İstanbul A İade-İ Ziyaret (Sakarya-İstanbul) Bulu$Ma Yeri Ve Saati Belirlendi
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------IRF bunu yazdı:
-----------------------------
gebze heyetiyle bir konusayım...belkim bikaç kişide izmitten gelir...
-----------------------------Dayı gelmiyor mu?
-----------------------------bakalım işte benim bile gelceğim kesin değil...konusalım katılım çok olursa bu civardan toplu halde geliriz..bu arada ajan ! :) hayırlı haberler getirmeye caba göstericem :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------beyinsiz bunu yazdı:
swool beraber gidermıyız
-----------------------------Nerede oturuyorsun ?
-----------------------------basin sitesi son durak varya orada sende buralardaydın galıba
-
IRF bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------bakalım işte benim bile gelceğim kesin değil...konusalım katılım çok olursa bu civardan toplu halde geliriz..bu arada ajan ! :) hayırlı haberler getirmeye caba göstericem :)
-----------------------------Dayıyı bir şekilde getirin, sen gelmesen de olur :)
-
beyinsiz bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------beyinsiz bunu yazdı:
swool beraber gidermıyız
-----------------------------Nerede oturuyorsun ?
-----------------------------basin sitesi son durak varya orada sende buralardaydın galıba
-----------------------------ExcaliburTBT ve refLeX ile irtibata geç o zaman, sana oldukça yakınlar. Ben baya uzağım Basın Site'ne.
-
Swool bunu yazdı:
IRF bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Dayıyı bir şekilde getirin, sen gelmesen de olur :)
-----------------------------dayı beni almadan gelmezki :)) çoğu buluşmaya onun itip kakmasıyla gidiom zati :))
-
vay be...
-
@ Irf hacı gel gel dayıda geleceni söylüyordu zaten en son Dayıyıda kap gel
Ben ajan ile sabah treni ile gelmeyi planlıyoruz he Ajan sen ne dersin babacan saat kaçtakine binek sabah bir 7 de var o 9:35de orada birde 9:20 de var oda 12:00 da orada ne dersin babacan ne edek hangine binek yada otobüs olayınamı girek
@ Dayı dün akşam msn de gelicem diyordun senide bekliyorum
@ tren olayı olursa izmit ekibi ile trende kaynaşırmıyız acep ola 7 de bizim buradan kalkan 8:32 gibi gebzede olacağı yazıyor ne dersiniz ey ahali ve en önemlisi Ajan sen nedersin bakkem
-
lan bir ben mi gelemiyorum :( ee kimin kartını çekceksiniz :|
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------ha bide unutmuşum. diğer il veya ilçelerden gelebilenlerde gelsin. tanışır kaynaşırız. bu sefer under'a ben kart çek dicem onda bırakacam kartı :p
edit:
buluşma listesini tutayım (:
ajan1111
Kosebay
excaliburTBT
swool
Canni (seni özellikle bekliyom :D )
reflex
*renegadealien (belki)
Nurky
*Underzero
dionysossıralama ilk sayfadan itibaren sırayla mesajlara bakılıp ona göre ayarlanmıştır. (:
-----------------------------Acan'ım öğrendin mi numarayı :) İsteseydin ben öğretirdim sana :P
-
lordvader89 bunu yazdı:
vay be...
-----------------------------Bu adamın ismi neden yok listede? Ben kimin üzerine bira dökeceğim ?