İstanbul A İade-İ Ziyaret (Sakarya-İstanbul) Bulu$Ma Yeri Ve Saati Belirlendi
-
acaba kaç gibi buluşuruz.. ?
onu da bi belirleyelim bence , ama önce ajan gelsin :) :F -
geldim arkadaşlar (: serdar hoca bugün tam bi saat vermeyimde. yarın net bişey söyleyebilirim. az bi ihtimal ama bi işimiz çıkabilir. %1 bi ihtimal sadece. bana trende uyar otobüste. benim ev her iki yerede yakın. ;) önemli olan ist. muridler bizi en kolay nerden ve kimler karşılayabilir. onlar karar versin bence :)
-
yauw hoca en iyisi takımı toplayın beylikdüzü deryasini restauranta gelin yemekler benden :)
-
Exca, yer ve saati ayarla 3 gün kaldı buluşmaya hala birşey yok ortada.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Exca, yer ve saati ayarla 3 gün kaldı buluşmaya hala birşey yok ortada.
evet beyler yer saat ayarlayanzi ona göre kümeleşip doldurak boşlukları yapak buluşmamızı kaynaşmamızı.Exca sen sözcüklerimi anlamayan arkadaşlara tercüme ediver Reflex sora bilir çünki ne dedi bu deve die
ben yatıyorum herkese iyi geceler görüşmek üzere
-
Beyler biz ajan ile sabah saat 7 deki trene binicez 9:35 gibi haydar paşada olucaz ve ben kahvaltı yapmamış bir durumda olucam nasıl olacağımı biliyorusnuz kim gelip bizi alıcak ve en kısa süredece bir kahvaltı mekanına doğru akalım derim ben çünki o ruhi haliye ile fazla çekilecek gibi olmam Sonra masa falan kırarım karışmam :)
Evet Kim gelip alıcak bizi haydarpaşadan
-
eğer abi siz 7 de trene binerseniz 9.30 da burda olursunuz...
büük ihtimal 12 gibim bulusurk gibme geliyor , 11.30 - 12 gibi olur galiba :| ben öyle tahmin ediyorum :) -
Exca Reflex Defactorx Dionysos ve Swool Adaş kim bizi gelip kaçta alıcak eğer oraya inerim duru malmal 10-11-12 ye kadar beklerim artık ne ederim siz hayal edin uyandırılmak isteyen kaçta istediğini söylesin arayıp uyandırırım ben
-
ak$am evde ortamı bi ayarlayayım ben : D ajan senn yapcaan listeinnde ben neyse D: herbişei ayarlayam
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
ak$am evde ortamı bi ayarlayayım ben : D ajan senn yapcaan listeinnde ben neyse D: herbişei ayarlayam
nesi var olum listenin :D eksik veya fazla varsa söyleyin ;)