinde kalacam :) ayazağada
Yildiz t. - Makine hocam
-
Persebar bunu yazdı
Hocam karşı tarafa geçersen mutlaka pm at görüşelim misafir ediyim seni
Eyw hocam sagolasin :)