Istanbul - GENEL
-
MbK bunu yazdı
safir'in ark tarafı çeliktepe'dir muhtemelen orda kalacaksın.muhitte atarlı gençler her zaman olacaktır.
mahallenin yerlisine olur da bi kötü durumda sakın ola diklenme adamı öperler :-)
üni yemekleri ucuz olursa ünide yemeğe çalış.
eğer olmazsa tabi etraftaki ucuz dönercileri öğreniceksin.
küçük büfeler her zaman uygundur lokantalardan uzak durmakta fayda var :-)
levent metro durağından taksime tek vasıtayla geçebilirsin.
minibüs veya otobüsü kullanarak beşiktaşa inebilirsin ordan ortaköye yürüyebilirsin.
aklına takılan yerler olursa da sor.
şehir çok büyük biden öğrenmen zaten imkansız.
gaziosmanpaşa, balat, kasımpaşa vs. bu tür isimleri görürsen de her zaman ayık ol :-)
Aynen hocam o muhitteyim. Bundan sonra surekli oralardayim yani. Ayrilma- tasinma vs bi durum yok kotu yer mi o kadar abi orasi :D Sagolasin bayada bilgi vermisin. Eyvallah
-
çizeyim burayı seneye gelince misafir etmek isteyen herkese gelecem :D
-
hocam nasıl tavsiye istiyorsun. Alkol kullanırmısın disco pub tavsiyesi mi istersin yoksa normal cafe mi. Yok benim o tür şeylerle işim yok dersen kaliteli az bilinen restoran falan da önerebilirim.
Hem gaziosmanpaşa ya laf edenleri bir gün beklerim, doğup büyüdüğüm yere laf ettirmem :D
-
torpedo_XL bunu yazdı
hocam nasıl tavsiye istiyorsun. Alkol kullanırmısın disco pub tavsiyesi mi istersin yoksa normal cafe mi. Yok benim o tür şeylerle işim yok dersen kaliteli az bilinen restoran falan da önerebilirim.
Hem gaziosmanpaşa ya laf edenleri bir gün beklerim, doğup büyüdüğüm yere laf ettirmem :D
Hocam soyle okul cikisi arkadaslarla takilinabilecek yerler nereleridir mesela. Bide bi ara ortakoyde bi yere oturduk tavla parasi bile aliyolardi. Nasil ayikcaz bu durumlari ? :)
-
Algida tamamlama hastalığı oluştu la bende :s Başlığı İstanbul Genel Ev diye okudum ya la =)))
-
sana çok önemli bir bilgi veriyorum, istanbulda hergün ucuz olsun diye dönerimsi şeyler yiyip vitaminsiz proteinsiz kalacağına:
beşiktaş'tan her geçerken, balkan lokantasında yemek ye. bu kadar temiz, bu kadar çeşitli ve bu kadar ucuz ev yemeklerini başka hiçbir yerde bulamazsın. öyle ki, leventten aylık akbili basıp beşiktaşa gelmeye değer.
ben üsküdardan vapurla karşıya geçiyordum :) akbil aylık öğrenci nasılsa ;)
-
muaythaist bunu yazdı
sana çok önemli bir bilgi veriyorum, istanbulda hergün ucuz olsun diye dönerimsi şeyler yiyip vitaminsiz proteinsiz kalacağına:
beşiktaş'tan her geçerken, balkan lokantasında yemek ye. bu kadar temiz, bu kadar çeşitli ve bu kadar ucuz ev yemeklerini başka hiçbir yerde bulamazsın. öyle ki, leventten aylık akbili basıp beşiktaşa gelmeye değer.
ev yemekleri icin guzel, ekonomik bir oneri fakat donerimsileride kucumsemeyelim.
doneri etini tarttirip alabiliyorsun. gun icinde 50-100 gr arasi gogus , sirt etleri , bol sogan ve yesillik iceren 3-4 porsiyon doner ve ilaveten promosyona dahil olan ayran gayet cazip dar gelirliler icin. basit karbonhidratini , vitamin , protein aldigi gibi doymamis yag oranina ayrani ile ayar verecek.
lokanta ornegine istinaden yazdim, bana kalirsa disarida su'dan baska bisey yiyip icmem .P
-
muaythaist bunu yazdı
balkan lokantasi eminonundede var, ayrica istiklal caddesinde teb in karsisindan iceriye ( greyderin yanindan iceriye ) girersen 100 metre asagida ehli tat lokantasi diye bi yer var , balkan lokantasindan birazcik daha ucuz ama balkan in yemekleri daha guzeldir kesinlikle, cok parasiz kalirsan oraya gidebilirsin. corba 1,5 lira ceyrek ekmek 25 kurus.
ayrica kesinlikle aylik akbil almani oneririm, kafeler ucuz diye gaziosman paraya gitmeni onermem ki zaten usenir gitmezsin.
leventtesin kanyon avm deki tchibo da kahve icebilirsin (1,95tl) kasiyerlerin bazilari kirmizi semsiyeli adam olarak tanir beni. yine kanyon avm de d&r ve teknosa da plastation larla oynayabilirsin (bu aralar teknosa da xbox var) d&r da genelde call of duty falan oluyo teknosada hep araba yarisi vb oyunlar olur nedense
hangi ilden geldin bilmiyorum ama istanbulun en guzel yani ulasim araclari bence. heryere rahatlikla gidebiliyosun trafik sorunuda oldukca azalmis durumda.
bos bos gezmelik adam ararsan bi pm atman yeterli, bende boun dayim bizim kampuste guzeldir atla gel bi ara
-
4.levent metronun emniyetevleri cıkısından cıkıp karsi sokagina gir 50 metre yürü trabzon kaşıkcı pilavcısı var.. istanbul'un en güzel ikinci pilavini yiyebilirsin. cemal ustaya selam et, ögrenci isi de muhabbeti de iyidir. =)
lokasyon olarka cok guzel bi yerde oturuyorsun ve heryere cok yakın metroyla.
-
yolbulucu bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
balkan lokantasi eminonundede var, ayrica istiklal caddesinde teb in karsisindan iceriye ( greyderin yanindan iceriye ) girersen 100 metre asagida ehli tat lokantasi diye bi yer var , balkan lokantasindan birazcik daha ucuz ama balkan in yemekleri daha guzeldir kesinlikle, cok parasiz kalirsan oraya gidebilirsin. corba 1,5 lira ceyrek ekmek 25 kurus.
ayrica kesinlikle aylik akbil almani oneririm, kafeler ucuz diye gaziosman paraya gitmeni onermem ki zaten usenir gitmezsin.
leventtesin kanyon avm deki tchibo da kahve icebilirsin (1,95tl) kasiyerlerin bazilari kirmizi semsiyeli adam olarak tanir beni. yine kanyon avm de d&r ve teknosa da plastation larla oynayabilirsin (bu aralar teknosa da xbox var) d&r da genelde call of duty falan oluyo teknosada hep araba yarisi vb oyunlar olur nedense
hangi ilden geldin bilmiyorum ama istanbulun en guzel yani ulasim araclari bence. heryere rahatlikla gidebiliyosun trafik sorunuda oldukca azalmis durumda.
bos bos gezmelik adam ararsan bi pm atman yeterli, bende boun dayim bizim kampuste guzeldir atla gel bi ara
trafik sorunu azalmışmı hacı sen nerde kalıosun söle ora taşıncam lan :| sabah işe geldim bi kaç kişiyle akraba olucaktım gene :S traik dediğinden kastın ney bu arada o da var tabi eskiye nazaran iyi ama iyi değil hacı bu durum.